• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Kedves Lesly85,

    Nagyon Örülök, hogy ilyen jól Érezted magad Velem, és ezt meg is írtad.. köszönöm :) Szint úgy nagyon jól Éreztem magam Veled végig.. Nagyon kedves figyelmes Vagy, és cuki. :)
    A részletekbe nem megyek bele mert azt Te már úgy is leírtad.. :)
    Én is Remélem, hogy hamarosan újra találkozunk, és ismét Örömöt szerezhetünk így is-úgy is egymásnak. ;)

    Addig is millió Csókjaim,

    LauraCicaBabaN01 ;)

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, talán szerencsém is volt, mert ahogy olvasgatom elég nehéz őt elérni :)
    Kétszer is beszéltem vele aznap, pont az időbeosztása miatt, kitartóan csörgettem őt, de megérte mert este 9 kor már a bejárati ajtónál álltam :)
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető frekventált helyen van a helyszín a Lehel tér környékén. Könnyen odatalál az ember. Egyértelmű a cím, ha már odajut az ember, hogy ezt egyeztesse Laurával :)
  • Helyszín:

    A környék egyik új építésű lakóparkjában fogadja vendégeit a szexi hölgyemény. A lakás a célnak tökéletesen megfelel. A bejárati ajtóval szemben lévő szobában voltunk, az ágy mellett egy tükör
    található, aminek megvan a célja, hogy miért pont oda lett téve :) A fürdőszobában kád biztosítja az akció előtti megfelelő higiéniát, bár én ott próbáltam nem olyan sokat időzni azután a látvány után, ami fogadott. :)
  • Lány külseje:

    A képek magukért beszélnek, csalódás kizárt. Egy irtó dögös nő nyitott nekem ajtót, fekete combfixben és egy köntösben fogadott, amitől hamar meg is szabadult. Azok a cicik te jó isten, már akkor éreztem, hogy nagyon jó helyen járok :)
  • Action:

    Mielőtt belekezdenék, sajnos mivel új a profilom (hozzáteszem jó pár lánynál jártam már, van viszonyítási alapom) nem tudok jó minősítésnél jobbat adni, de nekem abszolút ISTENNŐ kategória, csillagos 5-ös volt az egész ott létem.

    Miután megérkeztem beszéltünk pár szót, teljesen olyan érzést keltett bennem mintha már régóta ismernénk egymást, nagyon kedves, barátságos, vagány csaj. Kis csevej után elmentem zuhanyozni ahonnan igyekeztem visszatérni és a tettek mezejére lépni. Leheveredtünk az ágyra ott még kicsit beszélgettünk simogattuk egymást. Mondta, hogy van ott az a kupac ruha – mutatott a szoba egyik szegletébe – amiből lehet választani és ő felveszi, de nekem már nem volt türelmem válogatni majd legközelebb :) , egy szexi magas sarkú cipőt azért felvetettem vele, ami végig rajta is volt az aktus során. Rövid cici nyalakodás után lekerült a boxer rólam, a farkam már így is keményen ágaskodott de amikor a vastag ajkai közé vette és elkezdte érzékien szopni aztán egyre mélyebbre és mélyebbre eresztette a torkába az egyébként nem kicsi férfiasságom leírhatatlan érzés fogott el. Néha kivette teljesen a szájából olyankor csorgott a farkamra a nyál a szexi ajkai közül. Eszméletlen jó szopást éltem át. Amikor azt éreztem, hogy kicsit pihennem kell mert így ebből dugás nem lesz ha hamarabb eldurranok kértem, hogy pucsítson be. A gyönyör kapui tárultak elém, gyönyörű punci és popsi, elkezdtem kényeztetni nyelvvel mindkettőt, először csak lágyan aztán nyaltam, faltam mintha az életem múlna rajta. A visszajelzése alapján nagyon jól esett neki, amit a nyelvemmel műveltem :)
    Utána kértem, hogy még kicsit szopja a farkam, odaálltam az ágy elé, úgy hogy a tükörben lássam magunkat, ő pedig négykézláb az ágyon elkezdte keményen falni a férfiasságom. A tükörben látva ezt egy prémium kategóriás pornófilmben éreztem magam ahol a színésznők közül is a legjobb dolgozik a farkamon csak éppen a kamerák hiányoztak :)

    Ezután mindketten úgy gondoltuk ideje most már dugnunk is én beton kemény voltam ő pedig elég nedves, gumi fel és maradtunk ebben a pozícióban csak éppen ő hátat fordított nekem. Szépen becsúsztattam a puncijába a farkam és először csak lassan aztán egyre ütemesebben elkezdtem dugni. Eszméletlen látvány volt, ahogy a derekát fogtam húztam magamra és kerek popsija csak úgy csattogva ütődött hozzám, ahogy egyre hevesebben keféltem. Hol a kerek fenekét figyeltem, hol pedig a tükröt ahol profilban láttam magunkat. Fű az látvány. Mikor úgy gondoltam, hogy itt az ideje a pózváltásnak mondtam, hogy feküdjön hanyatt a lábait felhajtottam fogtam a két bokáját hál istennek elég hajlékony, a magas sarkú cipők irtó szexin álltak a lábain. Itt hol a lábait fogtam, hol azokat isteni nagy szilikon melleket simogattam, aztán rábuktam elkezdtem nyalni a melleit, ő átölelte a hátamat, a lábait keresztbe kulcsolta a derekamnál és misszionárius pózban, ami a csövön kifért elkezdtem őt keményen dugni. Még az agyamban benne volt, hogy ki kéne próbálni még egy pózt, de éreztem, hogy közeleg a vég és ez a pozitúra, ahogy belém kapaszkodott annyira jól esett, hogy végül hatalmasat élveztem, brutálisat robbantam bele a gumiba. Azt hiszem jól sikerült az első találkozásunk, mert azt mondta ő is elélvezett, aminek én nagyon örülök, ezt azt jelenti ő is élvezte a velem való együttlétet. Ezután még kaptam egy lazító masszázst is és közben jót dumálgattunk, nem sietteti az embert, abszolút vendégszerető.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, tudtam, hogy mennyi, mert telefonban tájékoztatást kaptam. Annyit mondhatok, hogy abszolút megéri.
  • Összkép:

    Felejthetetlen az élmény, amit Laura nyújtott nekem. Nem csak, hogy irtózatosan jó nő és a szex is frenetikusan jó vele, mellette nagyon kedves és barátságos ember is. Aki eddig kételkedett, hogy elmenjen hozzá annak eloszlatnám minden kételyét és bátorítom, hogy menjen mert az élmény amit nyújtani tud egy életre szól. Én még tuti megyek hozzá és akkor viszont megnézem milyen szexi rucik is vannak ott a szoba sarkában, amit fel tud venni nekem, hogy ismét egy oltári, frenetikus szexben legyen részem. :) LauraCicaBaba ISTENNŐ vagy ;)
Happy Massage