• Nóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    megláttam a hirdetését és rögtön hívtam. pont a kedvenc típusom! kérés a beszámolok csapathoz: ahogy van nagy mell, lehet kerek fenék kategória is lécci lécci? hívtam telefonon, hamar felvette és már ott kedves volt a hangja.
  • Megközelítés:

    egy lakótelep közepén fogad, bőven van ingyenes parkolóhely. nekem fontos, hogy nem a "kondorosi kupi", hanem egy félreeső diszkrétebb hely.
  • Helyszín:

    a lakás nem a randi erőssége volt. panelház, benne kicsi lakás, benne kicsi szoba. mondtam is Nórinak, hogy pár kategóriával jobb ő mint a hely. kis fürdő, zuhanyzó. szomszéd szobából átszűrődik a kollegina hangja.
  • Lány külseje:

    Nóri kedves és helyes. végig mosolygott, rögtön jól éreztem magam vele. egy selyem szerű köntösben fogadott, ami szexisen félig nyitva volt, alatta hasonló színű fehérnemű. az arca nem látszik, de a legjobban úgy tudom leírni, hogy nagyon helyes, mosolygós, szép arcú lány. metrón biztos bámulnám, amíg vissza nem pillant... finom, feszes bőr, igazi homokóra alak, a kedvencem! és olyan kerek popsi, amiért pokolra megy az ember.
  • Action:

    az a helyzet, hogy egyszerű vendég vagyok. örülök, hogy beugorhatok egy ilyen szép lányhoz. kértem egy franciát, finomat és érzékit kaptam. fiatal kora ellenére nem volt kezdő érzésem. elég hamar kértem is a védőfelszerelést. rámült és meglovagolt, a félhosszú haja az arcomba lógott. helyesen sóhajtozott. illatos volt és finom, mintha selyemmel szeretkeznék. egyet fordultunk, hogy hátulról is megcsodálhassam a popóját, ami annyira elvarázsolt, hogy nem is bírtam tovább magammal. Nóri még akkor is mosolygott, amikor letörölgetett. kedves, helyes lány, már azon fantáziáltam, hogy mikor jövök vissza hozzá. mintha én lennék a tanár és beugrottam volna a diákomhoz :)))
  • Elszámolás:

    nem beszéltünk extrákról. első randin ritkán variálok, inkább kíváncsi vagyok, hogy mi van az alapban. az nekem elegendő is volt. majd legközelebb megírom, ha van további extra.
  • Összkép:

    bár vonzódom a fiatal lányokhoz, kicsit félek is tőlük, mert gyakran tapasztalatlansággal, ügyetlenséggel, vagy akár kedvtelenséggel is párosul. de nem Nórinál. kedves, mosolygós, selymes, helyes, és vendégszerető. sok lány példát vehetne róla.
Happy Massage