• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Az egyeztettetés telefonon történt, amit később VTR-en is megerősítettem. A telefont saját maga kezeli, és nagyon kedves hangja van. Mivel már régóta ismerjük egymást nem kellett megtenni a tisztelet köröket, hanem egyből a lényegre tértünk és megbeszéltük a találkozó napját és az idejét. Egy péntek reggeli időpontban állapodtunk meg végül.
 • Megközelítés:

  Motorral mentem, és a megadott cím előtt sikerült parkolnom, a GPS pontos volt, de már fejből is megy Tia címe. A parkolás ingyenes és egy-két üres helye mindig akad még napközben is. Busz is megáll a közelben, szerintem az Őrsről nem lehetetlen tömegközlekedéssel sem megközelíteni a helyszínt, de megmondom őszintén nem tudom melyik buszt kell használni.
 • Helyszín:

  Négyemeletes panel ház csendes szolid környéken, közel a Füredi utcához. A lakás igényesen fel van újítva, modern kialakítású és a célnak tökéletesen megfelel. Tia ízlését tükrözi, a lakáson belül mindenhol rend és tisztaság. Picike, hangulatos egyszobás lakás, belépve a egy folyosó fogad, aminek a végében a hálószobába jut az ember. A hálószobában van egy gyönyörű bordó zsámoly, ahova a ruhákat lehet pakolni. A szobát a nagy szivacs matracos francia ágy tölti be, ami azért jó, mert akció közben legalább nem nyikorog, rendesen leteszteltük lovagló pózban. :) A szobában kellemes zene szólt, Tia töltötte le, nekem bejött ez a zenei stílus. A fürdőszoba kis méretű, van benne egy zuhanyzókabin és egy mosdó. 7-8 féle tusfürdő a sorakozik katonás rendben, van szájvíz kis műanyag pohárkákkal, és még 3 féle dezodor is. A törölköző puha és frissen mosott, és a kádkilépő is új. A tisztaság és a higiénia Tiánál maximális, szerintem minden vendég után kitakarítja a zuhanyzót, mert még egy vízcsepp sincs rajta. Tiánál rendszeretőbb, precízebb lánnyal még nem találkoztam.
 • Lány külseje:

  A képek jól vissza adják Tia sudár alakját, ő egy viszonylag magas, hosszú vörös hajú, feszes bőrű, kemény húsú, fiatal lány. Egy őrjítően szexi tanga-melltartó szettben nyitott ajtót, ami még inkább kiemelte tökéletes, nőies alakját. Hatalmas természetes cicikkel, karcsú derékkal és formás fenékkel áldotta meg a teremtő. Az arckitakarás is csak a diszkréció megőrzése végett van, csini arca van, és amikor mosolyog egyszerűen gyönyörű.
 • Action:

  Szexi tanga-melltartó szettben fogadott, ami a képeken is látszik. Amint megláttam őt tudtam, hogy Tia az a csaj, akire vágyom, aki bearanyozza a napomat, még ezt a borongós napot is. Beinvitált a szobába, én megszabadultam a ruháimtól, és elmentem zuhanyozni. Visszatérve a szobába, ő már várt rám az ágyon fekve anyaszült meztelenül. Nem vagyok halvérű, egyből beindított a látvány, érezni akartam a teste melegét, a bőre illatát, a csókja ízét. Melle telepedtem, és mint aki olvasni tud a gondolataimban, pont azt csinálta, amire vágytam. Felém hajolt és megcsókolt, én viszonoztam a csókot, és egymás karjaiba fonódtunk. Tia nagyon érzékien tud csókolni, igazi nyelves csókok voltak. Annyira belefeledkeztem a csókolózásba, hogy nem is foglalkoztam mással. Egy idő után megkért, hogy helyezzem magam kényelembe és feküdjek hanyatt. Kezdetét vette a francia óra, Tia nagyon ügyesen franciázik, igazi őstehetség, Volt hogy nyelvével izgatta a cerkám, volt hogy bekapta egészen tövig, és mindeközben kezével masszírozta a golyóimat. Kérésemre a golyókat nyelvvel is izgatta, és még azt is engedte, hogy fogjam a fejét és finoman egyre mélyebbre toljam a cerkám a szájacskájába. Húúú most is beleborzongok, ha rágondolok. Eljött az a pont, amikor éreztem, hogy ha hagyom Tiát tovább fuvolázni, akkor a szájába élvezek el. Mivel nem akartam ilyen gyorsan elmenni kértem, hogy lassítsunk. Felegyenesedett, én közelebb húzódtam hozzá és újra csókolózni kezdtünk. Csókolózás közben átöleltem, hátát, fenekét simogattam, csodás melleit masszíroztam. Nagyon jól esett ez a kis pihenő, aztán Tia ismét folytatta a franciázást. Bár nem úgy terveztem az első menetet, hogy Tia szájába megyek el, de ekkor már nem bírtam tovább, kiengedtem a kontrolt és egy hatalmasat élveztem Tia ajkai közé. Hagyott lenyugodni, aztán elvonult a fürdőszobába kiöblögetni a száját. Én is utána mentem a fürdőben hogy megtisztálkodjak a második menet előtt.

  Lazításképp az ágyra heveredtem, Tia pedig hasra feküdt velem szemben. Beszélgetni kezdtünk a világ dolgairól, intelligens, vidám lány és még humorérzéke is van.

  A második menetet is csókolózással indítottuk, ami aztán átment franciás kényeztetésbe. Amikor már kő kemény volt a cerkám, gumit kértem, Tia nyeregbe pattant és meglovagolt. Szép lassan galoppal indítottunk, miközben hevesen csókoltam a száját, az arcát, a nyakát. Hatalmas, feszes, természetes mellei csodálatos látványt nyújtottak, és a csípőmozgása is nagyon jó volt. A tenyeremet a melléhez szorította, hogy közben masszírozzam, vettem a célzást és hol szájjal hol kézzel kényeztettem a csodás ikreket. Miután már kellőképp belemelegedtünk ügetésbe váltottunk. Nem volt megjátszás, látszott rajta, hogy tényleg élvezi a szexet. Kéjes nyögések és egy kis arcpír, miközben én egyre hevesebben toltam neki, ekkora már vágtába mentünk át. Aztán a fülembe súgta, hogy most Ő jön, de ekkor már én is a csúcs közeli állapotban voltam. Ilyen már elég régen történt velem, Tiával egyszerre értünk fel a csúcsra. Ez nem olyan megjátszott dolog volt, mert éreztem ahogy egész teste beleremegett. Tia akkor a legszebb, amikor elélvez, valami földöntúli boldogság ül ki olyankor az arcára.
 • Elszámolás:

  Teljesen korrekt, annyi amennyit a telefonban mond, pesti átlag, a végén rendeztük. Extrái nincsenek, nála minden az alap program része, a legnagyobb extra mégis Tia csodálatos személyisége.
 • Összkép:

  Tiával egy felejthetetlen órát töltöttem el, és úgy éreztem, hogy az együttlétünk nem csak számomra, hanem számára is emlékezetes marad, hogy mitől az legyen a mi titkunk. :)
  Tiától mindig elégedetten, kielégülve távozok. Tőle megkapom azt, amit sok lány csak ígér. Szenvedélyt, odafigyelést, kedvességet, nőiességet, magas szexuális kultúrát, és mindezt teljes átéléssel. Melegen ajánlott kategória, fantasztikusan éreztem magam vele. Ezt az együttlétet szívesen átélném még nagyon sokszor. Ő egy igazi gyöngyszem, nagyon meg kell becsülni, ha lehetőségem lesz rá biztos meglátogatom még.
Happy Massage