• Maja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem volt egyszerű közös időpontot találni. Ritkán elérhető, így rögtön le kell csapni. Több időponttal készültem, de ezek nem voltak már jók, így kérdeztem, neki mikor lenne jó. Persze nekem az nem volt megfelelő, de csak azért is szabaddá tettem az időmet. A munka várhat. Tüneményesen kedves volt a telefonban, természetesen. 
  • Megközelítés:

    Könnyű megközelítés, és a környék is tetszetős. Immár... Aki ismerte ezt a vidéket pár évvel ezelőtt, az tudja, mennyit lendített az egészen ez a sok új építésű épület. Hangulata lett, méghozzá kellemes. Plusz jár a közelben busz, villamos, troli. Sőt, a nyugatiból még vonattal is megközelíthető. A parkolás "általában" könnyű. Azért idézőjelben írom, mert az az "általában" részemről két alkalom volt. Most, és kb. egy éve. :) De simán meg tudtam állni, még kényelmi szempontból is tudtam válogatni a parkolóhelyek közül.
  • Helyszín:

    Tipikus új építésű társasház, minden szép és új benne. Bár új korukban a panelek is ilyenek voltak... A lifttel van egy kis trükk, figyelni kell a kiírásokat. :) A lakás kedvesen van berendezve, nekem tip-top. Volt masszázspad is, meg tatami is. A tatamit választottuk egyértelműen, mert arról pl. nem lehet leesni. :) 
  • Lány külseje:

    Tökéletes. Mind a személyisége, kedvessége, mind a kisugárzása. Igényes, értelmes, kedves, aranyos. Jó vele bújni, beszélgetni, ölelkezni, szeretni a testét, simogatni, masszírozni, vagy csak simán hallgatni, amikor éppen mesél valamit. Aki figyelmesen végignézi a fotóit, az látja, milyen gyönyörű. Aki pedig találkozott vele, az tudja is. És élőben még nagyobb a hatás. A tekintetében el tudok veszni. Szebb nő nincs nála a Földön, legfeljebb ugyanilyen szép. Kevés nőről mondom ezt, de ő mindenképpen ilyen.
  • Erotikus masszázs:

    Rólam van szó, így természetesen a masszázs fordítva volt. Magyarul én masszíroztam őt. Illetve "masszíroztam", mert a svéd masszázshoz nem értek, így csak szeretet masszázsban részesítettem. Adott krémet, neki azzal jobban esik. Hasra feküdt, így kezdtem. Simogattam, ahol csak értem, nyaktól bokáig, lassan, hogy esetleg ő is élvezze, és hogy a tenyerem is kiélvezze. Kb. 10 perc után, elnézést kértem, de az ajkaimnak is be kellett járniuk ugyanezt az utat. Részegítő illata van, és nem csak a krémtől... Éreztem az ajkaimmal azt a selymes bőrét, finom csókokat leheltem rá mindenhol. Ha úgy tetszik, ajak masszázst adtam neki. :) Utána kértem, forduljon meg. Istenem, de gyönyörű - futott át rajtam, miközben felgyorsult a légzésem. Vizuális alkat lévén, mindig nagyot üt, mikor szemből is meglátom a testét, és azt az utánozhatatlan, édes mosolyát. Újra masszázs. Mellkas, karok, majd feltűnően sokat törődtem a melleivel, de csak lágyan, finoman. Aztán minden porcikájával, ami még csak van neki. :) De nem bírtam már tovább, vágytam másra is, így bebarangoltam az ajkaimmal...
  • Levezetés:

    ...mindenhol. Nyakától indulva, végig. Hol nézte, amit csinálok, hol csak elterült, és élvezte, amit csinálok. Lassan értem el oda, ahol a legérzékenyebb, mert előbb kikerültem a combjai felé. Ám végül csak odaértem. Összeölelkeztem a combjaival, és megcsókoltam ott. Hosszú, finom, és lágy ölelkezés volt ez. Egy darabig nézett, majd hátrahanyatlott a feje, és csak az ágaskodó, és fel-le emelkedő-süllyedő mellbimbóit láttam már csak. Lehunytam és is a szemem, és átadtam magam az élménynek. Finom volt, nagyon. Éreztem, ahogy szorítja a kezem és a fejem, combjai a fülemre szorulnak, és remegni kezd a teste. Éreztem, hogy zihál, combja rázkódik, hasa szinte vibrál, és énekelni kezdett. Felnéztem, teste ívben feszült már, kezével még erősebben szorított, hangja még hangosabban szólt, majd egész testében rázkódni kezdett... , és megadta magát a katarzisnak. Uram ég, milyen gyönyörű volt. Combjára hajtott fejjel néztem, ahogy visszatér a bolygóra.Felmásztam hozzá, és összebújtunk. Mikor kész volt megszólalni, beszélgettünk kicsit. De engem hajtott a vágy tovább, ami ellen neki sem volt kifogása. Most 69-be fordultunk. Én miatta szerettem bele ebbe a pózba, régebben nem volt a kedvencem. De ahogy lassan átveti a lábát, az arcomra ereszkedik, majd ránehezedik, és szinte azonnal énekelni kezd, az megőrjít. De közben nem hagy ám nekem sem nyugtot. Végtelen lágyan, de mégis határozottan megfog, és átveszi a hatalmat felettem, nincs menekvésem. Már csak az a kérdés, ki nyer, ki lesz az első. Ő volt az, és megint gyönyörű volt, és megint megőrültem. Ez nekem is túl sok volt már, az én testem is megadta magát. ...és én sem voltam túl halk... Nem itt volt a dolgok vége. Még kényeztettem az én kedvenc pózomban, meg csókolóztunk is, imádok vele csókolózni. Simogattam sokat én őt, meg ős is engem, meg beszélgettünk sokat. Aztán fürdés, ölelkezős búcsú, és mentem. Annyira elvarázsolt, hogy a lift a földszinten állhatott már jó sok másodperce, mire rájöttem, hogy leért, és ki kellene szállnom. :)
  • Elszámolás:

    Erről mindent tudunk,de azért még a randi előtt ellenőriztem mi-mennyi. Próbáltam diszkréten rendezni. 
  • Összkép:

    Majd egy év után úgy köszöntött az ajtóban, mintha két napja váltunk volna el egy kiadós beszélgetés után. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy Majaban csak a tökéletes és gyönyörű nő, hanem egy tündéri, kedves, és nagyszerű ember is. Azt írja: "barátnő feeling". Őszintén szólva, volt olyan kedvesem, aki nem volt ennyire tüneményes és aranyos és kedves. Úgyhogy nagyon barátnő feeling... 
Happy Massage