• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Kedves Explore,

    Először is köszönöm a beszámolót. Nagyon Örülök, hogy ilyen jól Érezted magad Velem/Nálam. ;).. az Érzés kölcsönös ;) Te is nagy kedves srác Vagy ;)
    Természetesen máskor is Szeretettel Várlak..

    Millió csókjaim,

    LauraCicaBabaN01 ;)

  • Egyeztetés:

    Keso delutan hivtam Laurat, hogy aznap este szeretnem meglatogatni, es mar a telefonban is annyira kozvetlenul es vidam hangulatban tudtuk megbeszelni a reszleteket, hogy ha addig nem is lett volna az embernek jokedve, onnantul tuti jobban erezte magat. Tovabba Laura szepen elmondta az arakat es lehetosegeket, aztan abban egyeztunk meg, hogy a randi elott fel oraval meg racsorgok, illetve egy orat szeretnek majd eltolteni vele.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, es mivel esti orakban erkeztem, igy kicsit feltem, hogy mar nem fogok a kozelben parkolot talalni, de szerencsere nem volt gond. A megadott cimhez konnyeden odanavigal a GPS, igy ezzel nem lehet gond.
  • Helyszín:

    A lakas egy ujepitesu hazban talalhato, ami modern es minden igenyt kielegit. Laura elmondasa alapjan, meg csak par hete koltozott be, igy meg lesz par aprobb atalakitas a lakason, de mar most is nagyon hangulatos volt.
  • Lány külseje:

    Szerintem a kepek teljesen magukert beszelnek, es teljes mertekben a valosagot tukrozik. Laura mellei es ajkai kulon emlitest erdemelnek, amelyek latvanyaval, es persze erintesevel nem lehet betellni. Fekete combfixben, es egy kontosben fogadott mar amennyire emlekszek :)
  • Action:

    Az egy oraba ket action is belefert, igy a zuhanyzas kovetoen Laura megmutatta fantasztikus francia tudasat, ahol volt minden, melytorok, nyalcsorgatas, szembe nezes es meg sorolhatnam. Aztan kertem, hogy eloszor o legyen felul, kicsit gyonyorkodni akartam a hatalmas melleiben. Ezutan misszionarius pozban folytattuk, es vegul doggy style-ban lett vegem. Ezt kovette az idezem "farokmosas" :) Majd hasra fekudtem es kaptam Lauratol egy masszazst, mikozben nagyon jol elbeszelgettunk, es egyre tobb viccess temat erintettunk, igy kezdett atmenni az este egy kis standup show-a, amit egyaltalan nem bantam. Neha mar alig tudtuk abbahagyni a nevetest, es tenyleg hihetetlenul jol ereztuk magunkat.
    Majd kovetkezett a masodik felvonas, itt is volt francia illetve tobb pozt kiprobaltunk, de sajnos egy ido utan a gumi szoritasat nem jol viseltem, igy inkabb natur franciaval folytattuk. Az agy melle alltam, Laura pedig mondhatni mindent beleadott. Aztan a nagy izgalom hatasara valahogy tudat alatt mindig picit hatrebb lepegettem, es egyszercsak Laura fogta is visszahuzott magahoz. Na ezen ismet akkorat nevettunk, hogy kis tulzassal en lassan mar a szoba masik sarkaban alltam ha Laura nem huz vissza :) Termeszetesen vegul egy orbitalis elvezessel Laura szajaban teljesedett ki a tortenet.
  • Elszámolás:

    Szerintem az uj pesti atlag alatti rozsaszalakkal lehet viszonozni a szolgaltatast, ami tenyleg nagyon korrekt. Extranak NFVSZ-t kertem, ami a kihagyhatatlan kategoriaba tartozik.
  • Összkép:

    Ami leginkabb megfogott az egesz egyuttlet soran, hogy nem csak egy szuper szexben reszesul az ember, de kozben olyan vidam hangulatban telik az egesz randi, amit tenyleg szinte az elejetol a bucsuzas pillanataig vegig nevetgeltunk, igy tenyleg boldogan tavozik az ember.
Happy Massage