• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két napja beszéltünk telefonon és a ma reggelre le is fixáltuk a randi időpontját. Amit VTR-en meg is erősítettem vissz
  • Megközelítés:

    Most gyalog mentem az az BKV-val. Közlekedés kiváló két perc séta a megállótól. Könnyű megtalálni nincs eldugott helyen a ház ahol rendel Zsuzska. Parkolás kicsit nehézkes, de azért megoldható, napközben fizetős erre készüljön aki autóval megy.
  • Helyszín:

    A lakás belvárosban van egy picike egyszobás, de mindennel felszerelt és minden igény kielégít. tiszta rendezett lakás higiéniailag is teljesen rendben van. A fürdőben több féle tusfürdőből lehet választani, az én kedvenceim is köztük vannak ezt az előttem járóknak is köszönöm, hogy hagytak nekem. Tiszta türcsit is kaptam. A baszobában egy matracon lehetséges a szeánsz érdemi része, de tökéletes megoldás.
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet így senkit nem érhet meglepetés csupán annyi, hogy képei nem tudják visszaadni azt a látványt, amit élőben kapunk ezt a felejthetetlen hölgyet. Alacsony, vékony bársonyos tapintású bőre dekoratív megjelenésű hölgy, mosolygós arccal, alkata arányos szépen formált ikrekkel. Öltözködése pedig abban a ruhában fogadott ami az új képein is van sárga és fekete neccben nagyon dögös volt szebb mint a képeken. Egyszóval tökéletes mindenben.
  • Action:

    Egy kicsit megcsúsztam rajtam kívül álló ok miatt, de ezt jeleztem felé, amit Zsuzska elfogadott és mondta, hogy várni fog. Megérkeztem az ismert címre a bejutási kódot ismerve így még egyszer már nem telcsiztem. A lakásba érve szájra puszival üdvözöltük egymást, mintha a barátja ért volna haza, ebben az egy órában az is voltam. Nem húzva az időt gyorsan levetkőztem a szobában egy fotelre, irány a fürdőszoba ahol a kedvenc tusfürdőmmel tusoltam, hála az előttem itt járóknak hagytak belőle, de mondta Zsuzska, ha elfogyott volna pótolja. A szobába visszatérve leültünk a matracra és beszélgetünk egy keveset az elmúlt időkről amióta nem találkoztunk. Majd heves csók csatával indítottuk ezt a felejthetetlennek ígérkező egy órát. Miközben megszabadítottam attól a sárga necc felső ruhától ami az új képein is van rajta ő pedig a alsó fekete necc harisnyától szabadította meg magát ami szintén az új képein van. Hozzá tartozik, hogy nagyon jól állt rajta ez az együttes jobban mint a képeken. Lefeküdtünk és újabb csók csata következett isteni a csókja. Közben az ikrei társaságát kerestem először a kezeimmel majd a nyelvemmel miközben érezhette barátom közelségét így kezeivel játszadozott vele. kis idő múlva dél felé vitt az utam a testén. A puncinál megálltam, ami már kezdett izzadni ténykedésem hatására. Sokáig élvezhettem puncija társaságát, ami nem volt ellenére, elélvezni most nem tudott pedig dolgoztam rajta, de ezt megbeszéltük, hogy nehezen tud elélvezni. Így csak élvezkedni tudtam, de az nagyon jó volt. Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni és az ikreit is be kellett vonni a számmal és a nyelvemmel. Kérésemre fordultunk kutyusba és már előttem is volt a popsija én pedig belecsusszantam a szó szerint tocsogó punciba és itt is megdolgoztuk egymást nem csak én mozogtam hanem ő is így ért a véglet engem eldurrantam a védőszerelésbe. Pedig jó lett volna még maradni punci melegében, de jött ami ilyenkor jönni szokott. A végén még beszélgettünk, mert lehet vele azt is az órát nem nézte egyszer se aztán felöltöztem és irány a home. Szájra puszival engedett utamra.
  • Elszámolás:

    A szokásos boldogsághormont előre tettem le, az ő most akciós virágszálait pedig a távozásom előtt helyeztem a boldogsághormonok közé.
  • Összkép:

    Tudtam, hogy csalódás mentes övezet ahová érkezem, így is volt remekül éreztem magam, de bízom benne, hogy ez az érzés kölcsönös ebben a röpke egy órában. Legszívesebben Istennőt kapott volna, de mivel eléggé korlátozott és másnak is kell vagy maradjon így csak "Felejthetetlen", de ő akkor is istennő marad számomra. Köszönök mindent Csókollak.
Happy Massage