• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első hívás második csengetésére felvette a telefont. A rövidnél hosszabb, a hosszúnál rövidebb csevegést követően sikerült időpontot egyeztetni. Hangja kedves, stílusa barátságos.
  • Megközelítés:

    A randi napján a megerősítés után kaptam a címet. Tömegközlekedve ideálisan megközelíthető, autóval közelítve sem vészes, a környéken könnyen lehet parkolóhelyet találni.
  • Helyszín:

    Régi típusú bérház magasabbik emelete. Körfolyosós, bár csak U-alakú, de ebbe most ne menjünk bele. Ajtó után jobbra fürdő, balra háló, szemben nappali. Első kettőt volt alkalmam megtekinteni. A fürdőben zuhanyfüggönyös kád, a hálóban franciaágy. A matrac bizonyos tempó után nyikorog. Most nyikorgott.
  • Lány külseje:

    Az adatlapján szereplő egy fotó túl sokat nem árul el, a beszámolók annál inkább. Már nem alacsony, de még nem túl magas. Helyes arc, könnyen mosolyog, akkor és élvezés közben kifejezetten szép. Formás alak, picicik, feszes popsi, sima bőr. tetszetős. Ha ilyen a szomszéd lány típus, akkor sokat nem lennék otthon.
  • Action:

    Belépés után puszi-puszi, beinvitál a hálóba. Végig mosolyog, nem túl cserfes, de nagyon barátságos. Fürdőből visszatérve már az a kevés ruha sincs rajta. Megpróbáljuk a szájra puszit, kellemes csókolózás lesz belőle. Hogy mindenkivel szeret-e csókolózni, azt nem tudhatom, a randinkon gyakran és hosszasan gabalyodtak egymásba a nyelveink, amit kimondottan élveztem.
    nem kapkodtunk el semmit, az első franciás kényeztetés nagyon finom és érzéki volt, ezért nem is vágytam a kényszerfranciára, a mélytorkot viszont magától hozta egészen a jól ismert szörcsögős öklendezésig. Némi csókpárbaj után ahelyett, hogy végigpuszilgattam volna, rögtön a puncinál találtam magam és igyekeztem viszonozni a kényeztetést. A nyelvem mellett az ujjamat is bevetettem. Először csak halk sóhajok jöttek, majd következett a csípő tekergetése. A zihálások gyakoribbá váltak, a dereka egyre intenzívebben mozgott, ebből egyenesen következett, hogy ezt nem kívántam abbahagyni. A sikolyok hangosabbá váltak, majd jött a megfeszülés, miközben a mellét markolta, és magához húzott, hogy először ő csókoljon meg. Mosolyogva mondta, hogy elélvezett, de szavak nélkül is tudtam volna.
    Ismét a szájában találtam magam, néha kereste a szemkontaktot, mennyire élvezem. nagyon, ez lett volna a válasz. Miután már korábban mondtam neki, rábízom az irányítást, ezért egy szót sem szóltam, amikor a gumiért nyúlt. Egy nagyon finom lovaglás következett rengeteg csókkal fűszerezve, majd missziben folytattuk. A hangokból ítélve többször csúcsközelbe került, de hogy volt-e újabb orgazmusa, azt nem tudhatom, de a mimikájából ítélve nem érezte túl rosszul magát. Miután két perc alatt a belépés után egyértelművé vált, nagyon karakán, őszinte lány, ezért itt sem volt helye a megjátszásnak. Nagyon élveztem a páros testgyakorlatot, de semmi kedvem sem volt a gumiba élvezni. Ismét a szájáéba kértem magam, majd a randi végidejéhez közeledve ott is ért a vég. nagyon finoman letisztogatott, még egy cseppet beszélgettünk, majd egy újabb fürdés, utána nagy ölelés, búcsúcsók és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az üdvözlés után a hálóban a komód tetejére helyeztem a borítékot. Srm akkor, sem utána nem esett szó erről. Elég egyrtelmű, mennyi az annyi, ha valaki sokallja, keresgéljen máshol.
  • Összkép:

    nagyon kedves, ugyanakkor végtelenül határozott nő. Szólnia sem kell, gesztusai, testbeszéde határozottan jelzi, mit szeretne. Aki erre vevő, azzal nagyon kedves. Azt nem, tudom, mit mond és tesz olyankor, ha akad olyan, aki nem érti a gesztusait. Nem túl cserfes, de lehet vele beszélgetni. Végtelenül kedves tud lenni, de érezhető a viszony jellege az adott időkeretek között (ha ez elég egyértelmű, akkor jó). Nagyon nem csalódtam, élveztem az együtt töltött időt.
Happy Massage