• Nelli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés viszonylag egyszerű volt. Igaz barátnője vette fel a telefont, de nagyon kedvesen és készségesen tájékoztatott mindenről, amit tudni szerettem volna. Meg is beszéltünk egy időpontot és a hölgy adott egy pontos címet.
  • Megközelítés:

    A cím teljesen egyértelmű. A tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, én autóval mentem. A parkolás nem tartozik a könnyűek közé, így érdemes számolni többlet idővel amíg az ember talál parkoló, plusz lehet kicsit majd gyalogolni is kell.
  • Helyszín:

    Az épület külsejével ellentétben a lakás belső része nagyon szép és ízléses. Több helyiség is van és mindig ellenőrizni kell, van e valaki a folyosón vagy a fürdőben, ezért egyértelmű, hogy Nelli nem egyedül dolgozik. A fürdőszoba tiszta, tusfürdők választéka bőséges, szajviz eldobható pohárral kikészítve. A szobában tatami és egy ruhák elrakasara alkalmas fotel jellegű bútordarab, tatami mellett tükör a vizuális élmény fokozására.
  • Lány külseje:

    Nellinek van pár olyan képe, ami elég becsapós, de meglepetésemre más helyekkel ellentétben a valóságban szebb és vonzóbb, mint a képeken. Abszolút csinos alkat szinte semmi felesleggel, cicik talán még viszonylag nagyok is az alkathoz képest, ami persze nagyon pozitív. A korából adódóan bársonyos és feszes a bőre, tehát a cicik is kellő magasságában vannak. Nagyon faszállító alak, plusz az arca is nagyon szép amit pár kép szintén kevésbé tükröz. A piercingek ezt még fokozzák. Ilyen kis mini ruhában várt ha jól emlékszem, ami persze már a masszázs alatt sem volt rajta, a kényeztetések alatt meg aztán csak bugyi illetve később az sem.
  • Erotikus masszázs:

    Itt senki ne számítson komoly atgyúrásra, csomók szetmasszirozására vagy ilyesmire. A simogatósnál azért erősebb, de inkább a kényeztető kategória. Mivel 1,5 órát voltam, úgy egyeztünk meg, hogy egy kényeztetés lesz az elején és egy a végén, úgyhogy a masszázs a kettő közt kapott helyet. Lábánál kezd, aholis nekem kicsit soknak tűnt a vadlival töltött idő. Aztán fokozatosan ment felfelé a combokon. Itt megjegyzem kicsit hiányoltam a benyulasokat, kis pajkossagot, erzekiseget. A feneket ha jól emlékszem kihagyta és átment a hátra, ahol elidőzött. Itt néha, mikor jobban ki kellett nyujtoznia, a cicik hozzáértek a hátamhoz, ami kellemes volt. Az egészet persze lehet követni a tükörben, a látvány pedig bizony nagyon jó.
  • Levezetés:

    Itt megjegyezném, hogy valószínűleg ha nem kérdezek rá a menetre, akkor egy kenyeztetessel kapom a másfél órát, mivel Nelli nem túl kommunikatív és nem kérdezte, mit szeretnék. Ettől függetlenül megbeszéltük a részleteket és neki is fogotunk az első felvonásnak. Nem hezitált, finoman bekente a szerszámot és a körülötte lévő területet olajjal, először kézzel dolgozott, aztán a szájába vette. A technika átlagos, de kellemes. Ne gondoljunk komoly zacsi nyalogatásra, virtuóz nyelvmunkára. Egyszerű, viszont hatásos mozdulatok, száj és kéz valtogatása. Kicsit hiányoltam a kettő egyidejű használatát. Ennek ellenére gond nélkül kivégzett és mivel pont akkor ért a vég, mikor a kezét használta, így szájba élvezés nélkülire sikerült az első felvonás. Kellő törölgetés után jöhetett a masszázs.
    A második már egy kicsit színesebb volt. A masszázs utáni fordulást egy kis kézi bemelegites követte, majd a száj. Itt már én is szerettem volna ügyködni kicsit. Mikor Nelli oldalról közelített meg, lesegítettem róla a kis tangát és elkezdtem simogatni a punciját, ami teljesen simára volt borotválva. Mivel nem reagált kellő nedvesedéssel, gondoltam segítek a dolgon és magam fölé húztam őt egy jó kis 69re és elkezdtem nyalni főleg a csiklójára fókuszálva. Közben ő folytatta az első felvonásból megszokott száj és kéz valtogatást. Nelli a nyalásra nagyon jól reagált komoly csípőmozgással és hát kellő nedvesedéssel is. Nem tudom, hogy végül elélvezett-e, de hogy jó volt neki az látható és érezhető volt. Ettől persze én úgy fölhuzodtam, hogy kis idő múlva a szájába élveztem. Jött a papírtörlő, sperma eltávolítása szájából és a szerszámrol, majd a zuhany.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem volt szó, minden az alapban van, ami engem érdekelt. Az ár inkább átlag feletti kicsivel szerintem, de nem sajnálom, hogy elmentem. Az együttlét végén tettem le.
  • Összkép:

    Egy kis plusz tűz nem ártana neki, de összességében jól éreztem magam. Kellemes időtöltés volt.
Happy Massage