• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia. Kedves Laller. Köszönöm szépen a beszámolót. Remek kis írás. Imádom minden sorát. Benned soha nem csalódtam. Remekül éreztem magam ismét. Köszönöm hogy vagy nekem. Puszi Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi

 • Egyeztetés:

  Amandát immár több mint két éve igyekszem rendszeresen látogatni. A napokban hirtelen bevillant, hogy immáron hetek óta méltatlanul mellőzöm imádott Istennőmet,és ezen a tarthatatlan állapoton muszáj lesz gyorsan változtatni. Bevetettem minden logisztikai tudásomat, és megszerveztem a gyárból egy rendkívüli eltávot. Természetesen Amandát belső üzenetben tájékoztattam Vele kapcsolatos kéjsóvár terveimről. Ezután,csak hogy halmozzam az élvezeteket,még jól fel is hívtam telefonon,csak hogy hallhassam azt az érzéki hangját . Mikor elrebegtem vágyaimat,csak ennyi volt a válasza:-gyere, már nagyon hiányzol!
  Több sem kellett, már izzítottam is a jó öreg vtr-t, hogy jól megkérjem Kedvesem kezét-mását,amire gyorsan jött is az igenlő bejegyzés.
  Így már csak a percet kellett várnom,hogy újra ott lehessek Amandánál.
 • Megközelítés:

  Tudom,hogy ezt a részt már megírtam pár alkalommal,de szerencsére mindig vannak új sporttársak, ezért az Ő kedvükért is közzé teszem.
  Szóval.
  Amanda rejtekhelye becses fővárosunk Angyalok lakta város része,vtr-n kapott címet ismeri a GPS. Parkolás fizetős,aránylag könnyű helyet is találni a gépnek a csöndes kis utcácskában.
  BKK igénybevételével érkező vándor busszal és villamossal tud jönni. Bár ezek megállójától még szükség van pár perces sétára,de ez nem jelenthet gondot a ránk váró kellemes élményeket cserébe.
 • Helyszín:

  Csöndes kis utca sarkán lévő nem túl régi építésű társasház emeletén találjuk Amanda búvóhelyét. Lift ugyan nincs,de a csekély magasság leküzdésének nem feltétele az alpinista alapkiképzés.
  Maga a szexobjektum egy barátságos kis lakás, tiszta,rendezett, mely csinos úrnője szorgalmát dícséri. Szemmel láthatóan életvitelszerűen használja bájos gazdasszonya a lakótársaival,két vagány kutyussal.
  Na,de vissza a lényegre.
  Bejárattal szemben találjuk a szépen karbantartott fürdőt. Kádban tusolhatunk, ehhez többféle tusfürdő van előkészítve. Kád aljában csúszásgátló szőnyeg óvja biztonságunkat, zuhanyfüggöny állja útját a kósza vízcseppeknek. Kádból kimászva tiszta, száraz kilépőn állva itathatjuk fel a vizet magunkról a puha, nagyméretű törcsivel. Szájhigiéniához mosdónál találunk szájvizeket és pohárkákat.
  Hancúrszobában falra szerelt tévé szolgáltatja a diszkrét alapzajt. Ruháinkat a sarokban álldogáló szobainasra bízhatjuk. Találunk itt még komódot az apróságoknak, szekrénykét az elkövetkező időszak kellékeivel.
  A 18 +-os események hatalmas,nem nyikorgó gyalupadon....izé... franciaágyon zajlanak.
  Illetve a legfontosabb, a hely szexis úrnője,az elbűvölő Amanda.
 • Lány külseje:

  Amanda külsejét már többször leírtam. Számomra Ő a ,,Junior-MILF'' kategória jeles képviselője.
  Egy kellemes kisugárzású, harmincas éveiben járó csodálatos Nő,bájos arcát ,igéző,zöld szemeit,csókos ajkait dús,barna hajzuhatag foglalja keretbe.
  Halványkék selyemblúza szépen megmutatja a kellemes formájú, ruganyos, asszonyosan kerek kebleit,melyek már hegyesedő bimbókkal vonzották a kíváncsi tekintetet .

  Testre simuló, vékony fekete nadrágja szépen kirajzolja hívogató formáit. Bőre selymes,szolibarna,feszes, kemény popsi, karcsú lábak,a combok rejtekében a mindig selymes simaságú, illatos kincse láttán az ember szeme akaratlanul is mohón habzsolja az elé táruló szépséget .
  Lényéből sugárzó kedvességével, intelligenciájával képes gyorsan oldani az esetleges kezdeti feszültséget, mellette ismeretlen fogalom a kínos,néma csend...
  Röviden,Amandánk az a NŐ, akinek már a megpillantásakor automatikusan lecsusszan a gyarló férfiember nadrágja,és előtörnek a mélyről a fajfenntartó öszönök .:-)
 • Action:

  Érkezésemet telefonon jeleztem kedvesemnek,Ő elsuttogta a bejutáshoz szükséges tudnivalókat,majd diszkrét nyálcsorgatással, farokfelvágva igyekeztem, feljutni a célponthoz,hogy hőn áhított Istennőmet végre újra a karjaimba zárhassam.

  Lakásba toppanva kedvesem forró csókkal üdvözölt,én meg majd elejtettem az államat,az ilyen kitörő fogadtatástól meglepődve.
  Babaszobába belépve szokásomhoz híven átadtam vendéglátómnak a hozott kedvenc virágot,egy kis kedvenc innivalóval és egy kis édességgel,melynek csomagolásába diszkréten elrejtettem csekély méretű rezsi támogatásomat,hogy ne kelljen később ezzel megtörni a pillanat varázsát.
  Amanda frissítővel kínált,majd az ágyon leülve picit beszélgettünk.
  Ezután gyorsan felöltöztettem ruháimmal a szobainast,és egy törcsivel a kezemben elsiettem a fürdőbe ,hogy lecsapassam magamról az út porát.

  Hancúrszobába visszaérve láttam,hogy kedvesem megvált fogadószettjétől,mindössze egy leheletnyi fekete tanga próbálta óvni kincsét ,persze kevés sikerrel,mint megállapítottam.
  Finom ,érzéki csókolózásba kezdtünk,ami nem csak egyszerű szájra puszi,hanem igazi,barátnős nyelves csók, és szerencsére Amanda nem sajnálja osztogatni.

  Átöleltem Kedvesemet,lassan elhagytam csókos ajkait,és elindultam felfedezni a Déli irányt. Először lesimogattam Róla a leheletnyi tangát,majd kézbe vettem Tündérem formás, rugalmas kebleit,miközben éreztem,hogy a türelmetlenül ficánkoló Kispajti bökdösni kezdte vendéglátómat.
  Miközben vidáman csókolgattam kedvesem szúrósra keményedett bimbóit,észrevettem,hogy Amanda is felfedező útra indult,és nevelgetni próbálja izgága bűntársamat.

  Előbb csak mintegy nyugtatóan végig simított a szárán,amitől az persze csak még virgoncabb lett,majd ujjhegyével finoman elkezdte a kupolás részt símogatni.
  Lassan magára hagytam a számomra oly kedves cickó-játszóteret,és tovább indultam eredeti célom felé. Megérkezve elkezdtem az ott talált illatos kis kelyhet felfedezni.

  Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.
  Hamarosan kedvesem hangja is kezdett megjönni,egyre hevesebben gyurmázta kebleit,persze nem akartam,hogy elfáradjon,ezért egyik kezemmel gyorsan a segítségére siettem .

  Kitartó ténykedésem hatására éreztem,hogy drágám teste hullámzani kezd,sűrű örömnedvek lepték el kíváncsiskodó nyelvemet,majd combjaival satuba szorítva a kobakomat elröppent a Gyönyörök Kertjébe.

  Miután pihentünk kicsit, megkérdezte, tudom-e,hogy melyik az a két jegyű szám, ami elvileg páratlan,de valójában páros :-) Naná,hogy tudom!!
  Ennek megfelelően szépen felvettük a 69-es pozíciót, és munkához látott,miközben én lelkesen folytattam édes kelyhével a barátkozást,időnként mintegy ,,véletlenül'' el-elkalandozva a hívogatóan rózsálló hátsó bejárathoz is.

  Amanda nyakoncsípte virgonc bűntársamat, megsimogatta a rudazatot,majd éreztem, hogy markában tartja már a zsákos családot is. Aztán szép lassan végighúzta kíváncsi nyelvét a száron, majd a tölténytárat is hasonlóan üdvözölte.

  Lágyan nyalogatta rudamat oda-vissza, közben a szabaddá váló felületet kezével simogatta.
  Majd egy újabb fel-le nyalintás után egyszercsak hammbekapta.
  Nem vette teljesen mélyre,csak kb a harmadáig,de olyan lelkesen játszott cerkámmal,hogy a szemeim már dülledtek ki,mint a békának.
  Olyan mohón játszott asszisztensemmel,mint akinek már órák óta nem volt férfival dolga.

  Szerencsémre Kedvesem egy gondolatolvasó is,mert mikor már kezdtem volna gondba kerülni, rákérdezett a gumira.
  Igenlő válaszomra gyorsan kabátot adott Kispajtira, majd lelkes hagyományőrző lévén nyeregbe is pattant,mivel tudjuk jól, hogy a magyar lovas nemzet.

  Lassan nedves szerelemrésébe fogadta botomat,szenzációs érzés volt szorítva lüktető selyemalagútjában elmerülni.
  Eleinte csak lassan mozgott,majd ahogy vezérem már teljesen kitöltötte a rendelkezésre álló területet,tempósabb mozgásra váltott.

  Igyekeztem felváltva simogatni, csókolgatni a szemem előtt ringó kebleit,vagy éppen rajtam táncikáló kemény popsiját gyurmázni.
  Mikor éreztem,hogy fárad, mellkasomra húztam,és csókot cseréltünk,miközben alulról próbáltam tartani a tempót.

  De mivel sajnos egyszer minden jónak vége szakad,hamarosan megadtam magam a sorsnak, hatalmasat robbanva a gumiba.
  Miután Kedvesem kincsében szépen lenyugodtam,Ő leszállt nyergéből,eltakarítottuk a romokat,majd barátnősen hozzámsimult,és egymást cirógatva picit még pihentünk.

  Ezután nem maradt más hátra,mint némi folyadékpótlás után elvánszorogtam a fürdőbe,rendbehozni leharcolt korpuszomat,majd öltözködés,és érzékeny búcsú után emlékkönyvemben egy új élménnyel gazdagabban kilépni a szürke világba...
 • Elszámolás:

  Kedvesünk egyike az oldal legkorrektebb hirdetőinek. Virágcsokor nagysága bővebb infóból ,vagy ez híján telefonon is megtudható,mérete a helyszínen sem változik . Átlagostól kisebb bokrétámat szokásom szerint érkezéskor adtam át,némi kis édességbe rejtve.
  Magam részéről egy extrát vettem igénybe,mely maga Amanda csodálatos személyisége,mellyel már immár sokadjára elvarázsolt. 
 • Összkép:

  Amanda egy csodálatos,kedves, Nő,akivel az ember szenzációsan érezheti magát,nincs feszültség,nincs olyan érzés,hogy most ez egy szolgáltatás lenne,teljesen olyan,mintha a szexis szomszédasszonyhoz ugrottam volna be egy kis kellemes erotikával fűszerezett, szenvedélyes légyottra.Természetesen erősen ajánlott kategória minden Úriember számára!

  Kedves Amanda !
  Mint eddig minden alkalommal, úgy most is teljesen elvarázsoltál,remegő térdekkel szambáztam haza Tőled az átélt élmények hatására.Ismét meggyőződtem róla,hogy egy fantasztikus,kellemes személyiség vagy ,akivel van szerencsém élvezni a randink minden egyes pillanatát !
  Ezúttal is csak annyit tudok mondani Neked,a mielőbbi találkozás reményében,hogy :
  KÖSZÖNÖM az általad,Veled, immár sokadszor átélt csodát !🙂
Happy Massage