• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombat reggel hívtam telon, szinte azonnal felvette és megegyeztünk. Amit VTR-en is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Gyalog közelítettem meg a házat ahol rendel Zsuzska. A közelben volt dolgom. Szombat lévén parkolásra is lett volna lehetőség, de most nem volt rá szükség. Nagyon könnyű megtalálni a házat azon belül pedig a lakást. VTR-en kapott cím is pontos. BKV járművei is a közelben állnak meg plusz 2 perc gyaloglás.
  • Helyszín:

    A lakásról semmi ujjat nem tudok mondani olyan mint máskor volt rend és tisztaság és higiénia is rendben van. A fürdőben van bőséges tusfürdő választék, de most a kedvenc tusfürdőm máshol volt, de megtaláltam azért. Tiszta szépen összehajtogatott törölköző elő volt készítve a szobában a fotelben. A szobába sincs semmi változás minden olyan mint a legutóbbi látogatásom alkalmával volt.
  • Lány külseje:

    Külsejéről képei árulkodnak a legjobban. Nem árul zsákba cicát. Élőben azért sokkal jobb mint a képeken. Egészségügyi szerkóban fogadott ami 17-es számú képén is van rajta, de ami viszonylag hamar le is került róla egy kis segítséggel. Előbukkantak a szép formás ikrei.
  • Action:

    Szokásomhoz híven, most is pontosan érkeztem. Kapukódot ismerve így már nem telóztam. A lakásba érve szájra puszival köszöntöttük egymást. Olyan barátnős féle volt. Cipő levétele után a szobába mentünk ahol levetkőztem és az előkészített törölközővel a fürdőszobába vettem az irányt. Ittegy kicsit változott a tusfürdők sorrendje, de megtaláltam a kedvencet. Szájviz használat után a szobába visszatértünk. Leültünk a matracra és egy üdvözlős csókkal kezdtük ezt a felejthettlennek ígérkező randit. Megszabadítottam az egészségügyi szerkótól, mint felesleges kelléktől. Újabb igazi csókkal folytattuk, majd ledöltünk vízszintesbe. Elkezdtem az ikreivel foglalkozni nagyon finoman hol egyiket majd a másikat nehogy sértődés legyen belőle. Majd dél felé vettem az irányt végig puszilva a bársonyos bőrű testét. Már előttem is volt a finom izzadásnak indult punci, ami nyelvelésem hatásra meg jobban megizzadt szinte már tocsogott. Jó sokáig nyelveltem, de élvezni nem hiszem hogy sikerült neki pedig a punciból édes nedűt nyalakodtam, ami arra következtetett, hogy közel lehetett hozzá. Ezt megbeszéltük régebben, hogy nehezen tud elélvezni. Visszatértem az ikreihez ők viszont nagy jól reagáltak a nyelvelésem hatására. Újabb csókot váltottunk, majd átadtam neki a terepet. Finom franciával kezdte amibe belecsempészett egy kis cici szexet is, ami nagyon kellemes volt. Abba is kellett hagyatnom még a végén kivégzett volna. Újabb kellemes csókkal folytattuk, majd visszatért barátomhoz egy kicsit hagytam, aztán kértem, hogy öltöztessük be barátomat ünneplőbe, amit még is kapott szép piros ruhácska formájában. Szemből kezdtük így legalább tudtam egy kicsit nyalkodni az ikreit és még csókot is kaptam. Miközben ügyesen intenzíven mozgott már majdnem el is durrantam, meg időben lassítottunk a tempón. Kérésemre fordultunk egyet már kutyusban is voltunk, ami neki is és nekem is a kedvenc pózunk. Itt már nagyon közel voltam ahhoz, hogy eldurranjak ezért lassan mozogtam, hogy minél tovább élvezhessem punci melegét és Zsuzska testét. Sajnos nem bírtam sokáig és eldurrant a patron. Egy kicsit még bent maradt barátom élvezze a punci melegét. Előjött barátom majd az ünneplő ruhácska eltávolítását rám bízta, nedves törlőt is kaptam, amivel tisztára töröltem barátomat. Beszélgettünk meg egy keveset aztán elkezdtem öltözni, ő figyelmeztetett az időre, hogy most a VTR-en bejelentkezőknek plusz fél óra jár. Én mondtam neki, hogy nem is néztem azt a kiírást az oldalán. Korrekt lépés volt részéről. A végén egy picit túl léptünk az egy órát és elköszöntem ettől tündéri lánytól. Akit ha tehetném istennőnek tenném másnak is jár ez, így csak felejthetetlen. Búcsú csókkal engedett utamra az én istennőm.
  • Elszámolás:

    A szokásos boldogsághormont előre letettem a konyha asztalra az ő külön ajándékát pedig távozásom előtt tettem az ajándékai közé.
  • Összkép:

    Tudtam, hogy jó helyre megyek mivel már ismerjük egymást egy kis ideje így nem ér sose meglepetés. Minden rendben volt, de hisz nem is lehet másképp. Köszönök mindent. Csókollak.
Happy Massage