• Pami

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édesem! Nagyon köszönöm hogy megírtad , én is nagyon jól éreztem magam veled !
    Várlak máskor is !!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Előző nap próbáltam hívni, akkor nem sikerült, másnap elsőre felvette, tehát könnyűnek mondanám az egyeztetést. A biztonság kedvéért aztán VTR-be is felvettük a randit.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, fizetős zónába lehet parkolni, de közepes árkategória, nem vág földhöz senkit.
  • Helyszín:

    A helyszín egy nagyon helyes, tiszta kis lakás. Ketten hasznàlják, de nem volt indriszkét szituban részem. Nancy rendkívül ügyel a tisztaságra, a zuhanyzásom előtt is, után is fertőtlenített. Otthon sincs ilyen patika állapot. Tusfürdő választék, szájvíz, illatos ropogós törölköző alap. A kicsi szobában egy sima matrac vár a földön, de ettől csak meghittebb, kuckósabb a hely.
  • Lány külseje:

    Érkezéskor Nancy rögtön rámvillantotta mosolyát, és az első benyomásom az ápoltság, makulátlansàg volt. Kombinészerű ruhában fogadott, mely szépen kiadta kerek, nőies formáit. Igazából épp olyan, mint a képeken, picit kevesebb sminkkel. Nagyon szép nő, akin szivesen rajtafelelti az ember a tekintetét az utcàn. Gyöngy fogsor, finom illat, figyelmes, okos szemek.
    Van egy kattanásom a nagy cicikre, hát ezt megkaptam nàla. Mindene formás, nem gebe alkat.
  • Action:

    Először ő szaladt el felfrissiteni magát, addig üdítővel kínàlt, levetkőztem, elhelyeztem a ruháim stb. Aztán jött az én köröm, és visszatértemkor a matracra invitált, először hasra feküdve kaptam egy jól eső, lazító masszázst. Aztán a hátamra fordultam, és jött egy olajos cicis csúszka masszás, amitől szinte azonnal vigyàzzba állt a cézár. Most is borzongat az emléke, ahogy a selymes bőre, a mellei hozzám simulnak, a mellbimból karcolásszák a mellkasomon és a combomon a bőrt. Ezt néhány percig folytatta, rámvillantva kék szemet és pajkos mosolyát. Megállapította, hogy a méretem nagy lesz aktushoz (írja hohy nagy méretet nem vàllal, de mi a nagy, ugyebár? Az enyém kb 18 cm hosszú és 4,5 cm vastag) Ez akár le is lombozhatott volna, de a nyelvével a zacsimat simogatta úgyhogy nem volt idő szomorkodni. Alaposan körbenyalogatott, majd a cézárt is el-el tüntette. Abban maradtunk, hogy legyen egy jó kis 69, és fölém térdelt ápolt, illatos puncijával. Ő is, én is mindent beleadtunk, egymásba felejtekezve repültek a percek, vègül egy hatalmasat élveztem a szájába. Megvárta szépen a makkommal a szájàban, míg lenyugszom, aztán elszaladt a fürdibe rendbe tenni magát. Miután visszajött, jó negyed órát beszélgettünk egymás életéről. Értelmes, élénk, határozott, jó humorú életre való nő, valaki egyszer nagyon szerencsés lesz, ha kiköt mellette.
  • Elszámolás:

    Aktus elmaradását picit sajnàlom, dehàt nem azért mentem hogy megkínozzam hanem hogy mindkettőnknek jó legyen. Egyéb extrákat nem vettem igénybe, szerintem amit vállal az amúgy is alap.
  • Összkép:

    Nancy nagyon klassz nő. Szereti amit csinál, és aki korrekt és figyelembe veszi az ő igényeit is, fantasztikusan fogja érezni magát vele.
Happy Massage