• ANNA❤

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legutolsó irományom óta már nem egyszer találkoztunk, de nem gondolom, hogy minden randit meg kellene örökíteni. Smsben egyeztettünk majd telefonon majd ismét smsben sikerült végül megfelelő időpontot találnunk. Majdnem megfelelőt, mert a randin rövidítenem kellett, de ez nem von le semmit az élményből.
  • Megközelítés:

    Továbbra is patinás környék. Parkolás ingyenes és könnyen lehet találni. Oldajutás nem annyira macerás, mint amennyire tűnik. A város széle nekem, de könnyen meg lehet közelíteni.
  • Helyszín:

    Társasház, lift, a lakás szépen rendben van tartva. 2 szoba lehet, azt hiszem, de mi mindig ugyanabban vagyunk. Mindenre figyel, friss törölköző, kilépő frissítve, tusfürdő, stb. Kávét is kínál.
  • Lány külseje:

    A képek sokat sejtetnek és elcsépelt duma, de a valóság sokkal sokkal megnyerőbb a képeknél is. Mindene formás, igényes, foglalkozik magával. Már a belépéskor egyértelmű, hogy igényes helyre érkeztem. Cickók remekművek, popsi, poci állítólag genetika, szerintem sokat foglalkozik magával, a jó értelemben véve. Mindene szép és formás, izgató.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs nem himi-humi. Ügyesen és szakszerűen történnek az események. Komolyan, sok kifejezetten erotika mentes masszázsnál is jobban esik nekem. Közben beszélgetünk erről-arról. Kérdezget, de ügyesen és nem tolakodóan. Remek élmény ez a része is találkának.
  • Levezetés:

    Egy idő után a hátsómmal és a derekammal, combok belsejével hosszasabban foglalkozik, simogat, szuszog a fülembe, izgató. Majd benyúl és benyallint. Hát ez olyan élmény, amit minden nap el tudnék viselni. Annyira ügyesen és természetesen csinál mindent, hogy nem is érzem furának a helyzetet, csak azon agyalok hogy minél tovább tartson és mikor jöhetek újra... Kényeztetés folytatódik kézzel, szájjal de én még mindig hason fekszem. Majd egy idő után megkér, hogy forduljak. Elém hasal, ügyesen kényeztet továbbra is. Kérem, hogy kicsit jöjjön feljebb, hogy elérjem a szuper cickókat is. A szájába enged egy idő után. De enged és nem látom az utódokat viszont. Csak egy mosoly kapok és mellém telepszik. Nem akarok visszaélni az idejével és nekem is sietős, ezért zuhanyozni indulok. Kérdezi, hogy megmossa-e a hátam? Mindig kérdezi de én inkább pihenésre biztatom, dolgozott ő már eleget rajtam.
  • Elszámolás:

    Öltözködés közben teszem le. 1 óra és másfél óra is remek csokor. Ezért az élményért kiváltképpen.
  • Összkép:

    3-4x találkoztunk már. Ha tehetem és útba ejthetem meglátogatom. Az egész ott töltött idő rólam szól. Kedves, gyönyörű és ügyes mindenben. Profi kiszolgálást kapok. Egy kicsit talán rosszul és érzem magam emiatt. Kényeztetném én is, de nem tudom, hogy mennyire tekintené ezt a részét munkának vagy esne jól neki.. Majd talán legközelebb.
Happy Massage