• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Nicol-t és Ő készségesen tájékoztatott a részletekről. Könnyen ment, bár aznapra már nem de a következőre tudott időpontot adni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, folyamatos de néha akadozó (átkozott ócska telót már le kéne cserélnem, de hát valamiből csajozni is kell:D így még gyűjtögetek egy darabig) internetes útmutatással könnyen megtudtam közelíteni. Messziről mentem de előzetesen kellően feltérképeztem az útvonalat ezért könnyen oda találtam. A parkolás neccesebb, már a google mapsen is látszik hogy tele van a parkoló:)
  • Helyszín:

    Egyszerű, puritán, panel. XXI. századi szemmel nézve talán kicsit átlag alatti a lakás belseje. Nem vitték ugyan túlzásba a felújítást de minden egybe van és tiszta. Aki nem lakásnézőbe megy nem fog csalódni. A fürdőszobában több tusfürdő is van és szájvíz poharakkal kikészítve. A törcsi tiszta volt, bár nem a legjobb minőség ami tisztán szinte ropógós is lehetne. Talán az öblítő használat és a szárítási technológián van még némi javítani való de nem ezen fog múlni a következő látogatásom.
  • Lány külseje:

    Belépéskor egy nagyon bájos és csinos lány bújt ki az ajtó mögül. Egy indiai származású angliai volt munkatársamra emlékeztet. Gyönyörű (sztem kékes-zöld) szemeivel magával ragadó a tekintete. Látszott rajta hogy felkészülve várt. Bár tényleg nagyon csinos, újra megnézve az adatlapját, az én megállapításom szerint alacsonyabb és vékonyabb a megadott adatoknál és a képekhez képest, vagy csak nagyon közeli speckó kamerát használtak és vehették fel a táncot az itt látható videóban. Tény hogy szép lány és az is tény hogy profi lehetett a fotós is, de ettől függetlenül nem éreztem csalódást vagy ha igen akkor inkább pozitívat, jó benyomást keltett már az elejétől fogva.
  • Action:

    Megérkezésem után kedvesen betessékelt a szobába ahol jobban megcsodálhattam kecsességét. Semmi feszültség, minden mozdulatából érződik hogy igyekszik lazán de odafigyelően kezelni a vendéget, érezhetően felkészült és tudatos. Fürdés után már meztelenül várt amit kicsit bántam mert nagyon szexis volt a ruciban és valódibb lett volna az élmény ha én bontom ki belőle.
    Az ágyra helyezkedve magamhoz húztam és elkezdtem csókolgatni a testét, apró szájra csókokat is kaptam majd miután elkalandoztam ide-oda a tettrekészségre gerjesztő selyemes bőrén, lentebb ragadtam egy darabig a két combja között. Itt aztán igazi nyalánkságra leltem ezért elidőztem egy kicsit. Gyengédebb és erősebb nyelvcsapások csak úgy követték egymást, némi óvatos szivogatásokkal cifrázva. Elvoltam na... Sztem ő is élvezte egy kicsit de semmi több. Csere következett. Miútán feltette az óvszert egy nagyon élvezetes francia leckébe kezdett. Úgy helyezkedett hogy mindenhol eltudjam érni és mindezt a szembe levő szekrény tükör csíkján is végig lehetett mozizni. Óvszeren keresztül is igen jó volt a francia. Egybe bekapja, ügyesen kürülveszi a szájával a makkot (érzed rendesen hogy bekapta) és azt appránként is de kellő szivó erővel izgatja majd teljesen leereszkedik a tövéig és ezt újra és újra megismétli. A golyszikkal nem nagyon foglalkozott, pedig szivesen megtapasztaltam volna a gyengédebb zacsi kóstolgatást is, de nem akartam undok közbeszólásommal megzavarni az amúgy is elég jó műsort.
    Amikor már éreztem hogy veszélyes lehet a helyzet, kértem hogy üljön rá amit készségesen teljesített és ügyes vágtába kezdett. Több pózt kipróbáltunk, semmi nyafogás, jól összetudtunk hangolódni. Apró nyögdécselésekkel és lihegésekkel fogadta egyre hevesedő behatolásaimat.
    Nyiltan válalja hogy miért csinálja. Nem elvárható hogy a menybe repüljön és nem is teszi, nem játsza meg magát és így legalább természetesebb az élmény.
    A végére félig-meddig odabújt hozzám egy darabig ami jól esett majd masszázst is kaptam ami szintén jól esett. Igaz, inkább gyengéd simizésnek mondanám. Bár nem voltam fáradt de (itt ne tessenek figyelni, nyilvan az én ízlésem is csak egy a sok közül) az élénk discoféle és mulatósbenyomásúvalami/vagy éppen amit 'dobott a gép' tipusú zenebona, egyrészt stílusa de főleg a hangereje biztossá teheti az ébrenmaradást azoknak akik esetleg fáradtan egy nehéz nap és (végre) egy jó menet után hajlmosak masszázs közben elszundítani. Sikerült végül csorbítani a hangerőn juhu dupla élvezet. De nem kellett könyörögni, egyből kapcsolt:) (csak gondoltam teljesebb és élvezetesebb a beszámoló ha egy kicsit kötöszködöm)
    Még elviseltem volna egy darabig de kellő időben szólt hogy a program végéhez értünk így még bőven volt időm zuhanyozni majd az autóba visszaérve konstatáltam hogy kereken 55 perc telt el amióta a kapualjban hívtam.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltek alapján, Bp-i átlag. Teljesen korrekt, az adatlappal összhangban. Nincsenek extrák, minden alap kizárólag óvszeresen.
  • Összkép:

    Nicol egy belevaló csajszi. Összességében jól éreztem magam és elégedetten távoztam. Nagyjából megkaptam amiért mentem. Persze mindent lehetne fokozni, más élmény lenne egy natúr francia lecke mélytorkosan (előre szólt hogy minden óvszerben így ez nem csalódás, de legalább biztonságosabb) és ha nem ordítana a youtuberól a zene és az azt megszakító idegesítő reklámok akkor talán zavartalanabb és meghittebb is lehetne az együttlét.
    Valahogy érezni lehet hogy nem kapkod a vendégek után, megfontolt, előre tervez. Inkább a minőség mint a mennyiség a jellemző, és remélem ez az irány hosszútávon fenntartható a részéről. Egy pár nappal korábbi másik lánynál tett látogatásom kellemetlen élménye után kerestem fel Nicolt azzal a reménnyel hogy sikerül kellően elfelejtenem a rossz tapasztalatokat. Ez egy jó példa arra hogy egy lakótelepi egyszerű panelből, önnáló szemlélettel, odafigyeléssel, messze túl lehet szárnyalni a marina parti, corvin, kondorosi/fehérvi. úti és hasonló saját magukat luxus besorolással illető vagy azt sejtető de a valóságban futószalagos, lehúzós helyeket.
Happy Massage