• LauraCicaBabaN01

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága Puma5 ;)

    Először is köszönöm ezt a sok szépet, és dicséretet amit írtál Rólam, igazán jól esik. :) Örülök, hogy ennyire tetszem, és ilyen jól Érezted magad Velem, dettó! ;)
    Én is Várom a következő randit.. ;) Nagyon aranyos, kedves, és figyelmes Voltál mindig, & sok minden történt mióta ismerjük egymást.. de! Te nem változtál, ugyanaz a rendes pasi maradtál Aki anno. Akivel még bulizgattam is. :))) Köszönöm a bonbon-t is. :) .. még van belőle ;) fincsi ;) .. bár diétán Vagyok :))) de azért kell azaz az örömhormon néha.. ;)))
    Hívhatsz bármikor, és jöhetsz bármikor ;)

    Millió csókjaim ;)

    LauraCicaBabaN01 ;)

  • Egyeztetés:

    Nekem könnyen ment mivel régi törzsvendége vagyok és el volt mentve a számom Laurának ebből az ügyből kifejlőig 30 múlva már fogadott is mivel azonos kerületben lakunk.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem :a ház elött több parkolási lehetőség volt a környék biztonságos a,a házzal szemben is volt 1 őrzőt parkoló.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóparkban 1 tágas modern szép tiszta környezetben a régi megszokott Laura hangulatfokozó fények ,és kellemes zene várt. A higiéniára nem volt panasz hiszen a fürdőszobában rengeteg tusfürdő és törölköző van előrre kikészítve. Á kéz fertőtlenítő is ott van kikészítve termeszetesen...(2 fajta is)A Tetthely 2 személes nagy felültű a kellemes hangulatnak tökéletesen megfelelő és természetesen stabil is ..
  • Lány külseje:

    Mivel mindeniki ismeri a tökéletes formákkal megáldott kebelcsodát, akinek még mindig emellett baba arca van a feneke ha szabad írni még kerekebb lett mint anno amiért ha jól emlékszem fél Budapest áradozott...Ezeket a dolgokat mindnenki tudja esetleg ellenőrizni ha nekem nem hinne )higgyen a szemének) a mostani videojából is amin latszik a z a tökéletes szilikonos ajakkal rendelkező bombázó ,Ami kifejezetten élveztem amikor elkezdett kényeztetni.
  • Action:

    Laurát 9 elött kicsivel kerestem és 21.30 kör pontosan az ajtajában álltam előte.
    Az ajtónyitáskor amikor is a szőke bombázó az ajtó rejtekében 1 icipici neonpink szük miniruhában és fekete combfixben bártáncos cipőben mosolyogva ugrott a nyakamba,Már éreztem komoly lesz ez a találkozás is mint régen az összes!!!!
    A szobába jutás után rögtön frissítővel kínált ami több lehetőséget takare Ezután elküldött tusolni hogy mihamarabb visszatérjek a szobába.
    Kihámoztam Laut a szük kis ruhából amikor nem tudtam ellenállni azoknak a tökéletes szemérem ajkaknak.
    Rávetettem magam kérdés nélkül nem kellett sok idő mivel imádok nyalni, Laura hamar benedvesedett ellenben átvette az irányitást és olyan pornós mélytorkos bőnyálas szopast kaptam hogy majdnem eldurrantam.
    Mondtam is neki hogy gyorsan húzzon rám 1 gumit különben túl gyorsan elsültem volna.
    Rávetettem magam a kebelcsodára de sajna igy sem tudtam magam sokáig visszafogni és lekaptam a gumit ,hatalmasat élveztem a szájába miközben ő a szemembe nézett ,ez a látvány a retinámba égett örökké ott marad higgyetek el...
    Az ágyra előre oda készített nedves törlő kendővel olyan sexin tisztogatott alaposan ,hogy frankón úgy éreztem mint ha a csajom lenne.
    Ez után kérte hogy feküdjek hasra mert kapok 1 erotikus masszázst ha igénylem, természetesen kértem, és olajjal szeretem de mondta hogy van test ápolóból is több féle...
    Masszázs közben jól elszorítgatunk a múlt dolgairól és jókat nevetgéltünk, ha jol emlékszetek ő mindig közvetlen volt mindenkivel .
    A második aktus elött gyors tisztálkodás (farokmosás ahogy Lau szokta mondani:_)) És újra jött a híres pornós szopása újfent.
    Aztán Gumi fel újra és hátulról puccsivá megdugtam azt a csodás kerek popsit, olyan szük volt hogy nem kellett sok megint eldurrantam.
    Ez után volt még kis időnk beszélgetni, miközben kibontotta a Bonbont és kikapcsolta a tv-ben lévő pornófilmet (igazából filmből nem is vettem észre túl sokat ,hiszen vele voltam elfoglalva )
    Ez a bő 1 óra felejthetetlen élmény volt Laurával.
  • Elszámolás:

    Szerintem Lauránál a rozsaszálak száma nagyon korrekttül van eltalálva, hiszen ezért tökéletes szoltatás minőséget nyújt. Amiben megegyeztünk mindent megkaptam épp úgy ahogy azt szerettem volna.
  • Összkép:

    Mikor a parkolóban a kocsim ajtaját nyitottam, már az járt az agyamban hogy miért nem maradtam 2-3 órát vele ,de annyira nem bánom mert tudom pár év szünet után újra aktív ezért hamarosan visszatérek.
    Ajánlom mindenkinek aki az igazi pornós élményre szomjazik itt Budapesten, és ezen kívül ő 1 nagyon jófejű közvetlen csaj!
Happy Massage