• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Kedves kispista01,

    Először is köszönöm szépen a beszámolót.. :) Örülök, hogy ilyen jól Érezted magad Velem/Nálam.. és ennyire tetszem is Neked. :) Én is nagyon jól Éreztem magam Veled & nagyon cuki is Vagy. :) Természetesen máskor is Várlak szeretettel.. ;)

    Millió csókjaim,

    LauraCicaBabaN01 ;)

  • Egyeztetés:

    Egy másik oldalon láttam, hogy hosszú idő után ismét aktív a hirdetése. Telefonon hívtam a randi előtti napon többször is, mert a népszerűsége miatt nem a legkönnyebb elérni:) Amikor viszont elértem akkor nagyon kedves volt a telefonban, és megbeszéltük hogy a randi napján újra hívom és akkor egyeztetjük a pontos részleteket. Abszolút rugalmas és segítőkész volt amikor a randi napján hívtam, így könnyen találtunk egy olyan időpontot ami mindkettőnknek megfelelt.
  • Megközelítés:

    Az egyeztetés során megkaptam a pontos címet, illetve Laura nagyon kedves volt, mert adott pár plusz támpontot hogy véletlenül se rossz helyre menjek, így abszolút könnyen megtalálható a helyszín. Autóval érkeztem és könnyen találtam parkolóhelyet, amiben azért segítségemre volt, hogy szombat este érkeztem, BKV-val amúgy szintén gond nélkül megközelíthető, pár perc sétára van a metró. Amint megérkeztem és hívtam már mehettem is fel, így semmi várakozás nem volt.
  • Helyszín:

    Nagyon szép újépítésű lakás. Fürdő tiszta, higiénikus és mindennel maximálisan felszerelt. Többféle tusfürdőből lehet választani, frissen mosott törölközők tornyokban várják a vendégeket, természetesen szájvíz is volt. A helyszín a nappali volt egy kihúzható kanapén, ami sok más hellyel ellentétben maximálisan kényelmes volt és bőven el is lehetett rajta férni ketten is.
  • Lány külseje:

    Laura nem sokat változott 5 évvel ezelőtti utolsó találkozásunk óta. Még mindig egy igazi bombázó. Arca nagyon szép, nekem a szája is bejön, illetve a gyönyörű kék szemei ígézőek. Mellei szép formásak és hatalmasak feneke szintén gyönyörű formás. Öltözködése nagyon igényes, engem egy szép fehér csipkés ruhában fogadott illetve az egyik platform magassarkújában. Tusolásból visszaérve természetesen már csak a magassarkú volt rajta :)
  • Action:

    Megérkezés után, rövid beszélgetés után elmentem tusolni. Visszaérve már csak a platform magassarkúk voltak rajta és úgy várt az ágyon. Kezdésnek elkezdtük felfedezni egymás testét majd Laura rátért a világhjrú franciájára. Hát nem tudom mikor kaptam utoljára ilyen mélytorkos franciát, teljesen tövig eltűntette a velem egykorút. Ezután jeleztem hogy én is szeretném ezt viszonozni aminek megörült és a hangjából illetve a reakcióibó ítélve végig élvezte is a viszonzást. Miután mindketten kellően bemelegedtünk gumit húztam és megkezdődött az első menet. Elsőnek Laura lovagolt amit nagyon jól csinált, az pedig már csak ha bolt a tortán, hogy közben hatalmas melleit is kényeztethettem. Ezután még csináltuk hátulról illetve misszibe is, végül így lett végem. Miután letisztogattuk magunkat kicsit beszélgettünk illetve kaptam 1 nagyon finom masszázst is, amit ismét feldobtak Laura csodálatos mellei :). A kis pihenő és gyors zuhanzás után rátértünk a második menetre ami nekem nem szokott már összejönni, de Laura határozottan kijelentette, hogy sikerülni fog, és igaza lett :D. Második körben is a fantasztikus natúr franciájával kezdtük, ekkor kezdtem el sejteni, hogy Laurának valóban igaza lesz és össze fog jönni a második is vele. Miután kellően kemény lett a velem egykoru gumit kaptam és másodiknak egy pornósabb numera következett, hátulról tettem magamévá Laura csodálatos testét miközben hatalmas melleit markolásztam, majd amikor közeledett a vég gumit lehúztam, Laura pedig egy vibrátort vett elő amivel kényeztetni kezdte magát én pedig a testére élveztem. A végén még kicsit beszélgettünk illetve ismét megkínált üdítővel, majd újra lezuhanyoztam és 2 puszi után távoztam.
  • Elszámolás:

    Telefonon már a randi előtt nagyon korrekten tájékoztatott mindenről, hogy mi van nála az alapban illetve mik az extrái. Így mire a helyszínre értem már pontosan tudtam mit szeretnék, így az alap órát választottam. Természetesen az elszámolás korrekt volt, nem voltak korábban nem jelzett drágító tényezők. Maximálisan korrekt volt mindenben, jó lenne ha minden hirdető ilyen lenne.
  • Összkép:

    Óriási mosollyal az arcomon távoztam, nagyon jó volt újra látni Laurát. Nagyon kellemes emlékeim voltak Lauráról, de a találkozó minden várakozásomat/képzeletemet messze felülmúlta. Konklózió számomra az volt, hogy amint csak lehet szeretném újra meglátogatni.
Happy Massage