• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel abban a reményben, hogy egy későbbi időpontot tudunk majd egyeztetni, de aztán gyorsan kiderült, hogy van szabad időpontja ezért azonnal le is beszéltük az aznapi találkozót. Már a telefonban is kedves, közvetlen volt és reméltem, hogy a személyes találkozáskor sem fogok csalódni.
  • Megközelítés:

    A belvárosban rendel az Oktogontól nem messze, ezért a tömegközlekedés nagyon jó a megközelítéshez. Aki autóval látogatja meg Amyt annak egy kicsit rá kell számolnia mert lehet kell tegyen egy-két kört a környező utcákban amíg szabad parkolóhelyet talál magának.
  • Helyszín:

    Az ajtón belépve az előtérbe ér a vendég majd onnan nyílik a fürdő, szoba valamint az amerikai konyhás nappali illetve onnan ismét egy szoba. Nem egyedül van a lakásban Amy, de nekem külön szerencsém volt mert a látogatásomkor csak magunk voltunk. A fürdőben kád, többféle tusfürdő, szájvíz található teljes rendben. A szobában egy nagy franciaágy, oldalt pedig tükör amiben érdekes dolgokat láthat akció közben a vendég.
  • Lány külseje:

    A bejutáskor Amy az ajtó mögött volt majd miután becsukta az ajtót bemutatkoztunk. Igazából nem is emlékszem pontosan miben fogadott, mert azonnal elkezdtünk beszélni, majd bementünk a szobába. A kiírtaknak megfelelő a magassága, kora, mellei nem nagyok de nagyon formásak, és igazán jól lehet velük játszani. A punci tiszta, illatos, amit mindenki kedvel.
  • Action:

    Egy fullos órát beszéltünk meg a telefonban azzal együtt, hogy majd meglátjuk mi minden lesz. Érkezés után a már korábban leírt csevegés közben kaptam egy törülközőt, majd miután megmutatta a fürdőt magamra hagyott. A fürdés után Amy már az ágyon feküdt és csábosan nézett hátra a válla felett. Nekem sem kellett több mögé léptem és rögtön elkezdtem csókolgatni a hátát, popsiját majd lekerült a falatnyi bugyi is. Kis idő múlva megfordult, és lábait terpeszbe téve kínálta fel nyalásra punciját. Először csak szépen óvatosan majd később egyre erősebben nyaltam miközben egyik ujjam becsúszott a punciba. Ezzel sikerült bepörgetnem egy kicsit mert egyre jobban vonaglott mire én is egyre erősebben toltam az ujjamat a punciba. Kis idő múlva lábai összezárták a fejemet és kis remegés futott át rajta. A heves hullámzás a fejét az ágy szélére sodorta és miközben pihegett én gyorsan felálltam és az álló farkamat a a szájába adtam miközben fejjel lefele volt az ágyon. Nem volt semmi ellenvetése, azonnal bekapta. Ezután egyszer-kétszer kivettem hogy pihenhessen de aztán nem bírtam és miközben tövig nyomtam a rudam a torkára beleélveztem a szájába / torkára. Remegő lábakkal feküdtem el ezután az ágyon. Amy azonban jó fej volt nagyon, jól eldumáltunk, majd kis idő múlva megpróbálkozott a második körrel. Fantasztikusan szépen játszott a farkammal, hol bekapta, hol csak végig nyalta, máskor pedig a golyókkal játszott. Kis idő elteltével azonban rábukott és magától nyomta rá a fejét a kőkemény rudamra miközben a nyelvével a farkamat/golyókat izgatta. Hát ilyenben még nem volt részem. Egyszer-kétszer pihenés képpen kiengedte a szájából majd miután kérdeztem, hogy megdugjam a puncit vagy inkább a száját az utóbbit választotta. Ekkor begyorsítottam, és szorosan ráfogva fejét a farkamra egy hatalmasat élveztem másodszor is a szájába. Miután elengedtem csöpögő, nyálas arcán egy széles mosollyal mondta, hogy nagyon szereti a szopást. Hát erre nem lehet mit mondani. Frenetikus volt. Kis pihenés, majd fürdés után felöltöztem és siettem tovább utamra.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban mond az teljes mértékben megfelel a valóságban. A fullos óra kicsit magasabb de cserébe olyat kapsz amit máshol nagyon kevés helyen.
  • Összkép:

    Amy nem beszél mellé, tényleg imádja a szexet és minden ötletet vagy elgondolást szívesen megvalósít, de mindezt úgy, hogy még élvezi is közben. Nagyon jó hogy meglátogattam, és bár a fullos programot nem használtam ki teljesen így is nagyszerű randi volt. Szerintem még be fogom pótolni ami most kimaradt.
Happy Massage