• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Miután megakadt a szemem a képein, azonnal a telefon után nyúltam.
    Elsőre azonnal elérhető volt. Nagyon aranyos hangja van és mérhetetlenül kedves volt, így azonnal szimpatikussá vált.
    Mindenben korrekt tájékoztatást adott és még aznapra gyorsan sikerült egy időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    A GPS világában már nincsenek nehézségek. A cím Budán egy régen kihalt állat nevével ellátott bevásárlóközpont közelében található. Autóval érkeztem, szerencsére jóval a találkozó előtt, így volt időm parkolóhelyet kutatni. Nem könnyű mutatvány, ezért tanácsolom mindenkinek, inkább a bevásárlóközpontba álljon be. BKV szempontjából láttam villamos és busz megállót is szinte a ház előtt.
  • Helyszín:

    A helyszín sokféle szempontból tökéletes. A házba bejutás két bejárati ajtón is áthaladva lehetséges, de Nadett kedvesen és türelmesen mindenben segített telefonon. A lakásba belépve jó illat és ragyogó tisztaság fogadott. Teljesen modern környezet, mondhatni exclusive! A zuhanyzó is nagyon igényes, hatalmas tusfürdő választékkal, illatos törölközővel és szájvízzel (aminek mindig külön örülök). Tágas előtéren keresztül eljutunk a szobába, rugalmas matrac (vagy tatami), a lényeg, hogy nagyon kényelmes. Lágy zene, hangulatvilágítás, kellemes illatok és TÜKÖR teszi tökéletessé a helyszínt.fogad a tett színhelyén.
  • Lány külseje:

    Nadett látványától olyan érzésem volt, mintha kihagyna olykor a szívverésem. Egyszerűen tökéletes! Természetesen egyből mondtam Neki, hogy gyönyörű és életemben nem láttam még hozzá hasonlót. Elmosolyodott és elpirult.
    A képei nem tükrözik megfelelően Nadett adottságait, hiszen sokkal szebb élőben. Rövid szőke hajú (nagyon jó a frizurája), gyönyörű szemű szemüveges életvidám hölgy. Nagyon csinos, formás keblek, kerek popsi és nagyon finom illat. A káprázatos összhatást nagy mértékben befolyásolja a dögös pillantása és igazi szexi kisugárzása. Igazi Bomba nő!
    Sejtelmes fekete kívánatos ruciban volt. Látszott rajta, hogy készült a fogadásomra.

    Nem érzem túlmisztifikáltnak, hogy azt mondjam egy férfinek sem okozna csalódást a látványa!
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon nehéz lesz ezt a részt tartalommal feltöltenem, mert ezt a részt gyakorlatilag átléptük. Máris kifejtem az okait.
    Miután beléptem a szobába elkezdtünk ismerkedő jelleggel beszélgetni. Első alkalommal voltam nála, de azonnal elvarázsolt.
    Kaptam törölközőt és instrukciót. Zuhanyzás utána ismételten beléptem a szobába, ahol Nadett ott állt meztelenül és azt éreztetve Velem, hogy alig várta már hogy megérkezzek (fantasztikus érzés volt) :)
    Mondtam neki, hogy a látványa miatt kicsit zavarban érzem magamat és idő kell, hogy feloldódjak. Ekkor kedvesen mosolygósan, de mégis szexisen odalépet hozzám átölelt és megcsókolt.
    Innentől teljesen a hatása alá kerültem és folytatom a kényeztetés résznél. Arra még emlékszek, hogy Én mondtam, szerintem engedjük most el a masszírozást.
  • Levezetés:

    Csókolózás közben az elején óvatosan és romantikusan kitapogattam a csodálatos teste legformásabb részeit. Nagyon érzéki kezdés után egyre inkább elkapott a szenvedély és teljesen átszellemültem.
    Ráfeküdtünk a matracra és hosszas csókolózást és simogatást megtörtem azzal, hogy elkezdtem lefelé haladni a testén és közben mondtam, hogy kényeztetni szeretném. Teljesen egy hullámon voltunk és annyira könnyedén haladtak tovább a dolgok, hogy sikerült elfelejtetnie velem az időt és a teret. A kényeztetésemre folyamatos mozdulatokkal, hanggal reagált, teljesen belemélyedtem az illatos gyönyörű puncijába. Úgy gondolom sikerült jó érzéseket kiváltanom belőle. Majd ismételten elkezdtem puszilgatni, simogatni és elmerülni gyönyörű teste rejtelmeibe, amikor magához ölelt és ismételten csókolózni kezdtünk. Hihetetlen euforikus élményben volt részem. Amikor kicsit magamhoz tértem, úgy éreztem szeretném még egyszer megcsodálni az övalatti részeit, így ismételten lefelé haladta és teljes mértékig mindben partnerem volt. Újból úgy éreztem, hogy tudtam jó dolgokat csinálni és élvezte Nadett! Az élmény túl bensőséges ahhoz, hogy jobban kitudjam fejteni.
    Ezek után is tudott fokozódni a kedélyállapotomat, hiszen elkezdődött az Én kényeztetésem. Átvette Nadett a kezdeményezést, gyakorlatilag megbénultam a látványa és orális képességei hatásától.
    Nagyon sokat néztem, ahogyan átérzéssel és szenvedéllyel megtesz mindent az örömömért. Többször a csúcs közelében voltam, de legnagyobb örömömre nagyon odafigyelt, hogy minél tovább kitartsak.
    Valahogy a szenvedélyek és élvezetek viharában, azt vettem észre, hogy izgatóan elkezdett csúszkálni rajtam. Szerencsésnek éreztem magam és próbáltam a lehető legtöbb csókot és érintést még bezsebelni.
    Szeretném elmondani, zseniális a franciája és leírhatatlan a látványa.
    Természetesen minden szempontból a csúcsra juttatott!
    Életem legnagyobb élménye volt!
  • Elszámolás:

    Telefonon tájékoztatást kaptam, mivel első alkalommal mentem hozzá. Normál budapesti átlag ár.
    Külön szeretném kiemelni, hogy teljes mértékben rólam szólt a találkozó, egy pillanatra sem nézte az időt.
    Ennél boldogabban és elégedettebben nem tudtam volna távozni.
  • Összkép:

    Maximálisan elégedett vagyok.
    A személyisége, a látványa, a kitartása és hozzáállása teljes mértékben tökéletes!
    Mindenben a kedvemben járt. Örökre-szóló felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb.
Happy Massage