• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jó ideje nézegettem Demónát de az előző helyszín nekem nem felet meg így megörültem, hogy a XIII-kerbe rendel. Amikor láttam a most felveszi kiírást hívtam is. Elmondtam mit szeretnék és mível nyugtázta megegyeztünk az időpontban. Úgy alkult, hogy kicsit előbb érkeztem, még kért egy kis időt. Kértem, hogy ha mehetek csörrentsen meg, meg is ígérte, de végül ez elmaradt.
  • Megközelítés:

    A helyszín nem titok, a másik oldalon is kiírja az utcát. Tömegközlekedés a közelben plusz pár száz méter séta. A közeli parkoláshoz szerencse is kell de nem lehetetlen.
  • Helyszín:

    A környékhez hasonlóan ez is egy új építésű ház. A lakás maga tiszta, amit láttam belőle rendben volt, fürdő Ok. megfelelő méretű. A baszoba inkább egy fél szoba nagyságú, benne franciágy ami kellően kemény, nem süppedős, kellemes félhomály. Sok bútor nincs benne de egy szobainason elhelyezhetőek a ruhák.
  • Lány külseje:

    Hát ez hibátlan!! Vékony, formás, széparcú hölgy fogadott. Diszkréten sminkelve. Egy fekete csipke body, fekete harisnya és magassarkú cipőben várt. Bemutatkozás két puszi, cipő le és mutatta az irányt. Megcsodáltam hátulról is és kb. azt gondoltam, hogy k...va jó nő. Megérinteni megfogni is jó érzés volt. Nem az abetonkemény, pont jó.
  • Action:

    Az akció egy kicsit férsikeredett. Miután úgy gondoltam a telefonba elmondtam mindent a helyszínen már nem egyeztettem a programot. így egy kicsissé máshogy alakult mint vártam, de ez inkább az én hibámból történt. Feltételezem, hogy Demi partner lett volna mindenben. Mindössze annyiban egyeztettünk, hogy általában egy patronom van. Ennek megfelelően Demi azt javasolta, hogy akkor kezdjünk egy masszázzsal és a végére hagyjuk a többit. Gyors zuhany, visszatérve az üres szoba fogadott de hamar jött Demi is. Az ágyra hasaltam és kezdődött a masszázs. Ez inkább egy relaxálós wellnes masszázs volt, közben dumcsi erről. Ha nem fehérneműben lett volna akár úgy is hirdethetné, hogy erotikamentes masszázs. Rossznak nem mondanám, de semmi különös. A fordulást magam kezdeményeztem bár mondta, hogy épp az utolsó simításba fordultam bele. Nem tudom itt mi volt a terve de javasoltam, hogy egy kicsit feküdjön mellém. Miután ez meg volt a cicit kényeztettem, egy kicsit simiztem az ágyékát a fehérneműn keresztül és egy kis idő múlva alácsempészem a kezem így folytatva. Mivel nem volt ellenvetés egy idő után betérdeltem a combjai közé. Kérésre megszabadult a bodytól is. Ekkor szorgos nyalakodásba kzdtem.(itt bizonyult szűknek a szoba mivel a palpan a falat érte,. Pedig inkább alacsony vagyok) Egy kicsit nehezen hangolódott, de idővel jobban széttárta a combjait így jobban hozzáfértem. Óvatosan bevetettem az egyik ujjamat és ahogy nedvesedett egyre beljebb csúsztattam a punciba. Addig addig mesterkedtem mígnem Demike célba ért. (legalább is remélem) Ezután a kölcsön kenyér visszajár elv alapján az én kényeztetésem következett. Bő olajos farokmasszázs volt. Az olaj miatt azt dondoltam be sem veszi de szerencsére nem lett igazam. Az eredmény érdekes volt, igazán nem lettem kemény de közel voltam, hogy elsüljek. Itt kellet volna egy kicsit határozottabbnak lennem és gumit kérni az aktushoz, de ezt nem tettem. Ellenben hagytam magam tovább kényeztetni amikor is kaptam még egy kis sikosítást és franciázás mellett becsusszant az ujja a prosztatamasszázshoz ami bizony hamar meghozta az eredményt és szépen elhagyta tárhelyét a cucc. Mikor mondtam, hogy ez nagyon jó volt szerényen csak annyit mondott, hogy Demike profi. Ezután kaptam egy phár vizet, még néhány szót váltottunk, és elmentem zuhanyozni. Itt egy kicsit úgy éreztem valami logisztikai hiba miatt sietősre fogta a dolgot. Fürdés után öltözés puszi és pá. Lépcsőházba belépéstől kilépésig 55 perc.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke nyilvános, ez az extrákkal még változik. Én két extrát kértem, ezzel pont kerek lett az egy óra. Végül egy extra kimaradt. Nem számoltunk el vele. Én nem forszíroztam Ő nem ajánlotta (nem is vártam)
  • Összkép:

    Kis hiányérzetem maradt. Ugyan magamnak köszönhetem de akkor is így van. Összegezve kaptam egy relax masszázst, nyaltam egy finom puncit és kaptam egy franciás levezetést prosztatamasszázzsal. mind ezt egy nagyon jó nőtől. Ezt a programot a masszázsoldalon nagyon jónak értékelném, itt inkább csak jónak. Demi szerintem egy jó partner és nagyon profi. Pont annyit ad amennyit elveszel.
Happy Massage