• berry23

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hát nem könnyű elérni... Előző látogatásom után tudtam, hogy újra megyek hozzá. De hetekig próbálkoztam, mire újra össze jött.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem most is, ház előtt a túloldalon.
  • Helyszín:

    Lakás mostanra sem lett felújítva :). Célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Képek sokat nem mondana, de a lényeg leszűrhető.
  • Action:

    Belépve kedvesen mosolygott, mögötte ment a pornófilm a laptopon. MAjd mire visszanéztem, már térdelt is. Megmostad kérdésre igen válasz utűn már a szájában is voltam. Gyorsan fel is éledt, mert elég jó technikája van. Szépen leengedi torokra, változáatosan magát kényszerfranciázva. Egy darabig így műveltük, majd egy picit rásegítettem én is. Jöttek az öklendező hangok, de mintha misem történt volna, rajta tartottam a fejét. Mikor elengedtem, még egy ideig rajta maradt, mintha azt jelezné adjál még nekem ne kímélj :). Közben felajánlotta, hogy dőljek le nyugodtan, ha gondolom. Lefeküdtem és úgy torkoztatta magát, hol egyedül, hol rásegítve nyomtatm tövig a farkamat a finom torkában.Sokáig lent tartva. Az egyik ilyen sokáig lent tartó torok dugás után megjegyezte, hogy ügyes vagyok. Hát, kettőn közül szerintem ő csinálja jobban :). Mondanom sem kell, hogy az ágy már tocsogott a nyálban. Gondooltam egyet és kértem, hogy lógassa le a fejét, úgyis érezni akarom a torkát. Itt azt éreztem, hogy ez anniyra nem a kedvence, így sokáig nem "kínoztam". Gumit kértem és adtam neki hátulról kutyusban, úgy, hogy én az ágy szélén álltam, ő pedig jól bepucsított. Ebben a pózbaan játszottunk, hol lenyomtam a fejét, mellkasát az ágyra, hol a kezét hátrafogva felhúztam és úgy adtam neki, amit láthatóan élvezett ő is. Amikor már éreztem, hogy időm lassan lejár megkértem térdeljen elém. Majd megkérdezte, hogy az arcomra szeretnéd verni? Mire én, ha nincs ellene kifogásod, akkor igen. Természetesen nem utasította el (és az adatlapon is szerepel). Egy darabig így torkoztattam, néha pedig lentebb nyomtam a fejét, hogy kényeztesse a golyókat is egy picit. Mikor közeledett a vég, a bal lábamat feltettem az ágy szélére, a hajánál fogva, kicsit hátra húztam a fejét és szépen tele lőttem az arcát. A szemére is ment picit, ezért innen is elnézést. De semmi nyafogás, gond nem volt. Megvárta míg lenyugszom, majd a mosdóba távozott.
  • Elszámolás:

    Korrekt, megbeszéltek szerint elszámoltunk. Menet közben óráról fére váltottam (mert eléggé kivégzett), de nem volt semmi ellenvetése, a fél óra díját kérte.
  • Összkép:

    Ajánlom, mert amit vállal azt valóban meg is teszi.
Happy Massage