• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia. Kedves Shinrai! Köszönöm szépen a beszámolót. Egy nagyon jólelkű kedves, közvetlen embert ismerhettem meg személyedben. Jól érzem magam veled. Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi. Amanda.

 • Egyeztetés:

  Telefonon többször is próbáltam hívni eredménytelenül, de kitartásomnak hála egyszer csak felvette kedves hangján és mindent meg tudtunk beszélni, hogy a találkozás létrejöhessen. A megbeszélt időpontot VTR-en is megerősítettem, amit gyorsan vissza is igazolt. A címet telefonban és VTR.-en is megadta.
 • Megközelítés:

  Az angyalok földjén található az ingatlan, aminek megközelítése többféleképpen lehetséges. Igénybe vehetünk tömegközlekedési eszközöket, busz és villamost, de ezek megállóitól kényelmes 10-15 perces sétára kell készülni mire a kapuhoz érünk. Én autóval mentem a címre, ami pontosan van megadva, GPS odavisz. Parkolás a közelben estefelé nem egyszerű, de azért egy két helyet láttam szabadon. Amire figyelni kell, hogy a kapubejárat nem a megadott utcáról nyílik, hanem a vele merőlegesről, de erről vendéglátónk tájékoztat mikor megérkezésünkkor telefonon beszélünk.
 • Helyszín:

  Megérkezésünk után a telefonon kapott kód segítségével juthatunk fel az a kívánt emeletre, amihez négy fordulót kell megtennünk az iránymutatásnak megfelelően. Mikor felérsz körbenézel, melyik ajtó felé kéne menned, de a kedves hang a hátad mögül jelzi merre kell menned. A lakásba lépve az előszobában vehetjük le cipőnket és kabátunkat. Rögtön szemben van a fürdőszoba káddal, ami zuhanyfüggönnyel van felszerelve, hogy a kicsapódó vízzel ne árasszuk el a fürdőszobát. A kád melletti polcon több tusfürdő közül választhatunk, kinek mi az igénye. A kád mellett lévő mosdóhoz természetesen ki van készítve a szájvíz és a kis pohár. A fürdőszoba mellett található a szerelem szoba nagy kényelmes matrac betétes franciaággyal, amire megérkezésünkkor ki van készítve a nagy puha jó nedvszívó törölköző. Mindenhol rend és tisztaság volt jellemző, ami vendéglátónkat dicséri.
 • Lány külseje:

  Nagyon csinos fiatalos hölgy fogadott és ami nekem mindig fontos mosolyogva, ami véleményem szerint megalapozza a jó randit, Aki attól fél, hogy arcáról nincsenek képek és vajon ki fogadhatja, azt megnyugtathatom nagyon helyes arca van és csak diszkréció miatt nem látszik. Teste nagyon formás jól karbantartott. Mennyei popsija kézbe illő markolható, ami ugyanúgy elmondható szép melleiről is. Otthoni ruhában nyitott ajtót egy világos blúz és a hozzáillő fekete leggings volt rajta, ami már olyan érzetet keltett bennem mintha hazamentem volna kedvesemhez.
 • Action:

  Megérkezésem után az előszobában cipő és kabát levétel után beinvitált a szobába, ahol az ágyra leülve beszélgetni kezdtünk, hogy jobban megismerve egymást a másikra tudjunk hangolódni. Majd mikor úgy éreztük ideje elmenni egy frissítő zuhanyra levettem ruháimat és a szobainasra tettem. Ezután a kikészített törölközővel a kezemben elindultam a fürdőszobába letudni a kötelező tisztálkodást a szájvízhasználatot sem nélkülözve.
  Mikor visszatértem a szobába vendéglátóm az ágyon fekve várt rám egy kék színű megkötős bugyiban. Rögtön mellé feküdtem és már bújt is hozzám csókra kínálva száját, aminek nem tudtam ellenállni és finom gyengéd csókváltásba kezdtünk, ami közben elkezdtem felfedezni csodálatos testét. Elidőztem kézbe illő melleinél, jó volt kézbe venni simogatni számba vett bimbóival játszani. Kezeim egy idő után lecsúsztak a bugyihoz, amin keresztül kelyhének domborulatait kezdtem simogatni majd benyúlva folytattam tevékenységem. Ettől kis sóhajok hagyták el ajkát és kioldotta bugyijának egyik masniját én meg a másikat. Szabaddá vált kelyhét nyelvemmel kívántam érinteni, ami elé nem gördített akadályt szép kedvesem. Finoman kezdtem nyalakodni minden technikát bevetve, csiklóját is ingerelve, amire sóhajokkal reagált melleit simogatva, amiből én is kivettem részem, ami tetszett neki, de elröppenteni nem tudtam a gyönyörök földjére.

  Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem. Olyan élményt adott ezzel, hogy kértem adjon védelmet mert érezni akarom ezt tocsogó puncit, ahogy körülöleli farkam. Pillanatok alatt feltette rám majd nekem háttal fordított lovacskában ült bele merevségembe guggoló pózban. Megmarkoltam popsiját úgy mozgattam magamon, ami tetszett neki mert sóhajai felerősödtek és gyorsított is a tempón majd már térdét letéve az ágyra ült bele mélyen farkamba. Kérdeztem, hogy szeretné befejezni mire az volt a válasza, hogy hátulról szereti a legjobban így kutyus pozícióra váltott felém mutatva kerek formás popsiját, amibe mélyen dugtam férfiasságom. Lassan kezdetem mozogni miközben markoltam izgató popsiját majd egyre lendületesebben csattogtam rajta. Külön köszönet, hogy hagyta popsija kényeztetését, aminek szűkösségébe finoman nem túl mélyre bedughattam ujjam olyan élményt adva, amitől ott majdnem elélveztem. A kis szünetekben előre nyúltam megmarkolni finoman melleit, de egy idő után már éreztem nincs sok hátra és megkérdeztem hol szeretné, ha elmennék mire azt mondta pont így hátulról puncijában ezért végső rohamot indítottam húzva magamba egyre mélyebben, de ezt a látványt és hangokat nem lehetett tovább bírni majd az utolsó lökést bent tartva lőttem a gumiba öröm cseppjeim kiürítve táram teljesen remegve egy pillanatra elgyengülve. Pár percig így maradunk majd kivéve férfiasságom eltávolítottam a gumit és a kapott törlőkendővel megtisztítottam magam.

  A végén még beszélgettünk egy keveset majd engedélyt kaptam egy zuhanyra, ami után boldogan kielégülve mosollyal az arcomon távoztam két puszi kíséretében.
 • Elszámolás:

  Az virágszálak rendezése utólag történt, amit köszönök neki mivel először voltam nála és szóba sem hozta míg ott voltam. Átlag alatti virágszálakkal kell számolni, aminek pontos méretét a bővebb infóban is meg lehet találni. Extra nincs, de nincs is szükség rá mert az extra maga a vendéglátónk, aki csak azt nézi, hogy élvezd az ottlét minden percét.
 • Összkép:

  Egy gyönyörű mindenre nyitott hölgyet ismerhettem meg látogatásom alkalmával, aki nem azt a vonalat képviseli, hogy essünk egymásnak és legyünk túl rajta, hanem ismerjük meg egymást beszélgessünk egy kicsit hangolódjunk össze. Amennyiben erre hagyunk időt fantasztikus érzésekkel távozhatunk kedvesünktől mert minden figyelmet odaadást megkapunk. Abban az órában csak te létezel te vagy a legfontosabb neki. Szeret és lehet is vele beszélgetni minden témáról. Van két kutyus is a lakásban, de az egyikkel nem találkoztam és hangját sem hallottam a másik meg úgy viselkedett jól nevelve mintha ott sem lenne.
  Köszönöm szép vendéglátómnak a gyönyörteljes estét a tartalmas beszélgetést és a mérhetetlen kedvességet odafigyelést. Ha a sors úgy hozza találkozunk még. Rajtam nem fog múlni. :)
Happy Massage