• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dominikával már nem először találkozunk és nem is utoljára. Telefonon kerestem háromszor is.Ki volt kapcsolva. Fél óra múlva visszahívott, a beszélgetésünk rövid és célratörő volt. Másnap délre lebeszéltük a találkozót. Ha nem veszi fel, érdemes többször próbálkozni. Saját maga kezeli a telefont.A randi előtt nem kért megerősítést, lehet az annak tudható be hogy már ismerjük egymást.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedésről nem tudok beszámolni, autóval mentem. Aldi közelében parkoltam az uszodával szemben. Még volt időm beszaladni a boltba is, mert egy kicsit korábban érkeztem. Telefonon meg is kérdeztem esetleg előrébb tudjuk-e hozni légyottot. Nyilván ez nekem felróható probléma. Sajnos nem lehetett, így vártam.Maga a hely a kétes szolgáltatókról él a köztudatban.Dominika esetében viszont nem kell ettől tartani.
  • Helyszín:

    Többen dolgoznak, lehetett hallani is és látni is ennek nyomait. Személy szerint Domi kisugárzása feledtet mindent.Maga a helyszín a célnak megfelel. A fürdővel szembeni szobában voltunk. Szoba felszereltsége a célnak megfelelő. Egy tükrös szekrény, francia ágy, éjjeli szekrény és egy szoba inas található benne. A fürdő is megfelelő.
  • Lány külseje:

    Fiatal, magas, vékony, mégis izmos. Arca hosszúkás, nagyon sexy. Kék szemével engem levesz a lábamról. Bőre hibátlan, rajzolni sem tudok jobbat alakjánál.A cicik természetesen szépek és közepes méretűek, nagyon szép mellbimbóval. Haja szőkés barna, jó sok van belőle. Tetoválásai nincsenek. Aki a természetes és fiatal hamvas lányokat szereti, annak kötelező kategória.Dominikában azt is szeretem, nem beszél félre, egyenes és korrekt. Nem egy locsogó, vihorászó alkat. Fekete rácsos harisnyában fogadott bugyi volt rajta és egy melltartó. Iszonyat jól áll neki a harisnya.
  • Action:

    Egy órácskára mentem, ez behatárolta a kereteket. Érkezést követően megkérdezte szeretnék zuhanyozni?Éltem a lehetőséggel.A zuhanyzást követően, egymás előtt álltunk szemből. Megsimogattam a haját, félre húztam a válláról. A nyakát csókolgattam, közben rámarkolt a legnemesebb szervemre. Annyira egyszerű és ösztönös amit csinál, hogy könnyen egymásra hangolódtok hamar. A feszültség legkisebb jelét sem éreztem. Nem kellett 2 perc és már ágaskodott az égnek... Próbáltam lassítani az eseményeket. Lágyan csókoltuk egymást.Aki a vad nyelveseket szereti, annak rossz hírem van. Szerintem nem is érdemes erőltetni azt nála. Végig tapogattam a testét, a tini ciciket markolásztam, a fenekét, derekát, ahol értem. Megfordítottam, a popsiját a szerszámomhoz tolta pajkosan.Kicsit meg is riszálta.

    Tetszem? Szegezte hozzám a kérdést.Hát kinek ne tetszenél?

    Az ágyra ültettem közben én szembe álltam vele, úgy kezdett orálisan kényeztetni.A haját összefogtam, ismét rácsodálkoztam a csodás hajkoronára. Őrjítően szép látvány ez a fiatal szépség, ahogy játszik a ceruzáddal.A makkom és még a tövéből egy kicsit a szájába vett.A kezével lágyan rásegített. Szemkontaktus nem volt amit sajnáltam, de így is felejthetetlen az élmény. Kis idő után az ágyba parancsolt, feküdjek a hátamra. Tovább folytatta szájjal a dolgokat. Könnyen ki végezhetett volna, szerencsére nem tette. Pozíciót cseréltünk, most már én voltam a lábai között. Nagyon szép puncija van, rózsaszín közepes ajkakkal, kemény klitorisszal.
    Haladni kellett, gumit kértem. Ügyesen felvarázsolta. A kutyus a kedvence neki is. Az ágy széléhez térdeltettem.Csodálatosan pucsít. A látványánál szebbet elképzelni sem tudok ebben a pózban. Vékony, mégis izmos háttal, nagyon szép bőre van. Csípő derék arány tökéletes. Homokóra alak tárul eléd. Gömbölyű izmos pont jó méretű kerek fenekekkel.Csodálatos popó lyukkal. Ebben a pózban időztünk.Hol lágyabban, hol erősebben adtam neki, egy pillanatban bal kezét hátra adta. Bele markoltam és úgy húztam a szerszámomra. Tökéletes.
    Nem bírtam már tovább, gumit levettük, és a szájával folytatta a finishelést. Négykézláb állva az ágyról cumizta. Hatalmasat lőttem a szájába. Frenetikus élmény volt. Nem nyelte le, de mindent begyűjtött.
    Levezetésképpen kölcsönösen megmasszíroztuk egymást kutyafuttában.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag alatt. Szolgáltatás tekintve magasan megéri. Szerintem maximálisan korrekt. Extrákat nem vettem igénybe. Nem vagyok az extrazós fajta. Szerencsére nincsenek is túl extra igényeim. Dominika külseje és természetessége, ösztönös szexuális hozzáállása kimagasló. Az éjjeliszekrényre tettem előre az ellenértéket. Ott is maradt végig.
  • Összkép:

    Én a vékony, tini testű alacsonyabb lányokat szeretem. Dominika kicsit magasabb a zsáneremnél.Ennek ellenére tökéletes élménnyel távoztam ismét. Az alakjával és a szexhez való hozzáállásával levett a lábamról. Babe kategória a pornóban. Fiatal kora ellenére komoly rutinnal rendelkezik. Nem egy megjátszós mű csaj. Akinek a szex a lényeg, szereti a hamvas tini testet, annak kötelező kategória.
Happy Massage