• Noémi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Noémival a szokásos módon, először üzenetben, majd telefonos beszélgetés során egyeztettem időpontot. Már nem először járok Nála, így azt hiszem bátran mondhatom, hogy ez a rész könnyen szokott működni.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, de egy cseppet sem könnyű parkolóhelyet találni. Viszont jól ismerem a környéket és ezt is sikeresen megoldottam. A tömegközlekedés a Fővárosban számomra ismeretlen.
  • Helyszín:

    Abban az ingatlanban, ahol a szalon van berendezve, ott mindig jó illat van, tisztaság és nem utolsó sorban nyugalom. Mondhatni, hogy otthonosan mozgok itt (is), mert valószínű, hogy törzsvendég vagyok. Nem ismerem minden zugát a lakásnak, de a fontos helységek számomra meggyőzőek. :) A zeneválasztás és azok időzítése a szeánsz alatt pedig egyenesen tökéletesen eltalált kompozíciók. :)
  • Lány külseje:

    Ha valaki, akkor én igazán elfogult vagyok a szépség, a szép dolgok, tárgyak, emberek iránt. Nos Noéminél ez a hatás fokozottan érvényes, hisz - ha nem csal az emlékezetem - már vagy 5 éve ismerjük egymást. Persze joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem írok minden alkalommal beszámolót. Azért, mert nem tartom szükségesnek, azt, hogy "kiteregessük a szennyest". Ezt jó értelembe véve mondom. Különben is, az a több, mint 2 tucatnyi alkalom, amit egymás társaságában töltöttünk, sok esetben csak személyes emlék. Nyilván, így lehetne aposztrofálni a legutóbbit is, de kedvezek a Tisztelt Olvasóknak és néhány gondolatot megosztok Veletek.
  • Erotikus masszázs:

    A szokásos tusolás és rövid beszélgetés után a masszázsra fektettük a hangsúlyt. Noémi az évek során egyre jobb lett ezen a téren, úgyhogy élvezettel fekszem a kezei alá. Jólesően, kellő erősséggel és intenzitással szokott egy-egy szeánszot felvezetni a további folytatáshoz. Minden alkalommal beszélgetünk valamilyen közéleti, vagy magán jellegű témáról, amit én kíváncsian hallgatok. És minden alkalommal meg is köszönöm a masszázst, hisz biztosan sokan tudjátok, az férfi-nő közötti testi kapcsolat egyik fontos eleme egymás megérintése. Az ebből következő további állapot pedig vagy egy magasabb szintű "folyamat" lesz, vagy megmarad az erotikus vonalnál.
  • Levezetés:

    Valahogy úgy alakult, hogy a masszázs egyszer csak átalakult simogatássá, jelezve, hogy készen állunk a folyatásra. Mondhatnám, hogy ki voltam éhezve - ami igaz is - egy fergeteges kényeztetésre, ami a kölcsönösséget sem nélkülözi, de ezt úgy sem hinnétek el. Pedig de! Ha nem is úgy estem neki Noéminek, mint egy őrült, ki letépte láncát (ki ismeri ezt az idézetet? :) ), de mindenképp hevesebb voltam a tőlem megszokottnál. Miután végigcsókoltam testét tetőtől talpig, egyszerűen nem maradt más választásom, mint, hogy eljussak ahhoz a féltve őrzött kincshez, mely oly sokunk álma.
    Igen, talán kétszer is...
    Ami után az én kényeztetésem is odáig fajult, hogy szó szerint kicsordult belőlem minden. (Jó, a könnyem nem :)) Egyszerűen nehéz megmondani, hogy hogy jött ki a matek, mert bár egy párost alkottunk, mégis 69 lett az eredmény.
    KÖSZÖNÖM!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás ennyi találka után nem szokott gondot okozni. Felesleges is extrákat emlegetni, mert az maga az extra, ha Noémi tud fogadni, a lehetetlen időpontkéréseim miatt.
  • Összkép:

    Közeledik péntek 13. Azt hiszem, egy nagyobb összeget teszek fel a rulett asztalnál a piros mezőre, hogy még többször el tudjak jutni az ilyen élmények miatt. Vagy egyszerűen lottóval csinálom meg a szerencsémet. :)
Happy Massage