• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drágám!

    Köszönöm a beszámolodat. De egyáltalán nem szolgáltam rá. Adtam, amilyen vagyok. És ez már-már unalmas lesz Neked.

    Csók.

  • Egyeztetés:

    Egy közeli esemény és annak részemről halmozottan hátrányosokat is alulmúló kezelése miatt napi szintű kapcsolatban álltunk.
    Így a kapcsolatfelvétel és egyeztetés könnyű és zökkenőmentes volt.
  • Megközelítés:

    Az augsburgi csatában vesztes egyik vezérünkről elnevezett tértől - ahol egyébként a metró is megáll - könnyed sétával néhány perc alatt elérhető a helyszín.
    A keresztutcában pedig közvetlen közelben a BKK két kék és egy piros buszjárata is megáll. A házszám akkora, hogy valószínűleg a gyengén látók többsége is képes leolvasni.
    Gépkocsival érkezőknek a helyzet nem túl rózsás de megoldható a parkolás. A parkolás fizetős és drága mint az a környéken megszokott.
  • Helyszín:

    A cím egyértelmű Google barátunk telefonnal a kapuig visz. Az épület könnyen megtalálható, a házszám igen nagy.
    A helyszín otthonosan berendezett. Mind az előszoba és mind a szoba jól el- és berendezett és nagyon kellemes hangulatot áraszt.
    Az elengedhetetlen felszereléseken kívül asztalka szék és fotel, szobainas és komód is van akár egy normál szobában. A falakat képek is díszítik. Az előszobában és a szobában mécsesek világítanak.
  • Lány külseje:

    Beléptem az ajtón, amikor becsukódott mögöttem és megfordultam megpillantottam Lizát amint háttal az ajtónak állt.
    Felnéztem rá és földbe gyökerezett a lábam!
    Gyönyörű tekintettel nézett le rám, ajkának szép lágy ívét gyönyörűen kiemelte a vörös rúzs. Fel kellett rá néznem mert tündéri szép piros magassarkúban állt, lábain fekete combfix, testét egy pánt nélküli csipkés áttetsző hosszú ujjú de lefelé nem hosszú felső borította amely sejtelmesen látatta alatta megbúvó testét szép telt melleit. És csillogó, enyhén sminkelt szemeivel bűvölt.
    Megszólalni se tudtam úgy meglepődtem. Valamit motyogtam de nem volt érthető. Kabátomat levettem majd utána próbáltam a vizes esernyőmet elhelyezni valahova, nem túl nagy sikerrel. A cipőm levétele is csak üggyel bajjal sikerült. Határozottan elbűvölt, megigézett.
    Úgy terelgetett befelé a szobába mintha nem tudnám merre kell menni.
    Nem újkeletű a kapcsolatunk de most olyan meglepetést okozott hogy valóban szóhoz sem tudtam jutni, kába voltam
  • Erotikus masszázs:

    Mivel legutóbb a kényeztetés az idő rövidsége miatt elmaradt, most megfordult a sorrend
    A masszázs ágyra fel feküdve, kaptam egy nagyon kellemes citromfüves relaxáló masszázst. A citromfű illata kellemesen terjengett miközben kitűnő masszőrnőm finoman dolgozott a hátamon. Masszázsát ugyanolyan részletesen és szakszerűen végezte mint azt már korábban is ecseteltem. Munkálkodása közben beszélgettünk saját magunk és a külvilág dolgairól. Ennek végeztével a fürdő felé vettem az irányt és onnan visszatérve felöltözve ért véget nagyszerű és élménydús látogatásom Lizánál.
  • Levezetés:

    A szobában mécsesek sora ontotta villódzó fényét, oldva a kinti szürkeség beáramló félhomályát.
    Kábulatomat oldandó, ruházatom eltávolítása után a fürdő felé vettem az irányt.
    A fürdőből visszatérve Liza a masszázspad szélén ült, kezeivel maga mögött támaszkodott és azzal a csodás tekintetével rám mosolygott.
    Közelebb léptem, a lábát felemelte mintegy jelezve most én jövök. Tündéri vörös cipellőjét kezembe fogtam miközben csodáltam formás és izmos lábát és combját amelyeket gyönyörűen kiemelt a fekete harisnya. Először az egyik majd a másik cipőtől szabadítottam meg.
    Eközben nyugtáztam amit eddigi révületemben csak sejtettem, ölét nem takarja semmi. Közelebb lépve megöleltem megcsókoltam, majd a harisnyát kezdtem lefejteni egyik és másik lábáról.
    Liza lábának ujjaival megérintette a fejemet, fülemet, végighúzta mellemen hasamon majd meg birizgálta férfiasságom, aztán vissza. Majd következett másik lába ezzel is végig járt fejtetőtől az ölemig és vissza. Eközben fogtam másik lábfejét, majd mindkettőt és végigsimítottam bársonyosan sima combját, lábát. Végig játszottuk néhányszor ezt majd be férkőzve combjai közé megöleltem.
    Átkulcsolt lábaival és így öleltük csókoltuk egymást, majd a fekete csipkés felsőre került sor amit finoman eltávolítottam és így egyformán érezhettük egymás testét. Előtte állva ő a masszázs padon ülve el játszogattunk egymással, finom érintések apró csókok ölelések közepette. Néhányszor eljutott fülemig is Liza, ahová egyszer kétszer úgy belecsókolt hogy majd a lábamig szaladt a kellemes borzongás. Mindezeket viszonoztam is, úgy éreztem sikerült hasonló hatást elérnem.
    Játszadozásunkat idővel át helyeztük a tatamira. Egymás mellé heveredtünk és ott folytattuk ahol abbahagytuk. Lassan elkezdtem áthelyezni pozíciómat, és apró csókokat és puszikat lehelve testére Vénusz dombjához értem. Innen siklottam ölének völgyébe amit bejártam számmal a nyelvemmel, ujjaimmal. Eme kis barangolásom következtében gyönyörű vendéglátóm is túrázott a gyönyörök hegy vonulatain és feljutott a csúcsra.
    Mellé helyezkedtem, megöleltem megsimogattam hogy segítsem visszatérését az alapokhoz.
    Ölelkezős simogatós visszatérésünk után Liza kis meglepetés játékot talált ki nekem.
    Egy tablet került kezembe amin a bébiszitter kezdi kényeztetni az apukát. És Liza megeleveníti a történetet: Játszadozásunk közepette egyre jobban birtokba vette és uralta altestem, kisajátította szerszámom. Innentől kezdve a dolgok irányítása a kezébe került, és puha finom szájacskája átvette a hatalmat felettem, kezemből kihullt a játékszer és én is eljutottam hamarosan a gyönyörök hegyének csúcsára.
    El időztem ott egy kicsit, majd Liza teste kezdett csúszni rajtam felfelé. Finom telt selymesen simogató cicijei végig siklottak combomon, ölemen egész fentig, hogy ott meg ízleljem, meg csókolgassam őket.
    Mellém heveredett, átöleltük egymást és egy kis kölcsönös kedveskedés után egy lazító nyugtató masszázsra invitált Liza
  • Elszámolás:

    Mostani látogatásom egyedi volt, ennek megfelelően egyedi kalkuláció alapján történt megegyezésünk. Nekem kedvez
  • Összkép:

    Visszatérő vendége vagyok Lizának. Nagyon nagyra értékelem masszázs tudását és annak gyakorlati kivitelezését, és nem alaptalanul pusztán elfogultságból hanem mert sajnos hosszú évekre- évtizedre visszamenőleg van tapasztalatom.
    De most olyan erotikus képzést kaptam tőle, ami örök élményként raktározódik el tudatomban. Retinámba és agyamba is beleégett néhány kép.
    Csodálatos élményben volt részem a szó valódi értelmében el lettem varázsolva. Most a masszázs levezető relaxáló funkciót töltött be. És ez most így volt a helyén, így volt jó.
Happy Massage