• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ahogy Aletta hirdetése megjelent az oldalon, azonnal a kedvencek közé került. A képei alapján úgy éreztem "túl szép hogy igaz legyen", így gondoltam megvárom míg egy bátrabb kolléga ír Róla valamit... :-). Nem kellett sokat várni ... megíródott az első beszi, ami kellemes élményeket sugallt, így nagyon vártam hogy legyen szabadidőm és hívhassam Alettát. Adott napon második próbálkozásomat siker koronázta, és meghallhattam Aletta búgó, kedves hangját. Teljeskörű tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, és egy kora esti időpontban gyorsan meg is egyeztünk. A telefont Ő kezeli, nincs telefonos kisasszonyka ...
  • Megközelítés:

    Deák tér, az "óriáskerékkel" szemben lévő szűk utca, új épület. GPS a házszámot ismeri, és a bejárat is könnyen megtalálható - jól olvasható feliratokkal van ellátva. Mélygarázs is van közvetlenül a bejárat mellett, de olyan mázlim volt, hogy tudtam parkolni pár lépésre a háztól, az utcában. Ez ritkaságnak számít, mert gondolom a belváros ezen részét nem kell bemutatni senkinek közlekedés és parkolás szempontjából. Az övezet fizetős, a magasabb díjszabású fajtából, 20:00-ig. A Deák tér BKV járatokkal is jól ellátott, de erről nem tudok részleteket.
  • Helyszín:

    A lakás emeleti, folyosó végi diszkrét, ahol senki mással nem találkozunk. Az ajtón belépve hangulatos világítás, otthonos berendezés, finom illat, halk zene. A fürdőszoba kádas, zuhanyfüggönnyel, száraz kilépővel. Tisztálkodáshoz minden adott, megfelelő mennyiségben és minőségben. Törölköző illatos, puha. Valószínűleg senki nem ingatlant nézni jön, de igazából az egész miliő igényességről, letisztultságról tanúskodik. Nincs rá jobb szó: pazar.
    A tetthelyen egy franciaágy, persze az sem az az "egyszerű" fajta ... Az ágy melletti falon és az ágy előtt nagy tükrök.
    Ruháink helye az ajtó mögötti széken lesz.
  • Lány külseje:

    Ahogy a folyosón sétáltam, és hallottam hogy nyílik az ajtó eszembe jutott az a bizonyos fentebb említett "túl szép hogy igaz legyen" gondolat ... így izgatottan fordultam be a lakásba. Tágra nyílt szemekkel realizáltam, hogy valóban "túl szép", de IGAZ. Ott állt előttem Aletta. Széles mosoly, felturbózott szempillák, tökéletes arc, gyönyörű szemek, és olyan "nézés" hogy megőrülök ... Magas (nagyon magas), vékony (tényleg vékony), tökéletesre szabott mellek (hűű), formás popsi., és nagyon nagyon finom illat. Magassarkú (nagyon magas sarkú), combfix, fehérnemű, és egy nyitott selyemköntös "szerűség". Közvetlen, csacsogós, nevetgél. Imádom. Nekem ilyen A NŐ. A karjain van néhány nagyobb tetoválás, amikért nem rajongok ugyan, de most "észre sem veszem" ...
    Néhány képen egyébként látható az arca is, ha kicsit ránagyítunk. Nem tudok elfogulatlan lenni ... nekem "ez" a gyengém :-)
  • Erotikus masszázs:

    A gyors ismerkedést követő tusolás után máris hason fekszem az ágyon. Aletta gyorsan ledobja ruháinak nagyrészét, és fedetlen keblekkel térdel mellettem. Fantasztikus mellei vannak, ha még nem mondtam volna ... Úgy helyezkedik hogy a tükrökben nézhessem ténykedését. A masszázs krémmel történik. Én a lágyabb simogatós érintéseket kedvelem, szóval nem vagyok nagy szakértő, de a fogások szakszerűségről árulkodnak. Aletta gyorsan feltérképezi hol vannak a megdolgozandó csomók, és neki is lát ... vagy inkább csak látna ha nem nyöszörögnék :-) Így finomabb, de azért határozott mozdulatokkal dolgozik vállaktól / hátamtól indulva, és fokozatosan haladva lefelé.
    Közben beszélgetünk. Közvetlen, és valami imádnivalóan nevet.
    Aztán fenék tájon tovább finomodnak az érintések, belső combok felső része is lágy érintésekben részesül. Miközben finom puszikkal halmozza el derekam környékét, be-be nyúlkál ágyékomhoz ... így csípőmet kicsit megemelve engedek szabad utat kezeinek ...
    Mindketten érezzük, eljött a fordulás ideje ...
  • Levezetés:

    Itt már csak a combfix marad Alettán. Mellkasomat csókolgatja ... halad lefelé ... körbecsókol ... mindent. Próbálok úgy helyezkedni / forgolódni hogy legnemesebb testrészem az ajkaihoz érjen, ... de Ő még húzni akar ... csak kerülgeti ... kezével röviden simogatja. ... elég őrjítő :-)
    Csókolgat, feljön a nyakamig, a fülemig, aztán vissza lefelé ... és végre ... ajkai közé kerülök. Őrölt tempóra kapcsol a kezeit is megfelelő arányban használva, közben nyögdécselve ... imádom. Aztán lassít. Megint körbecsókol mindenhol, aztán az ajkai között vagyok megint. Elképesztő. Közben simogatom ahol érem, markolom tökéletes melleit.
    Fél órába sajnos túl sok minden nem fér bele ... és egyébként is nagyon közel járok már ... Ezt Aletta is érzi, így kézzel fejezi be a "kivégzésem". Őrület. Hagy lenyugodni, letisztogat, beszélgetünk. Kellemes, humoros beszélgetőpartner (is).
    Aztán sajnos a szokásos körök következnek: zuhany, öltözés, elköszönés.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás nagyon korrekt. Utólag rendezzük a virágokat, noha első alkalommal találkoztunk. Minden a telefonban megbeszéltek szerint alakult. Az extrák nem szoktak igazán érdekelni, és egyébként is, Aletta annyira magával ragadott, hogy eszembe se jutott :-)
  • Összkép:

    Fantasztikus élményben volt részem, egy igazi NŐvel. Készen vagyok tőle :-)
    Remélem még találkozunk ...
Happy Massage