• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rami gyakran az eszembe jut és néha pajzán ábrándokkal árasztom el. Ez most sem történt másképpen, mert miután gyanús volt, hogy közel 69. napja nem találkoztunk és nem éreztem, gondoltam ezzel a számmal valamit kezdeni kell. Az oldalon írtam neki egy rövid üzenetet, majd a beleegyező nyilatkozatát olvasva megcéloztuk a következő nap délutánját. Másnap csak a megerősítés miatt kerestem, utána a megbeszélt időpontban a kapuban várakozva felhívtam.
  • Megközelítés:

    A címről beszélnünk sem kell, mert gyakori vendégként az autóm úgy áll meg a ház előtt, mint vidéken a lovaskocsi a kocsmánál. Csak az épületben én sokkal finomabbat kóstolhatok és érezhetek. A parkolás a ház előtt apró ellenében, de soha nem kell keresgélnem üres helyet. Kezdem azt hinni, hogy érkezésem előtt mindig foglal nekem... Busz a bejárattól talán egy tucat lépésre áll meg, ami a közeli közlekedési csomópontból indul, ahová több viszonylattal lehet megérkezni a város különböző irányából.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban egy igazi leánylak. Nekem nagyon tetszik és mivel a lakás különböző részeit és bútorait használhattam már nem rendeltetésük szerint, így csak azt tudom írni, hogy az ingatlan minden szempontból mókázásra kifejezetten alkalmas.
  • Lány külseje:

    Arra kértem csak combfixben várjon rám az ajtóban, hogy minél kevesebb ruhát tépjek le róla. Annyira éheztem már rá, hogy a köszönésre sem lett volna ideje, ha nem lenne gyorsabb nálam. Amikor megláttam buja gondolataim támadtak, majd a megvalósításán fáradoztam. Az adatlapján látható fényképek hűen tükrözik a valóságot. Határozott személyisége sok férfi lelkében törést okozhat, de számomra ez az egyik jellemvonása, amit tisztelek és kedvelek benne. Imádom a testét, amit pedig az ágyban művel velem, az nagyon kedvemre van.
  • Action:

    A lakásba lépve megpillantottam alkalmi kedvesem, majd igyekeztem eljutni az asztalhoz, hogy a dolgaimtól megszabaduljak, de most sem voltam elég gyors. Amint megfordultam és szembe kerültem vele esélyem sem volt védekezni, de nem is akartam. Ramihoz nagyon szeretek megérkezni, mert egyből nekem esik és vadul csókolni kezd. Ezt az üdvözlést ha egyszer kihagyná biztos szóvá tenném, mert nagyot dob a hangulatomon, és egy kicsit az önbizalmamon is...

    Vadul csókoltuk egymást, majd a fülébe súgtam, hogy leveretem a testem a fürdőben, és utána úgy megudvarolom a szobájában az ágyon, hogy még a füle is csattogni fog. Mondanom sem kell rövid időn belül letusoltam és siettem a szobába, hogy végre ne csak a szám járjon. Az ágy és a trükkös tükrös szekrény között álltunk, s amint kartávolságon belülre kerültünk, úgy egymásnak estünk, mint akik 69. napja nem látták és érezték egymást. Vehemens csókcsatánk után arra kértem, hogy mutassa meg nekem, mert érezni is szeretném, hogy mennyire hiányoztam.

    Az ágy szélén elhelyezkedtem, Rami az ágy előtt térdre ereszkedett, és miután a keze ügyébe került ágaskodó férfiasságom azt birtokba is vette. Nyelve hegyével végig simogatta bájdorongom, közben a szemembe nézett, én pedig nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem az elém táruló popsi látványát, vagy pedig élvezettel nézzem, ahogy falja péniszem!? Forgattam a szemem, mert nem akartam lemaradni semmilyen látványról és érzésről, ahogy Rami kényeztet. Hosszú percekig játszott velem, de mivel már nagyon éreztem volna másképpen is, ezért feldobtam a ki-be játék gondolatát.

    Elterültem az ágyon és vártam a beöltöztetésemet, de Rami csak húzta az agyam. A hajával bíbelődött, s közben a belső combjával simogatta hímvesszőmet. Látta jól és érezte, hogy a gonoszkodása kikészít és rádobott egy lapáttal az édes szenvedésemre. Néha lehajolt és ajkai ölelésébe vette hancúrlécem, de egy pillanattal később fölém kerülve csak nevetett. Ezt többször eljátszotta velem, de végül megkegyelmezett és ismét ajkai közé kerültem. Vadul ízlelgette férfiasságom és a puttony sem maradt szárazon. Néha finoman megharapta, de ezzel csak az alvó oroszlánt ébresztette fel.

    Gyorsan felhúztuk a gumit, majd arra kértem, hogy helyezze magát kényelembe az ágy szélénél. Előttem térdelt az ágyon és nedvesítésre nem volt szüksége. Behatolásra előkészítve pózolt előttem, én pedig kihasználva az alkalmat, látványt és lehetőséget, könnyedén bejutottam vágyai birodalmába. Kis finomkodás után megragadtam a derekánál és próbáltam olyan mély benyomásokkal hatni rá, hogy már attól kezdtem félni a gumi elfüstöl a végén. Szerencsére a báli ruha jól bírta, na és persze Ramóna is, de a csúcs közelében olyan hangos volt, talán azt még a ház előtt is lehetett hallani.

    Orgazmusa után vissza kellett vennem a vehemenciámból, de sokszor sokkal nagyobb élvezetet nyújt, ahogy látom és érzem, ahogy ki-be jár benne finoman a férfiasságom. Folyamatosan a tudtomra adta, hogy mennyire szereti, amikor udvarolok neki, én pedig lestem az arcát, mert kezdte magát harapdálni és tudtam jól, hogy pillanatok múlva felakad a szeme és ismét jó lesz neki. A csúcs meghódítása után elterült az ágyon, de nem hagytam lustálkodni, mert érezni akartam még.

    Az ágy támlájához ültem és arra kértem, hogy foglalja el a megérdemelt helyét. Nagyon vágytam már erre a pózra, és rápörögtem a gondolatra, hogy közben a testét kényeztetem, de talán ez volt a baj. Sajnos a legutóbbi kalandunkhoz hasonlóan most sem jött össze ez a póz, amiért nagyon csalódott voltam és nem igazán értettem, hogy miért csinálja ezt velem a fegyverem?! Kívántam Rami közelségét, ennek ellenére egy kis lankadás történt és már nehezen is jött össze a kapcsolat. Utána még fájt is a művelet, így a hátára került és egy hosszú szenvedélyes csók után ismét harckészült lettem. Úgy látszik a csókja keményítőként hat rám...

    Amint visszatért az élet és a vér a játékszerembe játszani volt kedvem. Rami lábai a nyakamba kerültek, majd behatolásom után ismét szeretgethettem. Szép látvány, ahogy Rami élvezi erotikus táncunkat. Arca elárul mindent, amit adott pillanatban érez és gondol. Gyakran megcsókolt közben és egy-két kedves szóval is növelte az önbizalmam. Rövid idő múlva az ujjaim is szerepet kaptak. Érzékien simogattam csiklóját, miközben péniszem ki-be járt vágyai kapuján. Nemsokkal később átvette az ujjak játékát és így sikerült a harmadik csúcstámadás. Azt hiszem ezt nevezik mesterhármasnak, de szerencsére Fásy Ádám nem énekelt a háttérben.

    Ismét a háttamra kerültem. Simán gerincre vágtam magam, mert ajkai finom ölelésére éheztem. Amikor felülkerekedett rajtam megjegyeztem a hajkoronáját látva, hogy úgy néz ki, mint akit nagyon megudvaroltak. Megleste magát a tükörben, majd mosolyogva a szemembe nézett és a következő pillanatban már ajkai ölelésében voltam. Kezével finoman rásegített, miközben a nyelvét a hímvesszőmön pörgette. Gyakran a szemembe nézett és sokszor megöntözte nyálával ágacskámat. Élvezettel falta péniszem és amikor érezte, hogy közeledek a végállomás felé, akkor olyan vehemenciával kezdett kényeztetni, hogy nehezen bírtam tartani magam és végül a mellére élveztem.

    A nyomok eltűntetése után a zuhany alá álltam, majd fürdés után még beszélgettünk és terveztük a következő találkozást. Utánam általában bezár a móka háza, ezért mindig akad idő csevegni, de mivel dolgom volt a találkozónk után, ezért búcsút intettem, de az ajtóban még utolsó pillanatban loptam egy csókot tőle, utána pedig elindultam...
  • Elszámolás:

    Sokaknak a Raminál hagyott virágcsokor a fővárosi átlag, de nekem még mindig az átlag feletti. Persze az élmény nem átlagos, ezért minden pillanata megéri. Szokott módon megérkezésem után próbáltam az étkező asztalra helyezni, de a letámadása miatt a földre került. Előtte nem mertem lehajolni érte, később viszont elhelyeztem egy jól látható helyre.
  • Összkép:

    Rami az a lány, akivel sokkal több időt töltenék el együtt, de gyakran éheztetnem kell, avagy csak saját magam kínzom a hiányával. Ismét nagyon jól kiélveztük egymás társaságát, aminek a szomszédok biztos nem örültek. Decemberben megpróbálok hosszabb időt tervezni vele, mert sok finomság kimaradt a mókázásunk alatt.
Happy Massage