• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kapcsolatfelvétel telefonon történt. Volt szerencsém régebben megismerni Amy-t, ezáltal, az egyeztetéseink is, ennek fényében gyorsan, könnyedén, jó hangulatban zajlott. Egy új dolog kipróbálása kapcsán, Amy-vel és egy barátommal, hármas együttlétet beszéltünk meg. Mivel jó barátom még nem ismerte Őt, kapva az alkalmon, az én egyeztetésem követően, ő is felhívta leendő vendéglátónkat. Másnapra egy mindenki számára alkalmas időpontot beszéltünk meg.
  • Megközelítés:

    A VI. Kerületben, az Oktogon-tól nem messze. Telefonon megkaptuk a pontos címet az odajutás jól megtervezhető. Parkolás fizetős, és parkolóóra az épület előtt található. Közvetlen a lakás előtti parkolás is lehetséges, de nem mindig van hely, így lehet egy-két sarokkal odébb kell helyet találni. Tömegközlekedéssel, választva, busz, metró, illetve villamos is a közelben, így ezek által is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A helyszín, egy régi építésű többemeletes bérlakás. Érkezéskor megkaptuk a bejutáshoz szükséges információkat. Az emeletre lépcsőn mentünk fel. A lakásban még egy lány dolgozik, de ismerőssel ottlétünkkor, a lányok jó szervezése miatt, senki mással nem találkoztunk. A szép tágas nappali, konyhával, ízlésesen berendezett otthonos rész, ahonnan nyílnak a szeánszra alkalmas kéjkuckók. A fürdőszoba, tiszta mindennel felszerelt. Kádas zuhanyzó előtte száraz kilépővel. Kihelyezve tusfűrdőválaszték is akad bőven nem volt hiány semmiből. Az együttlétért felelős tágasabb szobában, egy kellemes hangulatvilágítás, ruhainas, egy nagy kényelmes franciaágy szolgált a kényelmünkért, illetve egy fali tükör, az erotikus hangulatfokozás érdekében.
  • Lány külseje:

    A külseje a képeknek teljesen megfelel, nem érhet senkit meglepetés. Arckitakarással hirdet, a diszkréció végett. A képein, épp olyan szexi csábos, mint élőben. Alakja vékony, dereka karcsú, sportos, formás izgató popsival. Mellei picik, de szépek, és kényeztetésre jól reagálnak. Haja középhosszú, vállig ér, ápolt jó illatú. Szexi barna szemű, igéző tekintetű. Erős szexuális kisugárzású, kedves, közvetlen, mindig mosolygos természetű Nő. Ottlétünkkor, egy fekete, egybe részes ruha volt rajta, egy hozzáillő magassarkúval kiegészítve.
  • Action:

    Érkezéskor Amy már az ajtóban várt minket, és mi kiéhezett farkasokként vetettük bele magunkat, az események aznapi forgatagába. Az újbóli találkozás kapcsán, kedves üdvözlés, és ismerősöm rövid bemutatása után, az előtérben levettük cipőinket, vendéglátónk beljebb invitált, körbevezetett, megmutatta a lakást. A szobában oda adtuk Amy tiszteletdíját, a vitt ajándékkal egybekötve. Egy kis csevejt követően, sorsot húztunk, ki megy először fürdeni. Én vesztettem, de így legalább volt alkalmam újra kettesben lenni Amy-vel. Régi találkozás miatt megbeszéltük a kettőnkkel addig történteket, majd barátom visszatértével, én mentem el a fürdőbe. Egy gyors zuhanyzást, és szájöblítést követve, visszatértem a szobába, ahol akkor már versenytársam megkezdte kényeztetést. Követve az eseményeket, az ágyra heveredtem, ahol Amy egyből el is kapta hancúrlécem, majd megkezdte páratlan mélytorokos francia tudását. Már itt is, egyből tövig bekapta, és teljesen eltüntette a velem egykorút, míg ismerősöm az ágy széléről nyalta, ujjazta tovább partnernőnk kelyhét. Kis időt követően fordultunk, így én férhettem hozzá a csodás puncihoz, amit újaztam, nyaltam ahogy csak lehetett, így kényeztetve kedvesem. Eközben kollega kezelésbe vette istennőnket, és kipróbálhatta a fejlelógatós kényszerfranciát is házigazdánkkal. Majd cserét követően, az ágy szélén, én lehettem ismét Amy szájában. Itt már diktálva az ütemet, mélyen rajta tartva kényszerfranciáztattam szeretőm teljesen eltüntetve velem egykorút, sokáig lent tartva torkán. Eközben MT délen vette kezelésbe, nem hagyva pihenést sem. A játszadozás közben eszünkbe is jutott, hogy váltsunk pózt, így én kerültem Amy mögé, doggyban, míg ismerős, ismét szájába, és torka kényeztetésébe vette. Én végre élvezhettem, hogy kedvesemben lehetek. Magával ragadott a hév, és jól megfogva Amy feszes popsiját, derekát folyamatosan, visszafogottságok nélkül, szinkronban diktáltam az ütemet kifulladásig. A mámorok közepette, kis szusszanás erejéig, az ágyra heveredve istennőm kezébe vette még ágaskodó dorongom, amíg haverom, hanyadt fektette istennőnket és folytatta tovább ténykedését. Amyt jól megdolgozva, haveromat így élvezett el. Amíg jóbarátom megtisztálkodott, kapva az alkalmon, az élvezetek közepébe csaptam így missziben. Látva kedvesem szemében a csillogást, kéjvágyat, és hallván, hogy élvezi ténykedésem, folytattam ezt amíg partnernőm arcán az elégedettséget nem tapasztaltam. Végül nem bírtam tovább én sem, és Amyit magamhoz szorítva hatalmasat élveztem. Kedvesem hagyott lenyugodni, majd én is tisztálkodást követve, felöltöztem. Elköszöntünk Istennőnktől, lezárva ezt a kellemes élményt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt, amit most előre rendeztünk. A full extrás program lett megbeszélve, amiben benne van már minden. A virágcsokor mérete így a pesti átlag felett jóval, de a kapott gyönyörök és az élmény miatt megéri.
  • Összkép:

    Összességében, az együttlét Amy-vel mint mindig, most is nagyon jó volt és sok élvezetes dolgot kipróbáltunk. A közvetlen, kedves természete, jó humora és nyitottsága, kiegészíti Amy a magasfokú erotikus szexuális vonzerejét. Teljes mértékig tudja élvezni az együttléteket, és igen hálás a kényeztetésért. Bátran ajánlom, akik egy különleges élmény keresnek, egy páratlan bevállalós nővel.
Happy Massage