• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hét második napján tárcsáztam Noyát, az első hívás még nem hozta meg a várva várt sikert, de a második annál inkább. Ízibe felkapta a telefont, s megbeszéltük a szerda késő délutánt. Már a készüléken keresztül be tudott azonosítani, pedig csak tavaly jártam nála. Memóriajátékban nem szívesen lennék az ellenfele. Bár egy Szexkvíz műsorban szívesen letesztelem. :)
  • Megközelítés:

    A 13. kerületi bevásárlóközpont mögötti részre kell besétálni, ami már a Marina part területe. Jómagam lábbusszal tettem meg az utat a Plaza hátterében meghúzódó luxusövezetbe. Könnyű odatalálni, de Noya GPS szolgáltatást is nyújt, szóval csak akkor nem találsz oda, ha nem akarsz egy fergetegeset dugni. :) Az iránytű a gatyádban eltéveszthetetlenül mutatja, hogy merre is kell haladnod.
  • Helyszín:

    Brazília szegénynegyedének a szöges ellentéte fogadott, ahogy beléptem az ajtón. Korábban már tiszteletemet tettem itt, s ugyanúgy egy gyönyörű lakosztályban találtam magam, mint anno. Az ÁNTSZ a legmagasabb egészségügyi pecséttel minősítené magát a helyszínt. Azért próbálok visszatérni a Föld nevű bolygóra, de tényleg rendben találtam mindent. Volt egy nagy franciaágy kékes színű lepedővel, a fürdőben pedig zuhanyzó és kád, a zuhanyfülke területén sokszoros túlerőben a tusfürdők száma. A higiéniát ötcsillagosnak tartottam, s ha eddig mocskos volt a lelked, hát könnyen lehet, hogy itt, az is jó eséllyel megtisztul. :) Kaptam egy tiszta színcsíkos törülközőt, amivel áttörölhettem testem tartozékait.
  • Lány külseje:

    Noyánál már előzőleg kétszer jártam, tehát képben voltam, hogy miképpen fest élőben. Feszes, dögös test, démonoktól örökölt szempár, vadító arc, ami könnyen ki tudja hozni a magamfajtából az állatot. Fekete "prostikosztümben" várt combfixszel megtoldva. Üdítő, ahogy kommunikál, közvetlen és árad belőle a szexualitás.
  • Action:

    Túl voltam a tisztálkodáson, Noya már az ágyon, s odahívott magához. Mondhattam volna nemet, de jobban tettem, hogy ennek ellenkezőjét válaszoltam. :) Megkérdezte, hogy megcsókolhat e, mivel imádom ezt művelni, ezért részemről egyértelmű válaszreakcióra számíthatott. Először némi nyelvhegy játék, majd egy behatóbb nyelvjárás indította be nálam a szexuális forradalmat. A piercinges bimbókon végighúztam az ujjaimat, meg is nyaltam a két "antennát", innentől kezdve olyan műsor tárult a szemeim elé, ami a kereskedelmi televíziózás fénykorában is nézettségrekordot döntene. Úgy éreztem magam, mint a cirkuszban, felálltam az ágyra, a farkamat többszörösen odadörgöltem Noya szájához, majd betoltam a szájrésébe. Közben a hajába kaptam, fogtam és toltam a fejét a húskampómra. Beindít, ahogy lendületből szop, van benne egy zsigeri tempó, ahogy falja nagy elánnal a falloszt. A Péloszi Szövetség elég mélyen a szájára kapta Noyát, vagy inkább fordítva.

    Többször olyan mélytorkos extázist éltem át, hogy már-már azt hittem Noya utolsó vacsorázik belőlem. Koppanásig bekapta a farkamat. Ráköpött a kobrára, feldíszítette nyálgyöngyökkel, csulaliánokkal, öröm volt nézni, ahogy bekebelezett. Odaszóltam neki, hogy lógassa le a fejét az ágy széléről, majd a furkós botomat némi szájápolásra beterjesztettem. Mindeközben a jobb kezem bizonyos ujjait bemártottam a gusztusos nyílásába. Ezt követően az ágyon elfeküdt hanyatt, s a mellei közé préseltem a férfiasságomat. Keféltem mellbe, közben ujjaztam a száját.

    Egy másik pillanatban a hátamon feküdtem, és ő szopott rendületlenül. Folyt a nyál a kúrórúdra. Aztán eljött a "NAGY PILLANAT", amikor mondtam, hogy húzzunk abroncsot, s akkor kutyapózban teljesen megküldtem hátulról. Szakadt rólam a víz, amikor Noya mondta a magáét: Basszál, basszál még! Oh, a gecibe!. Fogtam a feszes picsáját, és rátoltam erősen, nekifeszülve. Utána pózcsere, s beraktam neki elölről, a lábai a nyakamban, aztán intenzíven aládöftem több tucatszor. Még oldalazva is betömtem a lyukát, ott is kapott apait-anyait. Dugás közben időnként húztam a haját, természetesen csak annyira, hogy semmilyen hajcsomó ne maradjon a kezemben. :) Noya jól asszisztált a helyzetekhez, pózokhoz, semmi megjátszás, allűr nem látszott rajta, egyszerűen ő nem ilyen fajta nő.

    Aztán az ágy elé vezényeltem a démoni csábítót, majd hozzásimultam hátulról, s elkezdtem ujjazni, miközben csókolgattam a nyakát. Eközben a kérésemre megmarkolta a brokimat, majd a fürge ujjak egylet kissé kihozta Noyából a lucskot. Erőteljesen nedvesedett, majd megfordult, letérdelt elém, s robbanásig szopott. Televertem a száját, talán még az arcára is jutott belőle, ezt már nem láttam biztosan. És így zárult a finálé, majd törlőkendővel tisztítottam le magamat.
  • Elszámolás:

    Amit telefonon beszéltünk, úgy volt a helyszínen is. Most is korrekt volt, mint ahogy korábban is. Egy órát beszéltem le vele, de még jutott idő csevegésre is. Tudom, nem ezért megy oda az ember (meglepődnék, hogyha valaki igen), de ez is pont úgy volt jó, ahogy. Ezen a légyotton Deák és Széchenyi találkozott. ;)
  • Összkép:

    Egy figyelmes, értelmes nő, aki nemcsak az erotikában jártas, hanem helyén van az esze is. Ha jól kezeled őt, akkor ő is ugyanezt teszi Veled. Megkínált itallal, pedig csak egy pohár vizet kértem, figyelmeztetett, hogy hová lépjek, nehogy elcsússzak (bőven nem vagyok totyogós nyugdíjas), aztán a legvégén még rám adta a kabátomat (fel tudok öltözködni, hogyha valaki kételkedne benne). :) :)
Happy Massage