• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR segítségével egyeztettem, hamar reagált a megkeresésemre. Nagyon szeretek VTR-en egyeztetni, mert gyors, kényelmes és nem mellesleg biztosra lehet vele menni. Az oldalon szerintem az egyik legjobb dolog, hogy van ez a lehetőség.
  • Megközelítés:

    Blaha Lujza térhez közel találjuk a megadott címet, ami egyértelmű. Én villamossal mentem, mert az volt a leggyorsabb lehetőség számomra. Tömegközlekedés kiváló a környéken, aki ismeri a Blaha környékét annak nem kell bemutatni.
  • Helyszín:

    A lakás célnak megfelel nekem tetszett a lakás. A fürdő szépen rendezett kád található a fürdőben. Több tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt a tisztálkodáshoz. A tetthely egy kis szoba középen egy matraccal. A falon több tükör is fokozta az élvezeteket, amiket én kihasználtam és onnan is moziztam a fejleményeket és Zsuzska mozgását szexi testét.
  • Lány külseje:

    Zsuzsi a képekről egyből felismerhető és kevés retus miatt élőben még szebb volt, mint amire számítottam. Szeretem az érett nőket ezért is esett rá a választás nem okozott csalódást. Élőben minden megcsodáltam rajta amit szemmel lehetett majd később meg is kóstoltam minden finomságot sok elhintett puszi csókolgatás keretében.
  • Action:

    A belépésénél már felizgatott szájra puszi után megdicsértem a testét. Megfordítottam majd kapott rá két puszit, irtó szexi volt. Hátsóját nekem dörgölni majd az egyik kezével a farkamat simogatja. Kaptam törölközött majd elmentem felfrissülni. Tisztálkodás után fürdőből kilépve a konyhában várt rám és ott folytattuk ahol abba hagytuk.A kezével a férfiasságomat kutatta, ami szépen merevedésnek indult. Bementünk a kis szobába majd leheveredtünk a matracra itt tovább faltuk egymást. Én lejjebb indultam a ciciknél kicsit elidőztem majd egyre lejjebb haladtam közben sok puszit elhintettem a pocira. Finom punciját kezelésbe vettem sűrűn járattam a nyelvemet nagyon élvezte ezt nyögdécseléssel, zihálással is a tudtomra adta. A kezével megfogta a fejemet és úgy nyomta rá, hogy nyaljam ki jól. Finoman játszottam a csiklóval nagyon élvezte nála talán csak én élveztem jobban. Fordulás után a szájában voltam kellemes franciában részesített hamar kemény lettem. Gumit húztunk majd szemből támadtam, először finoman, majd egyre nagyobb fokozatra kapcsoltam, ahogy egyre jobban gerjedtem rá. A lábai a nyakamba voltak én még húztam magamra őt, hiszen erősen felajzott. Egyszer csak a nyakam körül a lába megfeszül erősen szorít na erre nekem se kellett több csípőjénél megfogtam erősen és nagyon, de nagyon megbasztam. Nem volt finomkodás toltam ahogy csak bírtam közben a kéjes hangok nagyon felajzottak még keményebben toltam. Ezt így ilyen tempóban nem lehetett sokáig bírni, hatalmasat élveztem a gumiba. Ezt követően még toltam egy kicsit, hogy neki is még jobb legyen, mert láttam, hogy élvezi. Élvezés után lenyugodtam majd megtisztított, levette a gumit és kidobtuk. Kis beszélgetés következett egymás mellett fekve az ágyban ezután kaptam egy kellemes masszázst. Ennek végeztével kértem egy pohár vizet, amit hamar megittam. Velem szembe volt egy fotel oda kicsit leültem. Egyszer csak azon kapom magam, hogy akcióba lendült letérdel és négykézláb jön felém. Kicsit ölelkeztünk csókolgatott próbált felajzani. Azt szokták mondani, hogy a bikát a szarvánál a férfit a farkánál fogva kell megragadni hamar finom szájacskának a csapdájában találtam a férfiasságomat, de nem jártunk sikerrel. Így kicsit beszélgettünk majd elmentem felfrissülni. Felöltöztem majd ajtóban forró puszikkal elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem, amit ilyenkor szokás. Nem szeretem az utolsó pillanatokra hagyni a piszkos anyagiak rendezését. A budapesti átlagnak megfelelő rózsaszálak korrekt elszámolás, amit asztalra letettem. Extrát nem kértem, így arról nem tudok nyilatkozni.
  • Összkép:

    Minden nagyon szuper volt, jól éreztem magam vele illetve benne finom volt minden, amit nyújtott. Hatalmasat szexeltünk keményen megdugtam, több pózban kiváló partner lehet neki adni rendesen. Feszes teste, erotikus kisugárzása mosolya nagyon rendben volt. A szexi szerelésről nem is beszélve, amivel a kérésemnek megfelelően lepett meg. Jól éreztem magam vele, majd egyszer meg kellene ismételni. Addig is csókollak: Zoli
Happy Massage