• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette. Gyorsan kedvesen egyeztettünk időpontot. Egy óra múlvára mondta, de akkora nem tudtam volna odaérni, így két órával a hívsáom utánra beszéltük meg. Amira segítőkész volt, minden kérdésre válaszolt. A ház elől még hívni kellett, ott kaptam meg a kódot.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű, rögtön a pontos címet kaptam. A ház előtt kevés a parkoló, de 20 méterrel odébb rengeteg parkoló van, elég közel találtam is helyet. A parkolás fizetős, és erre Amira is figyelmeztet. Tömeözlekedést nem ismerem,
  • Helyszín:

    Újszerű lakóház első páros számú emeletén. A lakás tip-top, minden új, vagy legalábbis nagyon renben van tartva. Fürdőben kád és függöny, forró víz, tusfürdők, szájvíz, műanyag pohár. Az előtérbe belépve puszi-puszi, majd be a szobába és ott vetküztem le, kaptam törölközőt és irány a fürdőszoba. A szoba tágas, franciaágy hangulatilágítással, egy nagyobb ülőke a kényelmes vetközéshez és a ruhák tárolásához. Óra nincs és nem is kell, mivel Amira nem figyeli az időt, csak érzi azt. Ezen a napon már elég hideg volt odakint, így jó érzés otl, hogy a lakás már fűtött, és mivel vendéglátóm látta ratjam, hogy fázom, fel is ajánlotta hogy ráad a fűtésre. Figyelmes!
  • Lány külseje:

    Amira egy kacsú, vékony lány, hosszú hajjal, mindenhol formás alakkal. Arca nagyon szép, főleg amikor mosolyog! Szép természetes(!) cicik, formás lábak és hátsó! Egy melltartó-tanga kombóban fogadott, úgy emlékszem fekete volt. Jól állt neki. Meg aztán nekem is :-) Mármint nem vettem fel...
  • Action:

    Az actiont hosszas beszélgetéssel kezdtük mindenféle dolgoról. Tisztáztuk az adatlapon található félreértéseket is. Aztán rátértünk egymásra. Én a cicijét kényeztettem a számmal, majd átmentem lustába és kaptam egy franciát. Nagyon körlütekintő volt, a lécen fel le kívül, le a golyók alá, végig nyalta, puszilta, nagyon jól csinálta. Aztán be is került a szájába. Ez is rendkívül jól esett, de aztán hirtelen érzékeny lettem így kértem hogy váltsunk. Védőfelszerelést kaptam és kuytusba támadtam. Amira háta is nagyon szép. Egy kicsti variáltuk a tempót, majd fölém jött. De nem egy hagyományos szembepaci volt, hanem félig oldalról fölém guggolt és úgy vette be a főnököt. Hát ezt így már nehezen bírtam, egyszer ki is szálltam, mire Amira kérdezte mi van. Mondtam, hogy nem akarok sietni a cél felé. Aztán végül mégis így lett végem. Ugyanígy folytatta és rövidesen elért a vég a gumiba. Amira letisztogatott, majd kértem és kaptam egy hátmasszázs. A derekamra kértem a koncentrációt és nagyon jól esett. A végén még kimentem tisztálkodni. Felöltözés és búcsúzkodás.
  • Elszámolás:

    Sajnos elég feledékeny voltam, az elején elfelejtettem kitenni. Beszélgetés közben eszembe jutott, de Amira nevetve csak annyit mondott, hogy majd a végén. Aztán a végén is elfelejtettem, de a vendéglátóm nem szólt érte. Zuhany után viszont esezmbe jutott, odatettem a székre a ruháim mellé, így amikor feltölötzem, csak az maradt utánam. Az összeg korrekt, nekem megérte, nem tudom mi az átlag, talán ez (?). Extrát nem kértem, amúgy is minden alap, csak a csók lett volna az. Ezt viszont előre eldönötttem hogy most nem kérem.
  • Összkép:

    Amiránál nagyn jól éreztem magam. Figyel a vendégre és arra, hogy jól érezze magát. Egy kicsit úgy éreztem magam, mintha nem lett volna meg a teljes összhang kettőnk között, ennek okát viszont magamban gondolnám, mivel elég lusta voltam és önző, és lehet hogy egy kicsit távolságtartó is, bár ez utóbbi csak azért lehetett mert izgultam. Amira mindent megtett hogy jóll érezem magam.
Happy Massage