• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap hívtam, amikor láttam hogy hívható, szerencsére még tudott fogadni délután. VTR-en véglegesítettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem. Egyszerű volt megtalálni a címet. Villamostól még pár perc séta.
  • Helyszín:

    Újépítésű épület. Egy szobakonyhás picike lakásban fogad. Szépen berendezett, nyugalmat árasztó garzon. A tévéből egy zenecsatorna
    szolgáltatja a háttérzenét. Szemben a TV-vel az ágy, amin a masszázs történik.

    A fürdőben minden van ami kell. Jó nagy zuhanykabin, elegendő tusfürdő, száraz kilépő, szájvíz, puha törülköző.
  • Lány külseje:

    Ugyanolyan gyönyörű mint a képeken. Sok arcos képe van, túl sok meglepetés nem érheti az embert. Amilyen fantasztikus a külső, ugyanolyan a belső is.
    Nehéz szavakba önteni az érzést, amit a látogatásomkor és utána éreztem. Annyira szimpatikusan gondolkodik sok mindenről,
    és annyira két lábon áll a földön, egy igazi érett gondolkodású bombázóról van szó. Azt nem mondanám hogy az újja köré csavart,
    inkább azt gondolom valami mély tisztelet kerített hatalmába, ahogy egyre többet megtudtam róla, és arról ahogy a dolgokat látja.

    Ja egyébként fekete combfixben, fekete miniszoknyában, és fekete melltartóban fogadott. És mintha egy röpke pillanatra, egy ici-pici mosolyt is láttam volna az arcán mikor ajtónyitáskor meglátott. Lehet ez a pici mosoly csak Walter fejében képződött, mikor meglátta Freyát és hirtelen fülig ért a szája.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs amit kaptam, a "barátnős" típusú masszázs volt. Kellemes, finom, nem szétszedős, hanem inkább felvezetés a levezetésre. Ettől függetlenül kérésemre jó sokáig foglalkozott a beállt vádlimmal is, és ezért a vádlim nagyon hálás neki. Az egész masszázs alatt végig beszélgettünk, mindenféle érdekes dologról. Imádom a gondolkodásmódját, a stílusát, szeretem az éleslátását. Legtöbbször úgy helyezkedett hogy, a derekamnál volt oldalt, ami azért volt jó, mert tükrök híján így nem kellett annyira kitörni a nyakam hogy lássam őt, miközben csevegtünk. Amikor a problémás vádlimmal foglalkozott, akkor persze pózt váltott, de áltlánosságban nem volt gond, hogy gyönyörködhessek benne, miközben ő masszírozott.
  • Levezetés:

    Fordulás után finoman előkészítette a terepet testem legérzékenyebb pontja körül. Szépen lágyan kezdett hozzá kényeztetésemhez. Nagyon ráérzett hogy mire van szükségem. Az egyik valaha volt legjobb franciás terápiában volt részem. Még most is elgyengülök, ahogy felidézem.
    Miközben szexi ajkaival kedveskedett, kezeivel a környéket simogatta pontosan olyan erősséggel, intenzítással amilyennél jobbat nem tudok elképzelni. Fordított felállásban is megtörtént mindez úgy, hogy szájával a környéket izgatta, míg kezével kispajtásomat kényeztette. Mielőtt elmentem volna figyelmeztettem hogy mindjárt végem. A melleit és a hasamat tisztogattuk hamarosan. Ahogy újra magam előtt látom az egészet, kicsit újra át is élem. Annyit tudok még hozzátenni hogy nagyon szeretném ismét átélni vele az egészet.
  • Elszámolás:

    A végén adtam át a csokrot. Extrákról nem tudok. Számomra a személyisége, az atmoszféra amit teremtett maga körül, és a profizmusa volt az extra.
  • Összkép:

    Nem hiszem hogy egyhamar elfejtem ezt randit. Nem is feltétlenül csak arra gondolok, hogy mi hogy történt, hanem inkább magára az érzésre, amit Freyával átéltem.

    Nagyon jó látni, és érezni azt amikor valaki annyira elhivatottan törődik a számára fontos dolgokkal mint ő. Az egyik kedvenc előadásomban is, ami mindamellett hogy végtelenül profi és szórakoztató, megfigyelhető ez a fajta mély szeretet amivel a főhősök viseltetnek egymás iránt.

    Köszönöm Freya!

    "She is very clever"
    https:/www.youtube.com/watch?v=pK5Xlmqxckw
Happy Massage