• Hajnalcsillag

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon eggyeztettük Hajnalkával előző nap. Majd másnap 10 orai érkezésem előtt félórával telefonáltam és megerősítettem a beszélt időpontot! A megadott időpontra meg is érkeztem hozzá. Telefonban nagyon kedves mint mindíg ! Hírdetését a beszámolok oldalon találtam meg először. Egyből felkeltette az érdeklődésemet.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel jutotttam el hozzá a metró illetve a villamos a Mester utcához vitt el. Onnan már 2 perc sétával a lakásán voltam. Egyszerű volt a lakást megtalálni már első alkalommmal is!
  • Helyszín:

    Szép , tiszta igényes lakás . Fürdőszoba rendezett ,tiszta többféle férfi tusfürdő, szájvíz található törülközők illatosak nagyméretűek nem pedik kéztörlők amihez volt már sajnos szerencsém.... A szoba tágas, masszázspaddal illetve tatami matrac található választási lehetőséggel. Illat gyertyàk füstölők és hangulatfény relaxaló zene. Igazán hangulatos.
  • Lány külseje:

    Mikor kinyitotta az ajtót azt éreztem megjöttem... Csodálatos hölgy akárcsak a képeken sexy csipkés fehérneműben várt, selyemköntösben piros magassarkú cipőben és hozzá illő piros rúzsban fogadott. Leengedett hosszú haja a fenekéig ért már maga a látványtól izgalomba jöttem. A parfűmje édes akárcsak maga Hajnalka. Hogy mi tetszik rajta? Hogy a képei a valóságnak megfelelnek. Nagyon gyengéd és odaadó inteligen hölgy. Aki figyelmesen kv val illetve üdítővel kínált.
  • Erotikus masszázs:

    Relaxáló masszázst kértem amit achillesemtől kezdett. Majd fokozatosan haladt a combomig. Majd a két karom a hátam és a tarkóm. Masszázsa szakszszerű és hatásos. Kezei finomak, nőiesek egyben erősek is. Érződik a teknikán hogy, tanulta a masszázst és gyakorlata is van benne. Mikor kérte hogy forduljak meg. Fülig érő mosolyal meg is tettem mivel már ezt vártam. Majd a bokámtol felfele haladva megmaszírozta lábaimat, combjaimat majd át vezényelt a tatami matracra ahol igazi olajos csúszkában volt részem . Hagytam hogy, olajos testét végig csúsztassa a testemen. Majd kis idő mulva következett a lingam masszázs. Lassú elnyújtott mozdulatokkal élveztetett. Majd lassan elérkeztünk találkánk végéhez. Kedvesen felajánlotta hogy az olajat lemossa a hátamról amit nagyon figyelmesnek találtam. Tusolás után kedvesen üdítővel kínált majd elbúcsúztunk egymástól.
  • Levezetés:

    Hajnalkának eleg nagy a repertuárja érzéki lingamm olajos csúszka. Popokényeztetés eszközzel amihez nagyon ért. Prosztata masszázs stb...amit nem szeretnék leirni jobban szereti ezeket a dolgokat személyesen megbeszélni. Nagyon jól éreztem magam feldobta a napomat. Én úgy gondolom hogy, egy hosszú fárasztó nap előtt és után merédemli az ember hogy egy ilyen kedves és odaadó nő társaságánban jól érezze magát Köszönöm Hajnalka!
  • Elszámolás:

    Mivel Hajnalka az adatlapján sem tünteti fel az extra szolgáltatásait így megkért engem amennyiben beszámolót írok én se hozzam nyilvánosságra. Amit természetes dolognak találtam . Tehát aki extrát szeretne azr csak is személyesen!
  • Összkép:

    Mivel nekem már nem ez az első látogatásom Hajnalkánál és nem is az utolsó. Rosszat nem tudok róla irni . Nagyon kedves, odaadó, figyeljes roppant inteligens nö aki érti a dolgát és ahogy észrevettem szereti is.
Happy Massage