• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Na ez részemről nem volt egyszerű! Egy kollégánk segítségét is igénybe kellett vennem és a szalonból legalább két massz leányka is segített, hogy Nadett visszatértekor én lehessek az első vendége. Ezért nagy köszönet az összes közreműködőnek! Nadetett már csak a ház előtt hívtam a bejutás érdekében.
  • Megközelítés:

    Egyszerűen száguldottam Nadetthez! A GPS oda navigál de ez esetben nem tudta felvenni a tempóm, valamiért mindig késésben volt hozzám képest, mikor mondta, hogy most jobbra azon én már túl is voltam, hiszen ismertem a címet és csak a kíváncsiság miatt kapcsoltam be. A parkolás szinte egy rémálom, nem elég, hogy hely nincs, de egy borsos összeget fizethetünk érte. A villamos szinte a ház előtt áll meg, és láttam buszmegállót is, de itt nem tudom melyik busz jár. Nagyon kéretik figyelni a magasföldszint veszélyeire, mert az alsóbb szomszéd már nagyon unja, hogy megmasszíroztatnánk magunkat vele.
  • Helyszín:

    A helyszín minden szempotnak megfelelő. A zuhanyfüggöny fanoknak például nem jó, mert itt egy plexi lap gátolja a kipacsálást. Nagy előtér és egy rugalmas matrac fogad a tett színhelyén. Van tükör, meg óra is. Kellemes zene még jobbá teszi a randi hangulatát.
  • Lány külseje:

    Nadett már a megjelenésével is a megtestesül érzékiséget képviseli. Egy gyönyörű szőke lányról beszélünk, akinek most hosszabb a haja mint a fotóin. A teste olyan csodásan formás mint a képeken látható, a feneke az nagyon kivételes szép formákat képvisel. Akkor azt akartam írni, hogy Nadett formái sem hétköznapiak, de a lényegét a személyisége adja, egy igazán cserfes jelenség amit valami pasivadító összhatással tudja kombinálni. A bőre finom érintésű és igazán illatos az egész leányka. Érkezésemkor egy fekete fekete köntös volt rajta ami éppen a feneke aljáig ért, ezzel meg is alapozta a a randi erotikus hangulatát.
  • Erotikus masszázs:

    Ez a rész teljesen kimaradt a programunkból, már tudja, hogy én a masszt nem annyira kedvelem de azért egyszer felvetette az ötletet. Nem tehetek róla nekem sokkal jobba esett Nadett bújása, simogatása és a beszélgetés közben elszórt csókjai. Istenien csókol, már abba is beleremegtem mikor a nedves ajkai az enyémet érintették. Bújni sem hétköznapian tud, közben gondoskodik róla, hogy a cerka valami kellemes részhez simuljon. Az volt a kedvencem mikor a hátamon feküdtem Ő meg hosszában rám feküdt és dumcsi közben egyszerűen többször szájon csókolt, amikor ennek elérkezettnek látta az idejét. A magamfajta gazfickók könnyen áldozatul esnek a Nadett féle varázslatnak és bőven többet is el tudnának képzelni, mint egy massz programot.
  • Levezetés:

    Ezt a részt már nem is tudom, hogy melyikünk kezdeményezte, de nagyon gyorsan haladtunk. A csókjaival teljesen elvette az eszem maradék részét is és azt vettem észre, hogy a punciját nyalom. Nagyon izgalmas volt érezni, ahogyan egyre nedvesebb és sikamlósabb lesz az a barack formájú kelyhecskéje. Miközben a csípőjét emelgette és tolta magát a számra, hát már az is felért egy húha érzéssel, de mikor az orgazmusa előtt belemarkolt a hajamba, és erősen magára húzott az nálam felrobbantotta a kib@szott jó érzést. Próbáltam még tovább nyalakodni, de többször megpaskolta a fejem, amiből értettem, hogy most már nem szabad, mert érzékeny. Nem könnyen szabadultam a combjai közül, mert jól éreztem ott magam és Drágaságunk is erősen szorított a combjaival, sőt a lábát átkulcsolta a nyakamon. Szintén csókolózással kezdődött az én kényeztetésem, és Nadett csak haladt lefelé, megharapdálta a mellbimbóimat, a köldököm nyelvel kényeztette, miközben a tojástartót kézzel masszírozta. A nyelvét áthúzta a rudazaton, de nem kapott be, húzta még az agyam és a tasakot nyalogatta sok szembenézős pillanatot tudok itt felidőzni. Nagyon huncut leánykáról beszélünk, mikor bekapott már nagyon csúcs közeli állapotba kergetett, de én nagyon próbáltam terelni a gondolatom, mert minden másodpercet ki szerettem volna élvezni. A tükörből néztem leginkább a történteket, egyszerűen csodásan, egyedien tudja közben forgatni a formás fenekét. Valahogy úgy tudja csinálni ez a pici lány, hogy a vendég totál benyeli, hogy élvezettel dolgozik rajta. Nem kellett sokat várni és a végeredmény a szájába érkezett, ami vagy eltűnt a pociban, vagy vissza csorgott rám, ezt nem tudtam megfigyelni, mert sikerült neki egy teljesen más dimenzióba küldenie. Az sem volt nagy segítségemre a megfigyelésnél, hogy Kedvesünk a levezetést hangosan cuppogóssá tette, később nyalogatósra és mindvégig a szemembe nézett. Mikor már teljesen ernyedt állapotba kerültem rám mászott és ismét a csókjait osztotta.
  • Elszámolás:

    Semmivel sem több egy átlagos elszámolástól, ezt a progi végén rendeztem. Remélem erről nem írtam sokat és nem vitte el a lényeget, hogy hová raktam, mivel nincsenek extrák ez is a helyén marad.
  • Összkép:

    Nadett egy édes kincs, nem lehet máshoz hasonlítani, mindent megtesz az élményünk elérése érdekében. Egy tökéletesen kielégítő találkozóról tudok beszámolni, ahol Kedvesünk nagyon a toppon volt és minden vágyam kielégítve engedett az utamra.
Happy Massage