• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam amikor jelezte, hogy hívható. A randi előtt 30 perccel megerősítő hívást kért. Pontos címet kaptam.
  • Megközelítés:

    Hetvégén látogattam el Hozzá, kocsival mentem. A ház előtt volt bőven parkolóhely. Waze pontosan odavitt. Jó a ház számozása, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Lakóház emeleti szobája. Semmi exta, a célnak megfelel. Tusolóban csapathatunk, tusfürdő bőven. Szájvíz műa. pohár is van. A baszobában inas a ruháknak. Francia ágy, azzal merőlegesen tükrös szekrény.
  • Lány külseje:

    Jó alakú, fiatal csaj. Teljesen átlagos, semmi extra. A képeknek megfelel, viszont azok jórészt műtermiek Az arc kitakarásból sejthető, hogy arca karakteres. Tetkó van bőven.
  • Action:

    Korábban érkeztem, kicsit vártam és érkezett Karen. Puszi, puszi felmentünk a szobába. Kaptam törcsit, lementem tusolni, majd Ő követett. Közös tusra nem volt lehetőség. A szobában kedvesen kezdett és végig a kedvemben járt. Csók nincs. Először én kényeztettem. A szilikon cicik, illetve a bimbók érzékenyek, így nem erőltettem. A jó ízű punci nagyon tetszett. Szép nagy kisajkakat találtam, ahogy a fotókon is látható. Imádtam, ahogy tele volt velük a szám. A csikló is szépen megnagyobbodott a kényeztetésem hatására. Finoman nyaltam míg el nem ment. A nagyobb orgazmus érekében a csiklóját izgatta az utolsó pillanatban. Semmi megjátszás. Érzékennyé vált, kis pihi, majd kérésemre négykézláb pucsított. Formás feneke és szép puncija így még talán jobban tetszett. Elkezdtem finoman nyalni, majd ismét elélvezett. Kértem Ő kényeztessen. Hanyatt feküdtem és nyalni kezdte a golyszikat. Aztán a cerka oldalát, majd ismét a golyókat. Szépen folyt a nyála, miközben a fürge nyelvével cikázott. Megérkezve a kupakhoz azt nem kapta be csak nyalogatta tovább. Újra lehaladt, majd vissza. Úgy felhúzott, alig vártam, hogy bekapja. Kellemesen nyalogatta és szopogatta a hegyét, miközben nyelvével növelte az izgalmat. Nem vette mélyre mégis olyan jól csinálta, hogy le kellett állítanom. Kevés kezezés mellett mesterien dolgozott a műszeren. Kerdésemre mondta hogy nagyon szereti, le sem tagadhatta volna. Gumit rántott, majd szemből kezdtem. Kicsit nyálazott a bejáraton és lassan csusszantam be a szűk punciba. Látszott, hogy élvezi, mondta is hogy ez is nagyon jól esik Neki. Húztam míg lehetett, majd pucsíttattam. Itt még szűkebb volt. Lassan toltam, de a formás fenekének látványa újabb váltásra kényszerített. Kérdeztem a lovaglást, mire vissza kérdezett: szemből vagy háttal? Először szemből ereszkedett bele, istenien csinálta. Kellemes szorítás mellett finoman mozgott, néha rám hajolva. Eztán fordult és háttal ereszkedett bele. Ezt nagyon eltálalta Karen. A szép fenekével lágyan tekergett miközben láttam ahogy a cerka ki- be jár a kisajkak ölelésében. Úgy felhúzott, hogy berobbantam a gumiba. Mozgott tovább míg lenyugodtam. Letisztogatott a Drága, majd pár szót váltottunk. Eltelt az órám, igy tipli.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban szereplő, ún. régi pesti átlag. Extra nem igen van az étlapon. Amit kiírt azt szereti és becsülettel el is végzi. Elején csoki mellé tettem a virágot.
  • Összkép:

    Karen fiatal csinos, formás, de nem feltűnő lány.
    Olyan volt mintha egy buliban leszólított volna egy csaj. Pár mondat után pedig egy szobában jót pattintottunk volna.
    Végig velem volt, le akart nyűgözni és élvezte is az együttlétet. Nagyon jól tudja mit szeretne a vendég és Ő azt az adatlapja szerint meg is adja.
Happy Massage