• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zsuzskánál már többször voltam, gondoltam nem rablom az idejét felesleges telefonálgatássokkal, mert azt már tudom, hogy az adatlapján lévő dolgokat azt vállalja is, és itt plusz információt már nem nyerhetek. A csevegőjében annyi szó esett egy nevezetes tusfürdőről, hogy a VTR időpontkérésemnél külön kikötöttem az üzenetrészben, hogy csak akkor igazolja vissza az elfogadást, ha tudja garantálni ebből az elegendő mennyiséget. Vártam hosszan, hosszan és hosszasan a visszaigazolásra, de sokáig semmi. Már azt hittem, hogy nem vesz komolyan, de nagyjából két perc után jött a megerősítés, hogy elfogadta a javasolt időpontot. A kérésemre nem válaszolt, ezért erre külön írásbeli garanciát kértem, mert különben nem tudnék reklamálni ha az egyetlen kérésem nem teljesülne.
  • Megközelítés:

    Lehet menni GPS-el, de az nagy tévhit, hogy oda is visz, viszont nagy segítség a navigálásnál. Bicikli sáv is van kialakítva, de a bicikli sem visz oda, sajnos azt hajtani kell. A kismotort meg irányítani kell mint az autót, persze ezekre előbb le kell vizsgázni, így meg már elég macerás, persze ha megvan a jogsi akkor már nyerő ügy. A BKK oda visz, de itt megint egy tévhit uralkodik, az nem tesz le, arról le kell szállni, de jobb ha inkább lelépünk, így nem kell leszállópálya a landoláshoz. A parkolással most nagy mákunk van, mert az éppen ingyenes, az eddig sem volt egyszerű, de most sem lett az, legalább nem ütött meg a guta, hogy 23 perc körözés után még fizetnem is kellene.
  • Helyszín:

    A búvóhely egy erotikus légyott szempontjából minden elvárásnak megfelel. A fürdőszoba minden igényt kielégít, arról már több fotó is van Kedvesünk adatlapján és a csevegőjében egyik fő téma szokott lenni. Igen volt az elhíresült kék Denim farmerosból is, egy bontott és egy bontatlan kivitelben is, ez valamiért gyorsan fogy és Zsuzska ebből mindig tart tartalékot, fel sem merem tételezni, hogy az én tiszteletemre volt, de reménykedem. :-) Makulátlan a tisztaság, van hangulatos zene, szobainas és az ágy idegesítő nyikorgását sem kell hallgatnunk egy erősebb dugás közben. :-) A lakást egy kellemes illat lengi be, nem igazán tudom eldönteni, hogy miféle. Lehet ez illatgyertya, füstölő, vagy légfrissítő, de én inkább a csevijében sokszor emlegetett tusfürdő illatáara tippelnék.
  • Lány külseje:

    Vannak fotói, ott jól láthatók az idomai és az arca. A haja most rövidebb mint azt a legtöbb fotóján meg is mutatja. Fehér csipkés fehérneműben fogadott, a combfixet nagyon értékeltem, be is zsongatott vele rendesen, pláne egy elmaradhatatlan kacér, kedves mosollyal az arcán. A tekintete az valami nagyon kihívó, teljesen felbátorít a mocskos vágyaink kiélésére, közlésére, kérésére. Szépen formázott és nagy szilikon cicijei vannak, amit kérésre a kalandor arcába is bele tol, néha kérés nélkül is megteszi, de ugye ki kérne ezért kárpótlást, inkább ismétlésben bizakodom ilyenkor. :-) Zsuzsa legjava mindezek ellenéle a hatalmas erotikus kisugárzásában rejlik, ezt csak élőben tudjuk megtapasztalni, ennek a leírásával meg sem próbálkozok, mert csak felesleges köröket futnék értelmetlenül.
  • Action:

    Majdnem minden menetrendszerűen zajlott, de mint tudjuk a menetrendek sosem pontosak, azok mindig borulnak. Már a szobában éppen a fürdésem maradék nedves foltjait próbáltam eltüntetni a törcsivel, miközben Zsuzska többször és igen látványosan belépett a nem éppen illendőnek mondható közelségembe. Még szerencse, hogy tudtam éppen dugni készünk, mert az ilyen ingerlésnek részemről egy hosszas udvarlás lett volna a vége, aminek remélhetőleg szintén dugás lett volna a vége (remélhetőleg). Egy ilyen közelbe lépése alkalmával egyszerűen elkaptam a derekánál és már kínálta a lehetőséget a csókra. Nagyon tuti ahogyan csókol, teljes odaadással veti bele magát a kalandor kénye kedve szerint. Javaslatára eldőltem a matracon, szintén a javaslatára feljebb húzódtam, egészen a párnákig. Végigmászott rajtam, vagyis a nyelvével a cerkán, ez csak egy hosszas végig nyalás volt és igy vett a keblei közé. Ma játszott velem kedvesünk, mert a megkeményedett binbócskáival szándékosan a kupakom érzékeny részeit karistolta. Teljesen rám siklott, a binbócskákat felváltva a számba helyezve és rám szólt "most ne ellenkezz". Eddig sem volt valami nagy az ellenállás a részemről, de igazán meglepett, mikor az egyik kezemet megfogva odakötötte valamihez, pláne mikor a másikat is. Látványosan lepörgette a combfixét, amivel a szemem kötötte be, ezután a fütyköst a szájába vette és megint borult valami. A fene sem gondolta volna, hogy egy nem túl stabilan rögzített álló ventilátorhoz vagyok kötözve és olyan váratlanul vágódott ránk a ficánkolásom miatt, mint derült égből a villámcsapás. Szegény Zsuzskát a nyeles része fejen kólintotta, a forgó része meg engem hagyintott tökön, még szerencse, hogy nem volt bekapcsolva. Mondanom sem kell, hogy nem lettem visszakötözve, a szemem viszont ismét el lett takarva.

    Mindketten egymást vigasztaltuk a romantikát egy pillanatra sem megszakítva. Egy idő után már csak én beszéltem és a farkamon rögtön meg is éreztem, hogy Zsuzska most miért nem beszél. Ettől az én szavam is elakadt, ekkor valami rezgő hangot hallottam és rögtön a tojásaimon is éreztem ezt a kellemes rezgést. Rögtön tudtam, hogy ez valami segédeszköz, olyan marhául fincsi volt ahogyan masszírozza vele az érzékeny részeket miközben folyamatosan cumizik. Szerencsére csak a végén tudtam meg, hogy az egy műf@sz volt, mert ez sokat rontott volna az élvezeteimen, talán némi rémületet is éreztem volna. :-) Gumi és meg is lovagolt rögtön. Itt már eltávolította valamelyikünk a szemfedőm, már láthattam a formás testét, élvezhettem a barátnős csókjait. Nagyon el tudja találni a megfelelő ütemet, gyakran változtat technikát, ennek ellenére én egy idő után magam alá akartam gyűrni, de mikor érezte a próbálkozásom magától feküdt a hátára és tárta előttem szabaddá a combjait. Az ajkai csókolását csak addig hanyagoltam néha, amíg a nyakát pusziltam vagy a fülcimpáit harapdáltam, így misszibe lett végem.

    Tisztogatás, beszélgetés, itallal kínálás és azt vettem észre, hogy már a második lehetőséget készíti elő kézzel történő ingerléssel, később a formás kebleit is bevettette mielőtt sok csók után ismét az ajkai közé vette kecmeckét. Itt már használtam a tükör adta lehetőséget, felválta néztem a valóságot és a tükörképet. Javasolta, hogy most hátulról hatoljak belé, de nekem nagyon bejött ez az érzés, kértem rá, hogy inkább így fejezze be. Egyszer biztosan elengedte a végét, jól belassított az élményeim fokozása miatt, de lehetett az többször is. Számomra nagyon látványos volt a tüzelés, mert a száját fölé tartva fogadta a lövedékeket, jól láthattam a becsapódásokat. Kézzel vezette le az élményem beteljesülését, mikor abba szerette volna hagyni a húzgálást kértem még csinálja egy kicsit, amit meg is kaptam. Tusolás után következett a harmadik elmenetelem, de ez már nem úgy értendő, itt inkább távozást akartam írni.
  • Elszámolás:

    Az ezzel kapcsolatos adatok jól láthatók, a másfél órás élményeim maradandók. A randi végén került rendezésre egy apró ajándék kíséretében, ami tökéletes volt nehezéknek és nem konkrétan neki lett most címezve, de a feltöltött videóján láthatóan szeretettel használja (Ő is). A VTR- kedvezmények folyamatosan változnak, igazodnak de mindig látok valami lehetőséget az adatlapján. Szerintem érdemes első alkalommal mindent személyesen megbeszélni és a VTR kedvezményt igénybe venni.
  • Összkép:

    Én általában nem vagyok egy visszajárós tipus és nem sok lánynál fordultam meg kétszer, de a Zsuzskás látogatásaimat már nem tudnám megszámolni. Még a masszlány korszakában ismertem meg, de már ott is visszajárós voltam. Eddig nem volt olyan ötletem amit azonnal ne teljesített volna, sőt gyakran rá is tromfolt és tovább szőte a szálakat, mindig többet kaptam mint ami az elvárás lenne egy szolgáltatótól. A besorolás azért nem istennős, mert már az istennőm és az elrendezésem miatt nem tudom lecserélni.
Happy Massage