• Berni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Waldau:) Vagy csak nevezellek játszópajtinak? :) Tudod vannak azok a bizonyos dallamok, amiket meghallasz valahol, aztán belerögzülnek a fejedbe és nem tudsz szabadulni tőlük napokig. Így vagyok a beszámolóddal:)
    A semmiből, váratlanul ugrik be a "lőgyakorlat" vagy az "élménylövészet haladóknak" a játszópajtást már nem is említem:) Ilyenkor egy jót mosolygok, de ismét csak annyit értél el hogy a lényeget kevésbé látja az olvasó, pedig annyi szépet írtál rólam is, nem csak a vadászpuskát dicsőítetted:)) Én tudom hogy a valóságban mennyire távol áll tőled ez a nárcisztikus, önimádó figura, aki előbújik belőled mikor leülsz beszámolót írni:) Csók😉

  • Egyeztetés:

    Telefonon szeretek egyeztetni, nem mindig sikerül, de most szerencsém volt így tudtunk kicsit beszélgetni és a következő napra találtunk időpontot.
  • Megközelítés:

    Sajnos még nem húztak fel a környéken egy parkolóházat, így figyelembevéve a szűkös lehetőségeket parkolás terén, előrelátóan távolabb teszem le a “kicsikét“ és séta.
  • Helyszín:

    Lakás kényelmes, tágas és hangulatos. Földszinti elhelyezkedéséből adódóan hűvösebb, aki a panel lakások túlfűtött klímájához van szokva annak hűvösnek érződhet. Fürdőben zuhanyzó van, higiéniai termékekkel ellátva. A törölközőt is bent magad választod . A masszázsszoba egy nagy tükörrel is felszerelt, kellemesen berendezett kis szoba, nagy belmagassággal, ami helyt ad egy bensőségesen kialakított galériának.
  • Lány külseje:

    A külső az első találkozásunk alkalmával megfogott és azóta sem ereszt. Régebben a konkurens oldal aktív kalandora voltam, majd számtalan kevésbé kellemes élmény után rátaláltam Bernire. Egyenlőre nem szándékozom újból felfedező körútra indulni, aminek egyik oka a biztonság, a másik hogy Bernivel való kapcsolatunkban úgy érzem még van potenciál:) Berni nekem a NŐ! Finom, ápolt, szép és van humora. Hatalmasra nyílt pupillákkal vár az ajtóban, ami már magában elég hogy felébredjen férfiasságom. Kedvesen kínál vízzel, pár szót váltunk és irány a zuhany.
  • Erotikus masszázs:

    A fegyelmezett, visszafogott kis hölgy aki beengedett az ajtón a múlté. Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“
  • Levezetés:

    Finoman a masszázságynak tol. Jobb kezével felsimít a mellkasomon egész a nyakamig, míg balkezével leoldja a derekamról a törölközőt és határozottan rámarkol a szerszámra. Elégedett hangok kíséretében elkezd vele nagyon lassan, finoman játszani. A háttérben autentikus dallamok helyett erotikus hangok fokozzák a hangulatot. Kicsit megfordítom, hogy jobban lássam a tükörben, ahogy markolom azt a brutál kerek popsit és közben nézem amit farkammal művel valami ösztönös ritmus szerint, időnként odasímítva a popsi finom bőréhez.
    Lassan kibújik a fehérneműből és leereszkedik a fegyverrel szemben. A pofihoz simítja szinte dédelgeti, érzem a forró levegőt a farkamon még jobban felizgat ahogy élvezi, így lesz végem. A csodás dekoltázs kap egy extra vitaminbombát.
    Előre is elnézést az érzékenyebb kollégáktól, de egyértelmű, hogy az én ördögi testbe bújt, angyalarcú kis játszópajtásom a komoly fegyvereket szereti. Az én vadászpuskámmal a kezében pedig még vadítóbban mutat!
  • Elszámolás:

    Borult a rendszer nem volt masszázs. Helyette lőgyakorlat volt, élménylövészet haladóknak:)
    Extra volt az egész találkozás, így ehhez méltóan ajándékoztam.
  • Összkép:

    Berni gyengéd visszafogott megjelenése már az első pillanatban nem hagyott megtéveszteni. Találkozásaink alkalmával pedig egyre inkább felszínre kerül az lehengerlő, számomra függőséget okozó Szexus ami nem ereszt!
Happy Massage