• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hírdetését, könnyű volt elérni telefonon, pár csörgés után már fel is vette, megadta az adatokat és rövid idő múlva már indultam is hozzá
  • Megközelítés:

    Taxival, bkv-val is könnyű, Marina part, 13 kerület, pontos címet kaptam, könnyű megtalálni, a GPS odavisz. Én taxival mentem, gyorsabb volt a késői idő miatt.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, porta szolgálattal, fürdő, lakás patent. Nagyobb lakás, több szobával, több francia ággyal, szépen elrendezve, iparosoknak. Ott jártamkor csak ketten dolgoztak. Az ágy leterítve törölhető ágynemüvel, gondolom a foltok miatt. Többféle tüsfürdő a tusolóban, tisztaság mindenütt. A szobában a hatalmas ágyon kívül szobainas, de más már nem fér el.
  • Lány külseje:

    A fotók a tökéletesen megfelel a külselye, gyönyörű, vékony, közép magas, mosolygós, fogni való, fiatal, félénk lány.Fekete melltartóban és tangában fogadott. Egyszerűen gyönyörű volt. Olyan lány akit mindenki megnéz, és az ember már a szemeivel leverkőzteti és meg is dugja, de minimum kétszer ám.
  • Action:

    Ajtót nyitott, mint már mondtam fekete fehérneműben, belibbentem, köszöntöttük egymást és megbeszéltünk a továbbiakat. A szobába belépve lepakoltam, a tiszteletdíjat is, majd fürdő, amit világbajnoki idő alatt futottam, persze azért alapos voltam. Majd vissza a szobába,vendéglátom vízzel kínált, amit hamar el is fogyasztottam. Neki láttam kicsomagolni, elsőként a cici fixet dobtuk a sarokba, és neki láttam finoman nyelvvel s ajkaimmal a feszes melleknek. Nagyon finom az illata, és selymes a bőre mindenütt, fel - feljöttem csókolni finom ajkait, szájra puszinál egy kicsit tovább jutottam, de igazi nyelves csók nem volt, sajna. Majd lekerült a kis tanga is. Lefektettem, és nyelvtudásomat előtérbe helyezve bevetésre indultam. Csodátosan gyönyörű a puncija formája, na de az íze, hmmm. Mindenkinek ilyen nyalintani valót kívánok, finom, selymes, fiatal, egyszerűen kényeztetni való. 😋😋Na jó be kell valljam itt elidőztem egy kicsit. Három felvonásos nyelvjátékomnak és egy kis ujjazásnak megjött az eredménye, csiklóügyileg megduzzadva pihegett fölöttem, bár elélvezéshez több idő kellett volna. Na sebaj ezután én is megkaptam amiért jöttem, egy igazán bőnyálas natúrfranciát, kicsit komolyan, célirányosan, de nagyon lágyan is. Jöhet a gumi felkiáltás után, misszionáriusban támadtam, öröm volt nézni ezt a fiatal, gyönyörű lányt alattam előttem vonaglani. Egy idő után kutyusba fordultunk, de ekkor volt egy kis illúzió rombolás, fordulásnál az óráját vizslatta, de szólni nem szólt. Kutyusban is nagyon figyelemre méltó a munkássága, lehet tolni vonni neki, csattogtunk is nagyon, biztos a síkosító is besegített. Húztam a farkamra ahogyan csak lehetett. Kértem, még, hogy üljön rám, ami nagyon jól sikerült. Majd újra az orális maffia kezébe kerültem, kedvenc zacsi nyalogatós, szopogatós natúr francia után vertem a mellére a kölyköket. Tisztogatás következett, majd újra fürdő.
  • Elszámolás:

    Korrekt csaj, extrát nem vettem igénybe.Kissé komoly, félénk, érezni, hogy még kezdő az oldalon, minden kérést teljesít. Kicsit már lehet, hogy fáradt volt, és késő is volt, ezért nézte egyszer-egyszer az óráját, de ezenkívűl nagyon vendég centrikus. Tudom ajánlani.
  • Összkép:

    Nagyon jó szolgáltató lehet belőle, ha visz még egy kis érzelmet is a szexbe, így sem rossz, de még lehet, hogy egy kicsit túl agyalja. Pedig egyáltalán nincs mit, mindene megvan ami ide kell, csak el kell teljen még egy kis idő, kell még egy kis tapasztalat,de biztosan meg lesz abban biztos vagyok.
Happy Massage