• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A történet tavaly októberben kezdődött. Hol neki, hol nekem nem volt jó az időpont, most azonban valahogy passzoltak az égiek. Első csörgésre felvette, csacsogtunk egy keveset, majd megállapodtunk az időpontban. A randi reggelén megerősítés, amire reagálva küldte a címet.
  • Megközelítés:

    Aki tömegközlekedik, az gyalogol még egy cseppet, aki kocsival megy, az akár a ház előtt is találhat magának parkolóhelyet. Igaz, fizetés, de az óránkénti árak nem verdesik az eget.
  • Helyszín:

    Sokadik emeleti lakás, első alkalommal az eltaláláshoz szükségeltetik egy kis kalauzolás. nagy nappali, kis erkély (nem voltam kint, de láttam), fürdőszoba és háló. Zuhanyfüggönyös kád (nem a hálóban), tusfürdő elég, víz hőmérséklete könnyen állítható.
  • Lány külseje:

    A képek sokat elárulnak, de azért mindent mégsem. Aki a vékony, de iszonyat formás nőket kedveli, annak kötelező a látogatás. Magas, tervezőasztalon megrajzolt alakkal, hetykén álló, puhán ringatózó mellekkel, karcsú derékból kiinduló kemény és ezzel együtt ruganyos fenék. Na és a lábak! Hosszú, formás combok és olyan vádlik, amikről a magamfajta karcsúlányokatnagyonszépeníveltvádlikkal kedvelő pasi álmodik. Az arca nem szép, mert gyönyörű. Kísértetiesen hasonlít a televíziós műsorvezetőre. A mimikája, a hangja, az artikulációja egy az egyben mintha másológéppel készült volna, annyi különbséggel, hogy vendéglátómnak nem pipaszár a lába. A kedvenc testrészem rajta a feje tetejétől a talpáig tart. A temperamentuma a megjelölt csillagjegyéből adódik, de miután magam is annak szülötte vagyok, tudom kezelni. Cserfességes és kedvessége, határozottsága csak még jobban megerősített abban, jó helyen járok. Cipellőit figyelve az öltözködési stílusára is következtettem, az is nagyon bejött. A legklasszabb csaj, akinél eddig voltam.
  • Action:

    Amikor beléptem, egy szál semmiben fogadott, ezért fordított alapállásból kezdtünk. Nem csókolt meg rögtön, de nem is vártam egy első randitól. Két mondat alatt az agyunk egymásra hangolódott, kicsit tartottam is attól, végigcsacsorásszuk a megszabott időt. Gyors tusolás után még elszaladt egy szájöblítésre, majd megkezdtük az ismerkedést. Dumahegyek, csók, illetve nem is, inkább smárolás. Kicsit vastag és széles a nyelve, kész az összesimulásra a másik nyelvvel és ezt igyekeztem minél gyakrabban kihasználni és ez elől egyszer sem húzódott el.
    Egy idő után bemutatta, a szája nem csak csókra és beszélgetésre termett. Életem egyik legjobb franciaóráját abszolválta. Kijelentette, nem szeret kapkodni, amire épp kérni is akartam. Nem csupán a farkincámmal, de a tojásaimmal (ő hívta így) is foglalkozott. Hol csak puszilta a leginkább elsődleges nemi jellegemet, majd végignyalta, kicsit bevette, nyálcsorgatás után mélyebbre engedte és bár mélytorok nincs, olykor tövig tüntette öklendezés nélkül. órákig el tudtam volna viselni és viseltem is. Folyamatosan nézett, mennyire tetszik, amit csinál (NAGYON!!!). Igyekeztem száj és nyelvjátékát viszonozni, de annyi időt töltöttem már szeretkezéssel, hogy tudjam, itt ma célt nem érek. Némi előváladék lett, mondta is, tetszik, amit csinálok, de abban is megegyeztünk, itt most fergeteges végeredmény nem lesz. Visszakérte magát a franciára, aztán egyszer csak megállt, nézte meredező testrésemet és azt mondta: nagyon szép! Miután addig is folyamatosan csevegtünk, megkértem, fejtse ki. Minden részletre kiterjedő legalább ötperces előadás következett, egyetlen apró részletet sem hagyott ki, így bezsebelhettem az utóbbi öt év legnagyobb bóksorozatát.
    Megint egy kis franciázás következett, majd amikor kérni akartam, hogy váljék még szorosabbá alkalmi kapcsolatunk, magától nyúlt a védelemért, amit a szájával helyezett fel, majd egy isteni lovaglás következett. Folyamatosan hol a mellét, hol a fenekét, combját, vádliját, hátát simogattam. Rengeteget csókolóztunk, miközben hol csak poroszkáltunk, néha vadul vágtáztunk. Pózcsere következett és missziben folytattam a gyönyörködést, a csókolózást és a szeretkezést. Miután az időérzékelés megszűnt, amikor rákérdeztem, már túlléptük kicsivel a megszabott keretet, ezért a lovak közé csaptam a gyeplőt és egy hatalmasat élveztem.
    lenyugvás után még beszélgettünk egy cseppet, amit a második tusolás után is folytattunk egy darabig, majd egy baráti búcsúcsók és távoztam.
  • Elszámolás:

    Ha nem első randira mentem volna, akkor is hasonlóképpen cselkekszem, belépés és köszönés után egy alkalmatos felületen elhelyeztem a borítékot. Rengeteg feszültségtől és kellemetlen helyzettől próbálom megóvni magam ezzel. Szó sem esett róla se előtte, se utána. Aki hozzá megy, előre tudja mennyi a mennyi. aki sokallja, maradjon otthon vagy menjen máshoz. Miután sosem alkudozom, ezért azzal sem foglalkozom, ez sok vagy kevés.
  • Összkép:

    A belépés után egy darabig feszélyezett voltam, de pár másodperc után rájöttem, egy rugóra jár az agyunk, onnantól a visszafogottság elmúlt. Végig remekül éreztem magam, olyan érzés volt, mintha egy barátság extrákkal kapcsolatban lennénk, természetesen az adott keretek között, illúzióim eddig sem voltak, most sincsenek. Nagyon kommunikatív és ezt egy hasonlóan szószátyár pasi értékeli. Miután egy számomra istenien klassz nővel voltam együtt, ezért szeretném megtanulni azt, mikor érzi ő is olyan jól magát az ágyban mint én. Szóval abszolút mértékben tervezem a visszatérést, ha hajlandó fogadni.
Happy Massage