• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon figyeltem fel a hírdetésére, miután jártam Bunny barátnőjénél. Viberen kommunikáltunk, már a kommunikáció is élmény volt. Könnyen el tudtam érni, bár egy nappal a randi előtt egyeztettünk. Elég rugalmas, jó fej csaj.
  • Megközelítés:

    Parkolás könnyű, bár én BKV-val érkeztem, Kelenföldi metró megállótol néhány száz méterre. Régi építésű panel, legmagasabb szintje. Könnyű megtalálni, a GPS pont oda navigál.
  • Helyszín:

    Mint már említettem a lakás a legfelső szinten van, már nem a legújabb, de azért rendben van. Tisztaság, rend mindenhol. A baszoba tágas, nagy francia ággyal, amin lehet döngetni rendesen, szenvedélyesen. A fürdőben sok tusfürdőből lehet választani, és száraz kilépőre lehet támaszkodni.
  • Lány külseje:

    A külső teljesen megfelelő a képeknek, kizárt a csalódás. Könnyű dönteni, baromi sok kép van az adatlapon. Kis rózsaszín hálóingben fogadott, bugyi nélkül. A cicik nem bírtak magukkal, majd kibuggyantak a kis cicis hálóingből, nem lehetett nem rájuk figyelni. Puszival köszöntött, nagyon tetszett a kezdeményezőkészsége.
  • Action:

    Megérkezésemkor az ajtó mögött várt rám, majd puszival üdvözölt. Mindent megbeszéltünk, az ajándékot előre odaadtam,miközben állandóan, de állandóan a ciciket bámultam. Meg is jegyezte, hogy, nagy cici rajongó lehetek. Én mindent szeretek csatakiáltással elindultam a fürdöbe. Gyors fürdés után, már alig vártam, hogy vissza érjek hozzá. Amint visszatértem, kezelésbe vettük egymást, apró finom, lágy csókokkal indítottam, majd kicsomagoltam a hatalmas ciciket, és vehemensen szoptam, nyalogattam az Ikreket. Mindeközben alul a puncit is izgattam, amit nagyon szívesen vett. Majd lefektettem az ágyra, és bele kezdtem a nyalakodásba, lenyalom ezt a tetoválás kijelentésemre, akkor sokáig nyalhatsz válasszal reagált. Kéjesen fogadta nyelvjátékomat, amit elsősorban csiklójára öszpontosítottam, majd mindenhol körbe jártam illatos virágát. Majd bekaptam csiklóját, és puncikájából amit bírtam, és szívogattam, és nyalogattam, amit egyre hangosabb sóhajokkal kísért, majd mindkét kezét a fejemre téve navigált a punciján amíg egyre hangosabb sikolyok közepette hátát megfeszítve el is élvezett. Hagytam kicsit lenyugodni, hogy teljesen, hosszan át tudja élni orgazmusát. Nagy igyekezettel hátamra fordított, és francia órát tartott, lágyan, finoman, érzékien, mindenre kiterjedően. Felkínáltam a zacsit is neki, amit rendesen kezelésbe vett, lágyan,finoman, ahogy kell, mondtam is neki, hogy jól csinálja, és örülök neki, hogy nem kellett kérnem a zacsi kényeztetés. Vissza is kérdezett rá, van ahol kérni kell? Hát igen, van. Tökéletes szopásban volt részem, a makktól indulva, le, fel, tövig bekapva, néha alig alig hozzá érve, folyamatosan, ütemesen verte a farkamat. Gumit húzunk, és misszionáriusban adtam elő lefegyverző tudásom, ütemesen toltam és toltam, néha finomabb tempóra váltottam, majd teljesen tövig betolva neki keményen megdolgoztam, amíg sikoltozva újra és újra hangosan sikoltozva el nem élvezett. Kéjes mosolyok között, csókolózva váltottunk kutyusba. Rendesen magamra húztam, amennyire csak lehetséges, csípőjét erősen szorítva, popsijában gyönyörködve dugtam. Nagyon tetszett ahogy saját magát ingerelte miközben én hátulról hajába kapaszkodva egyre erőteljesebben repítettem el újra a csillagokba.Lefordultunk egymásról, gumit letéptük, és ő újra szétszopott, majd lágy zacsinyalogatás és faszverés, sopogatás után a mellei közé lőttem a töltényeket. Letisztogatott, majd újra fürdő, kis csevegés és utamra engedett.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, nagyon sok minden már az alapban van. Teljesen kielégítő, nagyon korrekt, rendes csaj.
  • Összkép:

    Nagyon jó, érett csaj, tudja mi kell a férfinak. Dögös milf, van rajta mit fogni, pont ott ahol kell. Érti a szexet, és magas szinten műveli is, mindent szeret. Nem nyafog, segít mindenben, vendég központú.
Happy Massage