• Freya

  • Beküldte:
  • Freya reagálása

    Köszönöm szépen!Várlak máskor is nagy szeretettel és remélem több idönk lesz egymásra )

  • Egyeztetés:

    A kedvenceket "ellenőrizve", hirtelen ötlettől vezérelve hívtam Freyát. Már többször találkoztunk, és mindig elsőre felvette a telefont. Így történt ez most is. Szerintem egyébként aktívan használja az oldal funkcióit, mert amikor megjelenik a kis zöld mezőben hogy "most hívhatod" mindig felveszi az első pár csörgés után. Az opciókat már ismervén, tájékoztatást nem igényeltem, csak egy időpontot, amit pár órával későbbre meg is kaptam. Szóval az egyeztetés rugalmas, egyszerű, ... mint mindig.
  • Megközelítés:

    Freya egy rövidke ideig a XI. kerületben tevékenykedett, de visszatért a korábban jól bevált IX.-be. Mostani kuckója a Lurdy-Ház közelében, éppen zajló építkezések között található. Gyönyörű, új lakónegyed, szerintem 1-2 éve átadott ház. Vicces, hogy korábban ugyanitt rendelt, csak másik emeleten :-). Aki ismeri a környéket nem lesz gondja, de aki új errefelé, kicsit figyelnie kell a házszámozásra ... mert nem biztos hogy elsőre egyértelmű (és ez persze nem Freya hibája).
    Parkolás nehézkes, szóval ezzel számoljunk az érkezés tervezésénél.
  • Helyszín:

    A lakás egy minigarzon, a folyosó végén, szóval tuti nem találkozunk senkivel. Mivel új épületekről beszélünk, az állapotával szerintem nem lehet gondja senkinek. A berendezés ízléses, halk zene szól a tv-ből, kellemes illat mindenütt. Fürdőben zuhanykabin vár, és minden ami a megtisztuláshoz szükséges. A szeánsz helyszínéül egy ágy szolgál majd, mellette a lepakoláshoz szükséges bútorzat.
  • Lány külseje:

    Freyának elég sok képe van fent az oldalon, arcos képek is, így nincs zsákbamacska. Én visszajáró vagyok, szóval nem kérdés hogy nekem bejött :-)
    Vékony lány, nagy szilikon cicikkel. Bőre kellemes szolibarna. Ha minden igaz egy apró tetoválása is van, talán a karján, de semmi több. Nincs "telerajzolva" (ha valakinek ez fontos ... én sem igazán szeretem a tetoválásokat). Most csipkés fekete combfixben, egy nagyon mini fekete szoknyában, és fekete melltartóban fogadott. Jóóóóó :-)))
  • Erotikus masszázs:

    Szeretem Freyában hogy lehet vele beszélgetni is. Miközben követem a szobába, már csacsogunk is ami - a kényeztetés időtartamát leszámítva - folyamatos.
    Közben vetkőzés, a szokásos tusolás, aztán hasra az ágyon ...
    A masszázs a kellemes krémes simogatós fajta, ahogy szeretem, amolyan bemelegítés. A fél órába nem is fér bele sokkal több, és úgyis a kényeztetés a lényeg, úgyhogy hamarosan itt a fordulás ideje...
  • Levezetés:

    Fordulás után még kis simogatás elölről, aztán célzott érintések az intim területek irányába. Finom a keze, hadrendbe is állít gyorsan ... aztán belekezdünk a franciás / kézi kényeztetésembe, ami olyan cuppogós, nyálcsorgatós, nyelvhez csapkodós, kézzel kicsit rásegítős, golyónyalogatós fajta ... Brutál :-)
    NFVSZ nincs, de emiatt nincs hiányérzet. A vége előtt egy kicsivel kézi üzemmódba váltunk, pár húzás és végem is van ...
    Pihegés, tisztogatás, tusolás, öltözés ...
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, de nem is kérdeztem még hogy van-e ... Az elszámolás korrekt, mint mindig! Utólagosan rendezzük.
  • Összkép:

    Nekem Freya nagy kedvencem ... szép, okos, figyelmes, és akkor a fentebb leírt kivégzési módszerét még nem is említettem.
    ... to be continued ... :-)
Happy Massage