• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Éjszaka, telefonon kerestem, elmondott mindent. Kedvesnek telefonban egyáltalán nem mondanám, sőt, eléggé szigorú, emiatt egy kicsit aggódtam is, de ez az aggodalom felesleges volt szerencsére.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Belvárosi mellékutca, a parkolás ennek megfelelően lutri és természetesen fizetős (már amikor a vezír nem mondja azt, hogy ingyenes, ugye)
  • Helyszín:

    Valójában nem a megjelölt időpontban voltam nála, hanem valamikor a nyáron, igy az emlékeim már eléggé megkoptak, de az rémlik, hogy a fürdő közvetlenül a baszoba mellett van. A fürdőben kádbanzuhanyzás van, a tetthely franciaágyas, félhomályban.
  • Lány külseje:

    Apró lány, rózsaszín feszülős ruhában fogadott, ami szerintem nem áll jól neki. Már csak azért sem, mert az apró termetéhehez apró popsi társul.

    Melle elsőre kicsinek tűnt, de valójában kézbe illő, formás és kellően telt.

    Az arcát képek alapján nem tudtam megítélni, hogy nem tetszik, vagy elmegy kategória, de személyesen ezügyben is pozitívan kellett csalódnom, mert egészen helyes kiscsaj.
  • Action:

    Érkezésem után elmentem zuhanyozni, ahova ő is követett, és leült a kád mellett felém fordulva. Engem ez egy kicsit feszélyezett, ezért megkértem, hogy inkább várjon meg kint. Ezt kicsit furcsállta, de mikor mondtam neki, hogy bár határozott céllal vagyok ott, annál azért szégyenlősebb vagyok, hogy zuhanyzás közben figyeljen, akkor mosolygott és kiment.

    Ha jól emlékszem bugyiban várt, hanyatt feküdtem az ágyon, és rábíztam magam. Egy nagyon kellemes finom cumival kezdett, amit azért is különösen értékeltem, mert nem pornósan kapkodva gluggyogva, cuppogva stb. abszolválta, hanem pontosan úgy, ahogy én szeretem. Finoman, érzékien, lágyan. Lassan indítva, kicsit gyorsítva fokozatosan, teljesen jó ritmusban. Ezt egyébként nagyon ritkán sikerül a lányokból kicsikarnom, sokszor annak ellenére sem sikerül, hogy egyértelműen (de kedvesen), kifejezetten kérem. Egyszerűen sok lánynak nem megy, ezért is örültem nagyon Kamilla performanszának.

    Mikor már többre vágytam, megkértem, hogy üljön bele, amit meg is tett. Őszintén mondhatom, hogy tényleg úgy lovagolt meg, mintha a barátnőm lenne. Ezt sem siette el, nem akart sem pornós módjára pattogni, csattogni, és a nagy fordulatszámot is meghagyta a nyusziknak.
    Lassan kezdett, érezte a ritmusomat és ezúttal is tökéletes ütemben gyorsultunk annyira, amennyire még nekem jó volt. Mindamellett, hogy nem volt kamu sikongatás, sóhajtozás. Utóbbiból csak annyi, amennyit totál elhittem.
    Közben a már fentebb említett formás, kellemesen telt melleit markolásztam finoman, ő pedig a fejét az enyém mellé hajtva, az arcát az arcomhoz érintve halkan lihegett. Tényleg olyan érzést keltett, mintha ez most mindkettőnk kedvére lenne/történne.

    Lassan úgy éreztem, hogy közel a vég, így megkértem, hogy térjünk át a kuytus pózra, ahol majd áttérnék a popsira is, amiért eredetileg érkeztem.
    Nem volt ellenére, igy négykézláb az ágy széléhez mászott (természetesen popsival kifelé), ahogy kértem, en pedig először punciba helyeztem a szerszámot, és heves dugványozás közben hüvelykujjal simogattam a másik nyílást.
    Megkérdeztem egy idő után, hogy átrakhatom e, amire igen volt a válasz, de sajnos nem bizonyultam elég keménynek a művelethez. Sajnos ilyenkor mindig ráfeszülök a dologra, mivel nem szeretnék fájdalmat okozni a partneremnek, függetlenül attól, hogy tisztában vagyok vele, hogy profi a dologban, és a gumi is nagyon zavar.

    Így aztán a popsi sajnos az én hibamból nem sikerült, de csalódottságomban visszafeküdtem az ágyra, és a tökéletes szájmunka hatására lett végem.

    Mikor megvolt a nagy durr, még maradt időnk, és beszélgettünk kicsit, miközben ő az időt nem nézte, és egyértelműen készen állt rá, hogy ha összeszedtem magam, folytassuk a mókát. Ez sajnos elmaradt, mert ismét a másik fejembe áramlott a vér, és rögtön beindult az agyalás és a lelkifurdalás ahogy szokott, így elköszöntem és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztük a matekházit, pesti átlag.
  • Összkép:

    Nagyon kedves csajszi, és rémesen sajnálom, hogy a popsiját nem sikerült magamévá tennem, de ő tényleg mindent megtett.
    Barátnő feeling abszolút megvolt, még úgy is éreztem, hogy megvan a közös szimpátia.

    Azóta próbáltam elcsábítani magamhoz (ahol a feleségemmel együtt láttuk volna vendégül), de sajnos mindkét alkalommal rögtön azt kérdezte melyik kerület, és az volt a válasz, hogy túl messze vagyunk neki :(

    Mindenképpen pótolni szeretném azt a popsizást, mert a tapasztaltak alapján biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen élmény lenne az is.
Happy Massage