• Giulia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már nagyon régen szemeztem hirdetésével, de csak masszázsra, és kézi levezetésre nem akartam menni, mert úgy gondoltam, hogyha fele olyan szép a hölgy mint a képeken, és nem dughatom meg az ember kínzás...de egyszer csak feltünt, itt a “ sötét “oldalon, nem haboztam, hívtam. Egyből felvette, és két mondat után világossá vált: jó lesz vele a szex! Korrekten tájékoztatott, megbeszéltük a randi időpontját, és a tisztelet díjat. Kért egy megerősítő sms-t amit dobtam, és indultam a megadott címre.
  • Megközelítés:

    Marina part, mindenki döntse el, hogy jó vagy sem. Tömeg , bocsánat: közösségi közlekedést használóknak 10 perc séta, autóval, motorral, könnyen megtalálható, parkolás fizetős, és az sms kódja változott!
  • Helyszín:

    A lakás a felsőbb régióban található, kifogástalan állapotú, tiszta, türcsi-fürcsi teljesen rendben. A tetthelyen szobainas, és francia ágy várja a bujálkodni vágyókat, masszázs pad a nappaliban.
  • Lány külseje:

    Ketten nyitottak ajtót: egy nagyon szépen nyírt szőrű fiú kutyus, akivel hamar megbarátkoztam, alig akart kimenni a tetthelyről, valamint a gazdája, Giulia! Piros magassarkúban, fekete comfix harisnyában, francia bugyiban, és melltartóban fogadott. Káprázatos volt! A képek nem csalnak, egy bombázó át előttem. Haja most rövid szőke, karjai csodálatosan izmosak, de nőiesek, poci nincs, Lábak végtelenül hosszúak, és izmosak, vádli gömbölyded. A cicik egyelőre fedettek voltak, de látszott hogy csodálatos sebészi munkát képviselnek. Egy szó mint 100 ,aki meglátogatja őt azt kapja akit a képeken látott. 10-ből 10-es!
  • Action:

    Hajszál pontosan a megbeszélt időpontban megkaptam a kapu kódot, és a lift már röpített is rejtekhelyére. Ajtó kinyílik, megpillantom Giuliát,,és már ölelném is. De előtte puszik ,bemutatkozás, cipő le, irány a Tetthely. Szoba inasra teszem gúnyaimat, és rohanok fürdeni. Visszatérésem után kérdezi mit szeretnék: én pedig elmondtam: először is kibontani a ruhákból, végig simogatni és csókolni pazar testét, majd addig nyalni amíg a fellegekbe repül. Utána szeretnék egy kis franciát, majd behatolni csodás puncijába és minden pózban szeretkezni vele, végül a csodás cicikre küldeni az ovit.Rövid akarnék lenni azt mondanám mindez megtörtént.
    A nyakától indítottam puszijaimat majd a karokat vettem kezelésbe, majd az ikrekkel foglalatoskodtam. Végig csókolva kőkemény pociját,eljutottam kelyhéhez amelyet nyelvemmel kényeztetni keztem. Átfordultunk 69-ben ahol is az első gólt elértem, elrepült! Gumihúzás, majd missziben kezdünk, lábak a nyakamban, Összezárva, majd széttárva, egyik láb lent a másik a nyakamba. Kérem, simizze magát és elérem a második találatot. Lovaglás, gugolva, és hagyományosan, közben hol a ciciket, hola popót markolom. Gondoltunk a négylábú barátjára, tehát doggy style. A végén lerántottam a gumit, és kértem hogy a cicikre élvezhessek. Bal kezével simogatta a csiklóját nagyok a sóhajtozva és jobb kezével befejezett! De úgy hogyha rágondolok most is beleremegek. Időm vészesen fogyott ezért tartalmas beszélgetés után zuhany. 10 perccel túlléptem az időmet, de ez nem okozott gondot. Búcsú puszik között távoztam.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondott, itt is rögzített tiszteletdíjat helyeztem el az esemény után a konyhapulton diszkréten. A tisztelet díj mértéke iparági átlag fölött van, de vendéglátó is a toppon van. Minden forintját megérte!
  • Összkép:

    Jól döntöttem amikor felhívtam Giuliát, egy fantasztikus alkatú, intelligens, szexi hölgyet ismertem meg benne. Hogy visszatérek hozzá ,az nem kétséges!
Happy Massage