• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Kedves ghost06,

    Először is köszönöm szépen a beszámolót, kedves Tőled, hogy írtál.. Ebből arra következtetek, hogy tényleg nagyon jól Érezted magad Velem/Nálam, mint ahogyan meg is írtad.. részletesen ;) .. az Érzés kölcsönös.. :) Természetesen máskor is Várlak szeretettel.. ;)

    Millió csókjaim,

    LauraCicaBabaN01 ;)

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, elsőre szinte lehetetlen elérni, de ezt már szinte megszokhattuk… :D
    Néhány próbálkozás után sikerült elérnem.
    Rövid egyeztetés után a telefonba megadta a pontos címet és a már előre egyeztetett időpontba nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Új építésű, igényes lakás. Parkolás könnyű, szinte mindig van hely a ház közelében
    Bkv-val is könnyen megközelíthető, metró megálló néhány utcányira található.
  • Helyszín:

    A lakás modern és nagyon hangulatos, minden igényt kielégít.
    A fürdőben, többféle tusfürdő, tiszta törölköző és szájvíz is található.
  • Lány külseje:

    Régen is jártam már nála, így nagyjából tudtam mire számíthatok, legalábbis azt hittem… de mikor találkoztunk, rá kellett jönnöm, hogy sokkal jobb, mint amire emlékeztem.
    Gyönyörű kék macskaszemei vannak, hosszú szőke hajzuhataga, finom selymes bőre, hatalmas, tényleg óriási szilikon cicijei és formás kerek popsija.
  • Action:

    Érkezésemkor Laura egy csinos, a ciciknél mélyen kivágott ruhában fogadott. Nagyon vadító látvány volt, ennek köszönhetően a „szemkontaktus csatát” kb. 30mp után buktam el.
    Megbeszéltük a részleteket, megkínált üdítővel, amit el is fogadtam. Átnyújtottam a megbeszélt összeget, majd egyből elmentem fürdeni.
    A gyors tusolás után visszatértem a szobába, ahol Laura már teljesen meztelenül, csak egy szexi combfixben várt. Leültem mellé az ágyra, még egy kicsit beszélgettünk, aztán rátértünk a lényegre. Laura egy nagyon profi mélytorkos franciával kezdett, miközben én a kerek popsiját simogattam. Nem is kellett sok idő, hogy keményre varázsoljon. Nagyon jól csinálja, tövig nyeli és teljesen eltünteti a szerszámot.
    Ezután az ágy mellé állított, ahol még egy kicsit folytatta a franciaórát, közben fel-fel nézett, mély szemkontaktust keresve. Gumihúzás következett és hátulról estem neki. Először lassan, a derekát fogva, majd egyre ütemesebben és keményebben kezdtem dugni. Laura halk nyögésekkel jelezte, hogy neki sincs ellenére a dolog. Kis idő múlva maradtunk pozícióban, de átkéretszkedtem a popsiba.
    Itt is lassan, finoman kezdtem a behatolást, nagyon szűk popsija van. Nem kellett sok idő, hogy kellően kitáguljon, na ekkor már lehetett neki adni rendesen. Látván Laura reakcióit és hallva a már hangosabb nyögéseket, biztos vagyok benne, hogy neki is tetszett a dolog. Eközben folyamatosan a ciciket simogattam és a popsiját markoltam felváltva. Mikor már éreztem, hogy nem sok van hátra, megfordítottam, levettem a gumit, majd kértem, hogy még egy kicsit bűvöljön el a francia tudásával, amit szó nélkül teljesített is.
    Nem sok idő kellett, hogy hatalmasat élvezzek azokra az óriási cicikre.
    Kis pihenő következett, ami alatt sok közös témánk akadt. Nem csak az ágyban profi, nagyon jó beszélgető partner is.
    Közben felajánlott egy kellemes kis masszázst is, amit el is fogadtam. Úgy belemerültem a beszélgetésbe és a masszázsba, hogy ő figyelmeztetett, hogy itt az ideje a második felvonásnak.
    Ismét egy vadító franciával kezdett, melyet olyan jól csinált, hogy nem is vágytam most másra. Jól megdolgozott azzal az isteni szájával, melynek köszönhetően ismét hatalmasat élveztem a cicikre.
    Hagyott lenyugodni, majd letisztogatott, ezután elmentem fürdeni. Visszatérésem után beszélgettünk még egy kicsit majd nem sokkal később fájó búcsút vettem vendéglátómtól.
    Egy órára mentem, de jócskán túlléptem az időkeretemet, melyet Laura egy szóval sem említett, így időnézésről a legkisebb mértékben sem beszélhetünk.
  • Elszámolás:

    Teljesen rendben van, mindenről korrektül tájékoztat és az a helyszínen sem változik.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, jó kis kaland volt, biztos vagyok benne, hogy nem utoljára jártam nála.
Happy Massage