• Aletta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Írtam neki egy üzit itt egy másnapi időpont ötlettel. Írta, hogy az megfelel, csak másnap délig dobjak egy smst. Inkább felhívtam, mert hallani akartam a hangját. Kedves, visszafogott, teljes tájékoztatás. Rákérdeztem a kölcsönösségre, amire azt válaszolta, hogy ott a helyszínen derül ki, de elméletben nincs ellenére a dolog.
  • Megközelítés:

    A Deák térről nyíló kis utcában van a rendelő. A parkolás ezen a környéken nem egyszerű, tömegközlekedés viszont van bőven. A házat egy kicsit bonyi megtalálni, mert egy több épületből álló objektum. Ráadásul, ha már bejutottál és felmentél lifttel az adott emeletre akkor kiderül, hogy ezekbe az épületekbe fent is át lehet jutni, elvétettem egy ajtót, szóval bolyongtam egy kicsit, de nem volt baj, mert közben Alettával tartottuk telefonon a kapcsolatot és nevetgéltünk is.
  • Helyszín:

    A lakás egy újépítésű darab, konyhás nappali, a gyógytevékenység pedig a kisebb szobában zajlik, ahol félhomály van. Franciaágy, a végében illetve az egyik oldalon tükör. A lejátszóból egy olyan zene szólt, amire éppen azt csinálni a legjobb egy kifinomult szeretővel. Van köztünk minimum 10 év korkülönbség, de ez inkább az én fiatalságom zenéje volt, így nagyon beindított, hogy neki is bejön. Elárulom, George Michealről van szó.
  • Lány külseje:

    Alettával az egyik legnagyobb baj, hogy éppen úgy néz ki, mint a fotóin. Nekem látszanak arcos fotói is, szóval az sem zsákbamacska. Egészen egyszerűen gyönyörű! Hibátlan test, fenék lábacskák, amik végig egy combfixben maradtak, sehol egy csepp felesleg, ideális formák és nagyon durván igéző tekintet. Mindez egy odafigyelő, kedves természettel, humorérzékkel párosulva, aki lesi a férfi rezdülését és megvan a tapasztalata illetve az érzékenysége, hogy észre is vegye azt, szolgálni akar. Is. Egy nagyon szexi fehérnemű szettben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs résszel kezdtünk. Ez kellemes hangulatban zajlott: Aletta az irányításommal átgyúrta a felső testemet. Én egy kicsit erősebben szeretem, ezt nem tudta 100%-osan hozni, de megbocsájtottam neki, mert közben beszélgettünk, ismerkedtünk, de voltak csendes részek is, ahol csak örültem a pillanatnak a közeljövőre koncentrálva :)
  • Levezetés:

    A fordulás után muszáj volt nekem is felülni, mert úgy tudtam Alettához a legközelebb kerülni. Simogatások, mosoly, puszik, majd csókokba gabalyodtunk. És ezt nem lehet részletezni. Ő is úgy csókol, hogy az embert visszarepíti fiatal korába, amikor a szerelmével semmi mást nem csináltak, csak órákon át csókolták egymást. Imádtam, szórakoztató volt a szája, vad és szelíd egyszerre, változatos, nyelvjáték éppen a kellő mennyiségben stb. És közben egy olyan testet simogatsz, gyúrsz, fogdosol, amin a legkisebb hibát nem lehet felfedezni. Közben persze a kis keze a farkamra tévedt - nem úgy mint a teenager kori szerelmemnek - és mindezt az élményt lágy farokveréssel tette még teljesebbé. Miután ezt a mutatványt vízszintesben folytattuk, a telefonra utalva engedelmet kértem, hogy a déli területen is bevethetem-e a számat. Láss csodát, engedélyt kaptam.
    Ezt a részt talán nem is részletezem, nem ismerem a szakkifejezéseket, inkább ösztönből cselekszem. Lágy, majd a megfelelő időben gyorsuló futamokkal juttattam el Alettát a csúcsra, aminek félreérthetetlen jeleit, hangjait, vonaglással párosította. Ritkán fordul elő, hogy ilyenkor ott maradok a puncinál, de akkora gyönyör volt nekem is ezt a hölgyet kényeztetni, hogy csak ott maradtam. ÉS milyen jól tettem :)
    Ezután már tényleg kellett egy kis jótékony szünetet tartanunk, amit valószínűleg csókolózással töltöttünk, majd finom rávezetéssel, enyhe utalásokkal rácsatlakoztattam Aletta száját kicsiénre. Golyónyalás, oldalról nyalás, finom kézi játék, tövig bekapás, szembenézés és amit nála maga a csoda, hogy egy pillanat alatt megint ott volt a szája, amikor csókolni akartam. Persze, hogy nem bírtam ki és oldalról rendeltem őt, így a szemben lévő tükörben a szőke hajkoronát és a domborodó feneket néztem, az oldalsó tükörben a pucsítást a puncikájával és közben pedig élőben, ahogy a szájában el-eltűnik a léc.
    69-ben folytattuk. Először az volt a gondolatom, hogy engedem, hogy kivégezzen és csak markolom a fenekét és nézem a két bejáratát. De persze nem bírtam túl sokáig, hogy csak nézzem. És bár ő nem annyira akarta már a kényeztetést, de enyhe kényszert alkalmaztam, eltoltam a farkamtól, kiegyenesítettem őt a számon ülve és az egyik kezemmel a mellét, míg a másikkal a fenekét fogva nyalni, izgatni kezdtem a csiklóját. Nem hiszitek el, de újra sikerrel jártam.
    Aztán végül csak sort kerítettünk rám is. Francia, csókok, simogatások után egymás mellé feküdtünk, csókolóztunk, feneke az egyik kezemben, a melle a másikban miközben ő nyögdécselve kiverte a farkamat ballal. Jól sikerült, nem tudom, hogy balkezes-e, ezt majd legközelebb tisztázzuk.
    Nagyon alaposan letörölgetett és még egy csomót dumáltunk. Ilyen is ritkán van velem, de tényleg érdekelt ez a nő, kiváncsi voltam, miket mesél magáról, hogyan áll össze egy ilyen kis csoda. Közben simogattuk egymást, nevetgéltünk, nagyon nehéz volt a búcsú.
  • Elszámolás:

    A végén történt meg. Mostanában párszor előre adtam, de annyira elbűvölt Aletta, hogy teljesen elfelejtettem. Egy átlagos virágszál.
  • Összkép:

    Mostanában párszor előfordult velem, hogy nem is annyira az a fontos, hogy mi történik egy ilyen alkalom alatt, hanem sokkal fontosabb, hogy ki az, aki ezt elköveti velem. Ez is ilyen volt. Amikor egy együttlét alatt többször arra gondolsz, hogy ez hihetetlen, hogy éppen veled történik, hogy a francban lehetsz ennyire szerencsés, hogyan lehet ennyire szépséges az élet. Egy szuper belső és külső tulajdonságokkal megáldott nővel örömet okoztak egymásnak, őszinték vagytok, izgalmasak, változatosak, ez tényleg igazi felfrissülés, egy csoda.
Happy Massage