• Nina Massage

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Nina Massage reagálása

    Kedves Seagal!

    Nagyon szépen köszönöm a fantasztikus beszámolót, jól esett. :)
    Mivel csak pár napja kezdtem újra hirdetni, így bevallom meglepődtem, hogy ilyen hamar már kaptam is egy beszámolót. :)
    Bármikor visszavárlak egy kis játékra!

    Puszi, Nina

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon először röviden egyeztettünk üzenetben, aztán felhívtam telefonon egy kis csevejre :) és letisztáztuk a részleteket. Kedves / aranyos hangja volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Fantasztikus helyen fogadja a vendégeket, gyönyörű kilátással a nem rövid Istenhegyi út magasabb részén. A busz szinte a ház előtt áll meg, bár én kicsit hamarabb érkeztem, úgyhogy leszálltam 2 megállóval előbb és sétáltam. Eltévedni nem lehet, a cím teljesen egyértelmű, szerintem a parkolás sem lehetetlen.
  • Helyszín:

    Szép, nagyon jól, ízlésesen berendezett lakás. Fürdőszoba szép tiszta, mindennel ellátva. A babaszoba is igényes és szép, és egy puha matracon történik a masszázs.
  • Lány külseje:

    Leesett az állam amikor beléptem az ajtón, pedig nagyjából tudtam mire számíthatok, hiszen arcos képpel hirdet, és a neten is megtalálható, de ez nincs is eltitkolva :) Szóval térjünk vissza oda hogy leesett az állam. Gyönyörű lány, bőven túlszárnyalta elképzeléseimet. Egyrészes fürdőruha féleségben fogadott, a színét leszámítva olyan Baywatch feelingje volt. Nagyon aranyos, kislányos arc, gyönyörű alak, formás popsi, és rendkívül kedves úgyhogy csalódás kizárt. Van egyfajta kisugárzása amit nehéz leírni, egyből tudod hogy jó helyre jöttél.
  • Erotikus masszázs:

    Ezzel a résszel kezdtünk, bár mindketten megjegyeztük hogy a férfiember nem feltétlenül ezért jár ilyen helyre. Kérdezte milyen fajta masszázst kérek, egy kellemes lazító mellett döntöttem, nem vágytam arra hogy szétszedjen. Mert képes rá :) A masszázs jól esett, pont ahogy elképzeltem, közben kellemesen elbeszélgettünk. A masszázs végét már nyugodtan írhattam volna a levezetésbe is, finom benyúlások, itt már jeleztem hogy így nehéz hason maradni. De a csúszka még csak ekkor következett...... Volt már részem pár csúszkában, de az övé mindegyiket lepipálta, jeleztem is neki hogy lassan tényleg lehetetlen lesz hason maradni. Kb 5 perc után megkegyelmezett, és fordulhattam. A többi már a levezetésben :)
  • Levezetés:

    A csúszka elölről is folytatódott természetesen, de itt már folyton akadályba ütközött középtájon. Ebben pozícióban még őrjítőbb volt az egész, nem is tagadom, és neki is mondtam nagyon beindult a fantáziám, de úriember vagyok és tisztában voltam a határokkal. Csak kézi levezetésre van lehetőség, de az egy nagyon profi lingamot jelent itt. Ez a rész kb fél óra volt, és bevallom nagyon kapkodtam a levegőt néha. Rengeteg féle technikát alkalmaz, nagyon jól lehet vele tartani a szemkontaktust, ez még erotikusabbá teszi az egészet, és ahogy haladtunk előre nagyon hamar megtalálta a gyengémet, és ezt könyörtelenül alkalmazta is a levezetés további részében :) Nagyon sokszor elvitt a határra, őrjítő volt és egyre nehezebben tartottam magam. Kitaláltam egy kis játékot tetszett neki és aranyosan belement, ezt még a masszázs előtt beszéltük meg. A végefelé már percenként vitt a csúcsra, de az utolsó pillanatban mindig megállt, azt hittem felrobbanok. A levezetés egy elrontott orgazmus lett, ez lett az általam kitalált játék vége. Nekem is meglepetés volt, én nem tudtam a játék eredményét levezetés közben, az az ő titka volt. Így elmaradt az igazi katarzis, de a játék az enyém volt. De ennek ellenére olyan fantasztikusan éreztem magam hogy még az elrontott orgazmus sem rontotta el.
  • Elszámolás:

    Extrái nincsenek, csak kézi levezetést vállal, de az életem legjobbja volt. Elszámolás a végén történt, a kis szekrényre tettem amíg kiment nekem vízért a konyhára. Nem nézte meg amíg ott voltam. Pesti átlag, mindent egyes forintját megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, ő lett most az istennőm ez nem is kérdés. Legszívesebben minden nap mennék, de ez sajnos nem kivitelezhető. Mindenkinek bátran ajánlom, bár legszívesebben megtartanám inkább magamnak. Nagyon cuki kedves lány, ezért csak úriembereknek ajánlom, tessék rá vigyázni hogy sokáig velünk maradjon.
Happy Massage