• Viki masszázs VIP

  • Beküldte:
  • Viki masszázs VIP reagálása

    Drága samator!

    Elnézést a kései reagálásért, de tudod, milyen tevékenyek a napjaim :)
    Köszönöm szépen a meglepi-beszámolót, nem számítottam rá, hogy írni fogsz nekem egy szépet ;)
    E randi előtt elég régen -talán még év elején- találkoztunk, bevallom, nagyon örültem a látogatásodnak, és hogy hoztad magaddal a kellemes társaságodat ;) remélem adsz még lehetőséget, hogy elbújjunk egy kicsit a szobám rejtekébe... De akkor is nagyon sok szeretettel várlak, ha csak a lábaid fájnak :)

    Legyen csodálatos napod, puszillak!

    Viki

  • Egyeztetés:

    iMár ismerjük egymást, ezért tudtam, hogy ha a Vikivel való találkozás biztosra akar menni az ember akkor célszerű több nappal előre tervezni. Most is így tettem, belőttem egy későbbi napot és a reggeli órákban, amikor láttam, hogy már elérhető hívtam is. Szerencsére egyből felvette és az általam gondolt időpontban meg is egyeztünk. A találka előtt mégy egy megerősítő SMS-t küldtem még, hogy jelezzem a biztos jövetelemet. Viki használja a idősáv kiírást az elérhetőségére, célszerű ezen belül hívni, érthető módon azon kívül nem-igen elérhető. :)
  • Megközelítés:

    Viki "új" címén nem jártam még, de a megközelítés szempontjából, körülbelül ugyanaz mondható el, mint az előzőről. Csendes nyugodt környék, úgy tűnik a parkolás sem lehet gond, bár én BKV-val mentem. A közelben több busz és villamos megálló, ezektől pár perc sétával megközelíthető a megadott cím. A házat könnyű beazonosítani, nem kell keresgélni.
  • Helyszín:

    Még folyamatban van lakás finomhangolása, de a lényeg már rendben van. :) A kezelő szoba nagy részét a tatami foglalja el, ezeken kívül van szobainas, szék, szekrény áll rendelkezésre a vetkőzéshez és az öltözéshez. Kellemes hangulatvilágítás, lágy zene fogadott érkezésemkor. A fürdőszoba is rendben van, kádas-függönyös megoldással lehet zuhanyozni. Elég számú, illatos/illatmentes tusfürdő közül lehet választani, szájvízzel öblíteni. A kapott törölköző nagyban segíti a komfortérzetet. :) Mindenhol rend és tisztaság. :)
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Nem látszik meg rajta a karanténes korszak. ;) Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, nagyon szép kedves arca van. Egy fekete egyben ruhában fogadott, amelyet a masszáshoz egyből le is vett. Alatta nem volt semmi más öltözék. :)
  • Erotikus masszázs:

    Viki szakértéséhez nem férhet kétség, nagyon jól tud masszírozni. Miután levette a ruháját, a kezelést pár kérdéssel indította, lehet választani a krémes-nem krémes masszázs között, illetve az erősségi fokozatot is el kellett dönteni. Én az erős krémes masszázsra szavaztam, egyrészt elég száraz a bőröm, másrész igencsak elhanyagolt az masszázst az utóbbi időben, ezért szinte biztos voltam benne, rám fér egy durvább beavatkozás. Igazam is lett. :) A derekamra és a hátsómra kaptam egy kisebb törölközőt és a lábaimnál elkezdődött a program. Ezt meg is kapták. Viki meg is dicsérte a lábaim, olyan szempontból, hogy van rajtuk rendesen hús, lehet mi gyúrni. Hagytam is kibontakozni. A sport miatt egyébként a lábizmaim elég leharcoltak volt rájuk is fért egy alapos dögönyözés. A combom környékén néha becsúszott Viki keze a törölközők alá is, ettől egy kicsi néha megrezzentem, a dolog jó értelmében. Ahogy felfelé haladt már nemcsak be-becsusszant a keze a törölköző alá, hanem be is nyúlt a textil alá és hátsómat is átgyúrta. A derekamat is végig tapogatta, talált is benne javítanivalót, így azt is átnyomkodta. Következett a felső testem. Kérte, hogy kezeimet húzzam magam mellé, majd a hátam és a két karomat is alaposan átgyúrta. Az ülőmunka miatt ezeken is volt mit dolgozni.
  • Levezetés:

    A "durva" masszázs végeztével, elkezdte az ujjbegyeivel cirógatni a hátam. Ekkor már sejtettem, hogy most már valami más következik. Kérte is, hogy forduljak meg. A bizsergetés folytatta még egy ideig a teljes testemet, majd egyre inkább kezdett a deréktájra koncentrálni. Közben megfogta a hozzá közelebb lévő kezem és finom utalásképpen a combjára rakta a tenyerem. Vettem a célzást és elkezdtem a combjait, a fenekét és a melleit simogatni, vagy inkább közönségesebb szóval mondva fogdosni. Közben a keze helyett a szájával is elkezdte a péniszemet is és környékét kényeztetni és a végén át is váltott franciás kényeztetésben. Az izgalmak fokozódósával egyre több helyen szerettem volna megérinteni, ez ügyben egyre jobban igyekeztem is végül Viki besegített és a combját át emelte a fejem felett és így lehetőség nyílt egymás kölcsönös kényeztetésére. Éltem is a lehetőséggel, a nyelvem mellett a két kezem sem állt a simogatással. Viki kézzel ki is végzett ebben a helyzetben lélegeztem fel. Kicsit még mellém heveredett és beszélgettünk még egy jót. Mert Vikivel azt is lehet.
  • Elszámolás:

    Telefonban előre minden megbeszéltünk, érkezemkor az ajándékot egy arra kihelyezett ládikába helyeztem.
  • Összkép:

    Másfél órás programra mentem, eddigi tapasztalataim alapján nekem ez a megfelelő időtartam. Ismét testileg-lelkileg felfrissülve távoztam. A túlterhelt lábizmai sokkal jobb állapotba kerültek, és a hátamban is csökkent az ülőmunka miatti feszültség. Viki társasága és az a erotikus rész pedig a lelki békéhez segített közelebb. Újfent megfogadtam, hogy gyakrabban keresek ilyen felüdülést, remélem most már sikerül is magam ehhez tartani.
Happy Massage