• Amanda528

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia. Kedves Szexxmanó! Köszönöm szépen a beszámolót. Kicsit késve köszönöm meg hogy írtál rólam egy nagyon szép kis írást. De köszönöm szépen. Nagyon kedves vagy, örülök hogy megismertelek. Közös barátunk is mondta hogy kedvel téged. Én kimondottan jól értem magam veled.Öröm volt olvasni az írásodat. És remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszillak. Amanda

 • Egyeztetés:

  Könnyen sikerült elérnem. Privát levélben beszéltünk tegnap a ma reggelt, amit VTR-en is megerősítettem, hogy biztos legyek dolgomban. Mivel láttam, hogy online így dobtam neki egy SMS-t, hogy írtam egy levelet hamar jött is válasz az oldalon levélben, mert SMS-re nem válaszol, amit ír is az adatlapján.
 • Megközelítés:

  Autóval nagyon könnyen megtalálható a VTR-en kapott cím. Parkolás is egyszerű és van is hely bőven, ami jelenleg díjmentes így azzal se kellett foglalkoznom. GPS is pontosan odanavigált nem tévedett. A ház bejárata nem a VTR-en kapott utcáról van, de nincs eldugva. BKV járataihoz sincs túl messze pár perc séta villamostól és a busztól is.
 • Helyszín:

  A helyszín egy minden igény kielégítő, amely higiéniailag is teljesen rendben van. Pedig van két tüneményes kutyus is. Nagyon barátságosak akár a gazdijuk. Fürdőben is minden megtalálható amire szükség van pár darab tusfürdő és köztük van a kedvencem is. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobába egy szobainasra érdemes tenni a ruhánkat. Az ágy meg szép nagy kényelmes francia ágy ahol látogatások érdemi része zajlik.Egy szóval egy tip-top lakás.
 • Lány külseje:

  Képeknek megfelelő szép dekoratív talán 30 éveiben járhat, szolizott finom tapintású bőre van. Otthoni ruhában fogadott, de nem is volt külön kérésem ezzel kapcsolatban. A képeihez képest most sötétre van festve a haja, ami szép hosszú, de így is tökéletes volt. Csábító megjelenése, igéző szemei vannak az utcán is megfordulnék utána nagyon valószínű. A nézésével is leveszi a férfi embert a lábáról hát még alakjával. Tökéletes alakja van formás popsival párosítva. Kell ennél többet írni szerintem felesleges.
 • Action:

  Kicsit hamarabb sikerült oda érnem a VTR-en megadott címre rácsörögtem, hogy megérkeztem ő még kért egy kis időt, amit természetesen meg is kapott. A kért idő lejárta után újabb csörgés majd megkapva a bejutáshoz a koordinátát már bent is voltam a házban. A megfelelő útba igazítás után már a lakásnál is voltam. Egy szépséges mosolygós tünemény nyitott ajtót. Belépve cipő le és puszikkal üdvözöltük egymást. Bementünk a szobába Leültünk az ágyra és beszélgettünk olyan ismerkedős csevej volt. Közben lassan levetkőztem és irány a fürdőszoba ahol mit látnak szemeim a másik kedvenc tusfürdőt Dove extra fresh, de nem volt sok választék nekem elég volt az az egy is. 😊 Tusolás után szájvíz használat és vissza a szobába. Amanda már az ágyon várt a jövetelemet, nem várattam sokáig. Egymás mellé feküdtünk egy kis simi és aztán belecsaptunk a lecsóba ahogy mondani szokták. Hosszan csókolóztunk nagyon finom isteni a csókja míg ő barátomat keltette életre kezével jelentem sikerrel..Nehezen lehetett abbahagyni a csókot, de nem csak ezért mentem. Így az ikreit vettem gór cső alá. Amik nagyon jól reagáltak nyelvészkedésem hatására és ez tetszhetett is neki a hangokból m erre következtettem, egy kis idő múlva dél felé vitt az utam végig csókolva testét a punciig jutottam. Na ott rendesen elidőztem nagyon finom volt a szűk punci, sikerült megizzasztanom is rendesen talán elélvezni nem élvezett el legalábbis nem vettem jelét. Viszont kérésére átmentünk kölcsönösségbe. Ott aztán kaptam mindent zacsi nyalástól kezdve brutál jó francáig. Lágyan nyalogatta barátomat zacsitól végéig többször majd eltüntette szájába. Ezt a műveletet többször megismételte. Már majdnem kivégzett, de tudtam tartani magamat ezt érezhette ő is, mert olyankor kicsi zacsi következett. Én se unatkoztam a finom szűk puncit nyalókáztam. Miközben kéjes halk hangokkal teljesen felhúzott. Érezhette ő is, de én is, hogy nem tudom már sokáig tartani magamat. Így védőszerelésbe öltöztetett és mivel kutyus a kedvenc póza megegyeztünk, hogy úgy folytatjuk, ami nekem is megfelelt. Egy kis síkosító s már bent is voltam a rendkívül szűk punciba. Itt is halk kéjes hangok felcsigáztak rendesen mozogtunk is betyárosan nem is bírtam sajnos tartani magamat jött ilyenkor az aminek jönnie kell eldurrant a patron. Viszonylag sokáig hagyott így nem ugrott le egyből, ami azért jól esett bevallom férfiasan. Barátom előbújt szűk punci melegéből majd védőszerelés eltávolítását és a tisztára törlést rám bízta. Felejthetetlen élmény volt ez az együttlét. Tisztába tevés után beszélgettünk még egy keveset, mert lehet vele azt is, aztán lassan elkezdtem szedelőzködni öltözni, mert az időnk is végéhez közeledett. Puszikkal váltunk el azzal, hogy még fogunk találkozni. Csókollak.
 • Elszámolás:

  Neki vitt boldogsághormont érkezésemkor átadtam, amiknek szemlátomást nagyon örült és jól is esett neki. Pesti átlag alatt vannak rózsaszálai, de a kapott élmény az átlag feletti volt.
 • Összkép:

  Rendkívül jól éreztem magam társaságában közvetlen barátságos gyönyörű hölgyet ismertem meg személyében. Köszönök mindent maradj ilyen amilyen vagy egy igazi felejthetetlen tündér. Felejthetetlen élmény volt ez az egy óra, amit veled tölthettem. Még biztos találkozunk. Csókollak
Happy Massage