• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nem vette fel. Visszacsörgött, nem vettem fel - kölcsönkenyér visszajár. Ismét csörögtem, felvette. Szerencsére rámért, azonnal kocsiba vágtam magam, és indulás. Egyeztetni nem kellett semmit, nem először mentem.
  • Megközelítés:

    Lehel piactól nem messze, a térkép pontosan mutatja. Villamos, metrópótló van, parkolóhelyet is könnyen találtam, ráadásul most ingyenes volt.
  • Helyszín:

    Körfolyosós új ház, folyosó végén a kis lakással. Előszobából jobbra a fürdő, balra a baszoba, szemben pedig a privát szoba. Alice egyedül rendel, ha nem számítjuk a macskát - most lusta volt, nem jött ki. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, néhány tusfürdő, szájvízből a lila Listarine. Törölköző friss, ropogós, nagy. Szobában egy franciaágy, zene.
  • Lány külseje:

    Nekem tetszik. Nagy barna szemek, kedves arc, pici cicik, kemény popsi, csupasz punci. Mi kellene még? Ja, és nyelvpiercing. A kép nem sokat mutat, és nem is a mostani állapotot tükrözi, de Alice a mostani "nőiesebb" poszt-csontkollekció állapotában sincs 50 kiló, ami a közel 170 centihez abszolút ideális ... Pozitívum (szerencsés genetika?), hogy a növekedés elsősorban a melleket, és nem a pocakot érintette.
    Az öltözködésről nem tudok sokat írni, mert egyetlen miniruha volt rajta, alatta semmi, és attól is gyorsan szabadultunk.
  • Action:

    Előrebocsájtom, hogy ezt a beszámolót most nem tájékoztatás céljából hanem dicsekvésként írom - ekkorát legalább 10 éve nem élveztem, de lehet, hogy azokat csak az idő szépíti/nagyítja fel...
    Szóval fürdés után hamar egymásra találtunk, kis illedelmes csókolózás/simogatás után felborítottam Alicet, és elkezdtem nyalni a punciját. Én élveztem, szerintem ő is. Hamarosan egy, majd két ujjal is besegítettem, de főleg nyelvvel dolgoztam. Alice szerintem nem érezte magát kellemetlenül, legalábbis nem panaszkodott. Többször nekifutottunk, de nem színészkedett, megmondta, hogy ma nem fog neki összejönni.
    Így váltottunk az én kényeztetésemre. Alice alaposan megvizsgált mindent fentről haladva, elidőzött a mellbimbóimnál, és majdnem 69 pózban elért a céljához. Itt a környéket sem kímélte, majd elnyelte a farkamat. Valami nagyon furcsa/jó szöget kapott el, mert nagyon élveztem. Néha szünetet tartott, csak nyelvvel nyalogatta a végét, majd figyelmeztetés nélkül ismét tövig... Mikor már többször majdnem kész voltam, kiült az ágy szélére, és én állva kényszereztettem - volna, ha magától nem csinálta volna már - így igazából csak finoman fogni kellett a fejét, és néha visszatartani. Már alig bírtam magammal, megemeltem a fejét, hogy jól lássam a történéseket, mire azonnal lecsúszott az ágyról és térdelve folytatta, így feljebb tudta hajtani a fejét, és kiválóan lehetett látni mindent.
    Kinyújtotta a nyelvét, időnként bekapta, majd a szájára/arcára verte a farkamat. Ki akartam élvezni a látványt, de sajnos közben egy kisebb agyvérzést kaptam, akkorát élveztem, így nem tudtam a látványra koncentrálni - ami megmaradt, az Alice mosolya, egy marha nagy placcsanás, a tejfehér arc és mellek, valamint a megjegyzés: "Kicsit tele voltál, most el kell mennem zuhanyozni, ha nem baj". Nem volt baj. Mire kaptam rendesen levegőt, és kitisztult a látásom, Alice már frissen fürödve vissza is érkezett.
  • Elszámolás:

    Egy tarifa van, a magasabb pesti átlag, de nincsenek extrák, sem gátlások. Utólag adtam oda, mindig távozás előtt szoktam.
  • Összkép:

    Szerintem a fentiek alapján nyilvánvaló, hogy jól éreztem magamat. Eddig is előfordultam, ezután is járni fogok. Semmi olyat nem csináltunk, amit eddig nem , mégis minden összejött, és életem egyik legjobb élvezése volt. Köszönöm, Alice!
Happy Massage