• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Bali!

    Tartozom még számodra egy kis eszmecserével. Tudom picit megcsúsztam akár a jégen.
    Nagy élmény volt újra látni és hallani téged, kis/nagy Iceman. :D

    Valóban átkerültem egy másik kerületbe, így hozta a sors, az élet. A másik hely is nagyon jó volt, élveztem minden percét – köszönet és hála érte; nevet/ket nem írnék szerintem rá fog(nak) ismerni :D innen is puszimat küldöm -. Így most a pesti oldalon van a rehabilitációs központom.

    Valóban a pesti oldalon vagyok elérhető, kicsit beljebb a fő úttól, így egy csöndes, zöld övezetben térhetsz pihenésre.
    Sztorizgatás közben elgondolkodtam, hogy vajon mennyi minden történik velünk addig amíg nem látlak újra! Végülis nem mindennap találkozok veled. Mindig van mit pletyizni. Úgy éreztem magam mostani alkalommal, mintha megállt volna az idő. Onnan folytattuk ahol abbahagytuk előzőleg.
    A kis piros ruha, tudod olyan, mint a kis fekete dressz… sejtelmes, titkos, hivogató, időtálló.

    Úgy éreztem, hogy most nagyon jól összehangolt koncertet sikerült komponálni, reménykedek benne, hogy a folytatás is hasonlóak lesznek vagy még tökéletesebbek. Kellemesen játszott ujjad a zongorán, ahogy meg lett írva; akárcsak a nagykönyvben. Lassan Bach vagy Vivaldi is elbújhatna mögöttünk, átírjuk a zenetörténelmet, hihi.

    Örültem, hogy újra találkozhattunk és átéltünk élményeket, jókat beszélgettünk.

    Itt is kívánok neked nagyon boldog, kellemesebb, sikerekben gazdagabb új évet!
    Számodra van nálam helyed csak egy telefonnyira vagyok tőled. :)

    Puszillak, ölellek és vigyázz magadra amíg nem találkozunk újra!
    Lexa

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Alexával időpontot és az eredeti helyett egy későbbi egyeztünk meg, mert az általam ajánlott időpont már foglalt volt.
  • Megközelítés:

    BKK-val és autóval is jól megközelíthető zöld övezeti hely. Busz és villamos jár erre, de egy kicsit távolabb állnak meg, mint az előző helyéhez. Autósok figyelmébe ajánlom, hogy jelenleg útépítés zajlik a közelben, ezért lehet, hogy több idő az utazás, mint a tervezett.
  • Helyszín:

    Alexa oldalt váltott ugyanis Buda helyett; most Pest egyik kerületében találkozhatunk vele. Én egy kicsit eltévedtem eleinte az utcák között, de sebaj a GPS segített. A kerületi útbaigazítása a telefonban azért sokat segített. Miután helyes irányban voltam, akkor már könnyen megtaláltam a helyet. Maga a lakás elég normális. Az előszoba L alakú és inkább halnak mondanám , mert minden helyiség innen nyílik. Az amerikai konyhás nappali bal oldalt, a bejárattal szembe a WC és a fürdő; míg jobb oldalt két kisebb méretű szoba. Van lakótárs, de ő most nem volt ott. A fürdő kádas zuhanyfüggönnyel (Albertfalván kabin volt) és minden megvan benne ami kellhet; akárcsak legutóbb. A szoba nem olyan tágas, mint a korábbi, de nem sokkal kisebb. A tatami és a polcrendszeren kívül nem emlékszem igazán másra.
  • Lány külseje:

    Alexa még mindig ugyanaz a nálam kicsit magasabb lány aki volt. Exbarátnős arc(szomszédlányosnál szebb) és szép mosoly. Karcsú test kisebb méretű cicikkel és popsival. Kecses hosszú lábak. Ha valaki a telt melleket és a nagy popsit kedveli, akkor számára nem Alexa a megfelelő választás. Kis piros ruhában fogadott, de alatta nem tudom mi volt, mert a tusolás után már minden textiltől megszabadult.
  • Erotikus masszázs:

    90 perces programban egyeztünk meg, ami valójában 3x30 perc volt. Felvezetés-Kényeztetés-Masszázs sorrendben.
    Felvezetés: Megérkezésemkor átöleltem őt üdvözlésképp, de mivel úgy érezte, hogy egy "Jégember" öleli át, ezért gyorsan kibontakozott az ölelésből. Sajnos túl hideg volt a kezem és a szabadon lévő lapockáknál érintettem meg őt. Kibontakoztunk az ölelésből és levettem a kabátomat. Bementünk a szobába és az itteni székre tettem a maradék ruháimat. Kaptam törölközőt és elvonultam fürdeni. A fürdés után Alexa meztelenül várt a szoba ajtaja előtt, majd ő is kiment a fürdőbe egy percre. Mikor visszatért a tatamira helyezkedtünk. Én ültem ő pedig térdelt mellettem. Kérdezte mi történt velem az elmúlt időben és én egy komolyabb történetet adtam elő a legutóbbi tapasztalataimról. Érdeklődve hallgatta, hogy miket éltem át. Ezzel telt az első fél óra és a folytatásban a kényeztetés történt.

    Hasra feküdtem a tatamin és Alexa a hátammal és vállaimmal kezdett el foglalkozni. Néhány mozdulat igazán intenzív volt, mert érzékeny területre koncentrálódott. Haladt lefelé és itt már kellemesebb volt. Ekkor meséltem neki egy másik történetet, ami szintén érdekelte őt és sokszor megjegyezte, hogy micsoda szappanopera jellegű az a fél évtizedet is felölelő történetem. A masszázs a végéhez közeledett, ahogy én történetem is és nagyjából egy időben fejeztük be a dolgot. Újabb tusolás következett, amire meginvitáltam és meglepetésemre őt nem kellett győzködni, hogy velem tartson. Sok lány ódzkodik a közös tusolástól, ami számomra kissé elszomorító, de mivel Alexa velem tartott; ez dobott még valamennyit az élményen. Még volt egy rövid csevegés az öltözés közben és a cipőm felvétele után rendeztem a csokrot; majd búcsúpuszik végül tipli.
  • Levezetés:

    Én elfeküdtem, a tatamin ő pedig négykézláb a lábaim közé helyezkedett. A nyelvével elkezdte a zacskóimat és a velem egykorú tövét kényeztetni. Tovább haladt és végignyalta a velem egykorút. belekezdett egy lassabb tempójú franciába pár perc után megfordult és kölcsönösbe fordultunk. Elkezdtem a nyelvemmel és az egyik ujjammal kényeztetni. őt. Voltak sóhajok és én inkább a nyelvemet használtam. Igazából egy csendesebb kényeztetés volt, de egy idő után már a kéjes inkább nyögésekbe mentek át és hevesebb mozgásnál tudtam, hogy jó úton járok; majd Alexa el is élvezett. Fordultam térdelésbe ő pedig oldalra fekve franciázott és mivel közel jártam én is, ezért rövidesen az arcára-szájába élveztem. Az arcára nem akartam, de véletlenül így jött össze. Kis törlés után Alexa elfeküdt a tatamin és én fölé másztam és puszilgattam az arcát és a ciciket is. Csók sajnos nem lehetséges nála; bármennyire is szeretném. A teste elég érzékeny volt az orgazmus után; ezért áttértünk az utolsó 30 perces a masszázsra.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és annyi, amit a telefonban mondott. Nála nincs bővebb info és virágszál adat, ezért nem mindenki tudja, hogy egy magas lányhoz egy nagyobb csokor tartozik. Átlag feletti, ahogy a magassága is.
  • Összkép:

    Ismételten nagyszerű élményt kaptam tőle és még szeretnék visszatérni hozzá. Szerintem még sok közös nagyszerű élményre van lehetőség.
Happy Massage