• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Shinrai!

    Jó nagy bunkó vagyok, mi? Tudom, tudom, te sose mondanál ilyet. Még az a mázlim, hogy nő vagyok és ezt a jelzőt főleg férfiakra szokták mondani. Idejöttél lelkesen, tele mondanivalóval, én meg leállítottalak, hogy túl hosszan válaszolsz egy kérdésemre. Úgy éreztem ha ott ezt nem teszem meg akkor még mindig ott ülnénk és várnám, hogy elmenj tusolni.
    Most pedig az ihletet várom, és remélem nem mossa el az eső.

    Olvastam egy-két kolléga hozzászólást az írásodhoz. Hát a nyilvános kivégzés azt hiszem most elmarad. Mint ahogy a pátosz is. Egyik sem a stílusom. Csak úgy finoman, csak úgy szelíden, óvatosan, kissé csapongva. Na jó, ebből csak a csapongva igaz.
    Tudod min gondolkoztam a találkozásunk elején? Hogy remélem nincsenek nagy elvarásaid, kész forgatókönyved mert az elvárások teljesítésében nem vagyok túl jó. Vagyis nem szeretek úgy mozdulni ahogy a másik szeretné. Sokszor szokott az lenni, hogy a vendég “felkészül” belőlem, és már előre vizionálja a csodás randit: fergeteges és sziporkázó beszélgetés, mindent elsöprő erotikus élmény, hatalmas végkifejlet, őrült romantika és egymásra találás...”csak” ennyit. Ilyen helyzetekben úgy érzem a másik bazári majomnak néz, hogy előadjak egy produkciót. Nálad volt az elején egy kicsi félelmem. De aztán rájöttem, hogy lehet veled alulról építkezni és megírni kettőnk forgatókönyvét. Ebben vagyok jó, a produkálásban már kevésbé.
    Nagy primadonna tudok ám lenni és a kötelességtudat sem teng túl bennem. Sodródunk és meglátom a vendég milyen hatásokat vált ki belőlem. Sokat gondolkodtam már, hogy kellene-e ezen változtatnom. Ha inspirál a vendég akkor szárnyalok, ha nem különösebben akkor pedig marad a rutin (ami miatt szerencsére egy bizonyos szint alá azért nem tudok menni). Mindig is csodáltam azokat a hirdetőket akik minden vendégükkel úgy tudnak bánni mintha a szőke herceg fehér lovon látogatott volna el hozzájuk. Nekem ez sajnos/nem sajnos nem megy. Én így tartom magam hitelesnek. Meg egyébként is a partneri viszonyban hiszek és a romantika soha nem volt az erősségem...legfeljebb csak nagyon indokolt esetekben.
    Tehát te azt kaptad amit abban a pillanatban kiváltottál belőlem. Ez egy ismerkedős randi volt. Hiszek abban, hogy egy ilyen jellegű ismeretséget is lehet találkozásról találkozásra építeni, ahogy egyre jobban megismerjük egymást.

    Ehhez a munkához kell egy nagy fokú ráérző képesség, jó pszichológiai érzék és némi manipulációra való hajlam. Ez utóbbit már emlékszem gyerekként és kamaszként is egész jól tudtam gyakorolni. Mikor a játszótérre akartam lemenni akkor soha nem együtt kérdeztem meg a szüleimet, hogy mehetek-e, mivel egy nemleges válasz meghiúsította volna a programot. Anyukámnál apukámra hivatkoztam, hogy ő már leengedett csak rendes gyerek lévén úgy látom jónak, hogy őt is tájékoztassam, és persze fordítva is ezt csináltam. Általában működött is. Apukám egy nagyon okos és logikus ember volt. Csakis észérvekkel lehetett meggyőzni, minden más számára csak mellébeszélés volt. Nála például nem lehetett rizsázni ha akart valamit az ember. Logikusan felépítve kellett előadnom, hogy mégis hogyan szolgálja az a szellemi épülésemet ha elenged egy Kispál koncertre. Vagy olyankor kellett kínos témákat előhoznom amikor újságot olvasott. Ugyanis akkor semmire nem figyelt csak egyetértően hümmögött. Ezért rövid úton áttértem ez utóbbi technikára ha akartam tőle valamit. A nagymamám pedig pont apukám ellentéte. Nagyon határozott ember volt de mégis csupa szív. Nyaranta imádtam ott lenni náluk, mert maga volt a paradicsom. Egyrészt tejben-vajban fürösztött, másrészt pedig mindent megengedett. Vagyis bármit el tudtam érni nála. Például kitaláltam, hogy ennék valamilyen sütit nagyapám már ment a boltba bevásárolni a nagyi pedig utána sütötte is. Esténként ha el akartam menni bulizni volt egy jól bevált trükköm. Megkértem a nagyit, hogy meséljen egy kicsit a Dinasztia nevű sorozatról. Azt hiszem olyan Dallashoz hasonló szappanopera lehetett. Ő erre nagyon lelkesen elkezdett mesélni, hisz ez volt a kedvence. Nagy odaadással hallgattam kb fél órán át és utána mehettem is bulizni. De előtte még kifejeztem igényemet, hogy remélem máskor is mesél majd nekem. Mindig elengedett. Mázlim volt, hogy egy sokévados sorozatról volt szó, így soha nem fogytunk ki a sztorikból.
    A jó manipulálás szerintem olyan, hogy megkapom amit szeretnék és a másik fél is jól érzi magát közben. Rendőrrel vagy hivatali ügyintézés közben maga vagyok a naivitás, a gyámolítandó nő. Ha rázós a helyzet akkor a magabiztosság csak úgy sugárzik rólam még akkor is ha belül remegek. Ha egy helyzet bátorságot kíván akkor ide nekem az oroszlánt is. Ha önzetlennek kell lenni akkor próbálok nem magamra gondolni. Ha pedig csöndben kell lenni...nos az szinte soha nem megy.
    Sok visszajelzést szoktam kapni, hogy meglepően őszinte reagálásaim vannak. Mégis milyen legyen? Önfényező, behízelgő vagy sablonos? Azok a formulák már foglaltak. Ez maradt nekem és ebben érzem jól magam.

    Most jöhetne az a rész, hogy remélem máskor is ellátogatsz hozzám, de mivel már meg is beszéltük a következő randi időpontját így hirtelen nem is tudom mivel lehetne lezárni a reagálásomat...

    VÉGE

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Az igazat megvallva nem tudom, hogyan került a figyelmem központjába Aliz, talán a borítókép szép szemeivel vagy egy komment. Elkezdtem olvasni beszámolóit és az igazat megvallva azok nem nagyon keltették fel figyelmem annyira, mint inkább reagálásai. Annyira odafigyelve. összeszedetten írta azokat, hogy megemeltem nem létező kalapom mert ugyan némelyik tartalmazott kritikát, de soha nem bántott meg senkit hozzászólásaival. Kíváncsi lettem, ha ilyen részletes, energiát nem kímélő reakciót ír mit tud nyújtani a valóságban. Telefont ragadtam és felhívtam hét közepén, amit elsőre nem vett fel, de rövid időn belül visszacsörgetett, ami után hívtam azonnal és elkezdtünk beszélgetni, ami kölcsönös kérdez felelek formájában zajlott, hogy egy kicsit többet tudjunk meg a másikról. Közben minden információt megtudtam, amit szerettem volna és úgy gondolom Aliz is megkapta a kérdéseire a válaszokat. Az általam javasolt hétvége közeli időpont jó volt neki, de megkért, hogy másnap írjak egy SMS-t és erősítsem meg, amit meg is tettem mellé egy VTR-t is betettem, amit rövid időn belül visszaigazolt. A címet VTR-en kaptam.
  • Megközelítés:

    Több tömegközlekedési eszközzel lehet megközelíteni az ingatlant busz, fogaskerekű, de, hogy ezek megállói milyen távol vannak azt nem tudom megmondani talán 5-10 perc sétára ismerve a BKK járatait. Én autóval mentem GPS segítségével a cím pontos nem lehet eltéveszteni. Parkolásra kell néhány plusz percet szánni mert nagyon sok beépített garázs van a környéken, ami elé nem tanácsos állni, de az út melletti padkára parkolhatunk csak legyen hely. Szerencsére én hamar találtam parkolóhelyet a ház közelében.
  • Helyszín:

    Az ingatlan a tizenkettedik kerületi hegyen található, aminek kapujához érve a telefonon megkapott kóddal juthatunk be. A kapott instrukciók alapján a lépcsőn lefele induljunk, ahova leérkezve nyílik az ajtó és vendéglátónk fogad minket az előszobában, ahol levehetjük cipőnket. A szobában matrac szolgál a kényeztetésre, ami mellett tükör található, ahonnan nézhetjük együttlétünk minden pillanatát. Ruháinkat egy ülőalkalmatosságra tehetjük, de vendéglátónk figyelmesen felajánlja, ha szégyenlősök vagyunk a fürdőben is levetkőzhetünk. Én nem éltem ennek lehetőségével. A fürdő tiszta, félig fallal takart kádban zuhanyozhatunk, számtalan tusfürdő közül választva ki a nekünk megfelelőt. Szájvízből is több áll rendelkezésünkre, ami mellé kis poharak vannak kikészítve. A törölköző nagy puha a vizet jól szívja. Röviden mindenhol rend és tisztaság uralkodott.
  • Lány külseje:

    A kinézet mindenki számára szubjektív, de számomra Aliz egy nagyon vonzó és szép nő. Arca karakteres határozott mosolya visszafogott, de szemei mindent visznek igézően szépek. Alakja formás mellei szépek csábítók kézbe illők és az a popsi még most is vágyakozva gondolok rá. Mindezt képei is igazolják, de aki nem hisz a képeknek és nekem sem járjon utána. Egy csinos fehérneműben fogadott és be kell vallanom most az egyszer nem emlékszem a színére, de talán abban a pillanatban nem is volt annyira fontos mert jobban lekötött a vele való beszélgetés.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után a szobában leültünk beszélgetni kicsit jobban megismerni egymást. Én egy kétszemélyes kanapészerűségen ültem vendéglátóm a matracon ült velem szemben. Bő öt perc után jelezte kicsit sokat beszélek és sok információt adok még olyanokat is, amikre nem volt kíváncsi, de ennek ellenére egy jót beszélgettünk majd megkaptam törölközőmet és elmentem fürdeni. Visszaérkezve mondta helyezkedjem el a matracon hasamra feküdve. Miután megtettem levette fehérneműit megmutatva csodálatos testét majd kezét és lábaimat beolajozva elkezdte finoman masszírozni azokat. Mozdulatai határozottak voltak és minden izmomat megmozgatta. Masszírozás közben folytattuk beszélgetésünket nagyon sok témát érintve, ami közben elért hátamhoz és azt kezdte el kényeztetni szakszerű mozdulatokkal. Míg hátamat kényeztette kezemmel hátranyúltam megérintve finom bőrét combjánál simogatva, ami nagyon jó érzésekkel töltött el, de vissza kellett tennem mert, mint mondta feszült karom nem tudja jól masszírozni. Mikor végzett kezelésemmel, amibe még nyakam és karjaim is megkapták, ami járt nekik, majd bekente magát olajjal még rám is folyatva keveset, ráült popsimra és fenséges melleivel vette kezdetét más irányú kényeztetésem. Hátamon éreztem mellei simogatását, ahogy csúszkál rajtam és ez nagyon jó érzés volt majd kérte forduljak meg.
  • Levezetés:

    Örömmel tettem eleget kérésének és megfordultam. Hasamra melleimre és természetesen férfiasságomra is jutott bőven az olajból, amit először kézzel kent szét rajtam.
    Kezeibe vette férfiasságom és elkezdte simogatni masszírozni, de ez még kevésnek bizonyult, hogy felkeményedjek ezért testét vetette be, azzal simogatott kényeztetett Mikor melleivel hasával és édes vénuszdombjával ért hozzám éledezni kezdett férfiasságom főleg, amikor előredőlt incselkedett velem egész közel hajolva fülemhez. Hallottam sóhaját majd éreztem mellei érintését mellkasomon, aminek férfiember nem tud ellenállni és egy ilyen közelhajolós pillanatban belebújtam nyakába, puszilva csókot adva rá miközben popsiját markoltam simogattam, de közben melleit is kezembe vettem finoman markolva, bimbókra külön figyelmet fordítva nyelvemmel is izgatva őket. Na ekkor már harckészültségben voltam, de itt még nem ért véget kényeztetésem mert fokozta érzéki csúszkáját azzal, hogy kezét mellém téve hátradőlt édes kelyhét mutatva felém, ami arra ösztönzött, hogy ujjammal körözzek csiklóján simogassam nedvétől fénylő punciját, ami közben éreztem vágyát, hogy folytassam. Sóhajai felerősödtek mozgása felgyorsult, ami azt mutatta élvezi mert légzése is szaporábbá vált.
    Mennyei érzésekkel jutalmazott kedvesem, amit hálásan köszönök neki. Mikor azt gondoltam ezt már nem lehet fokozni és elér a vég azt mondta megfordul és kerek feszes popsiját mutatta felém. A látvány önmagáért beszélt és mit mondjak nem tudtam megállni, hogy megmarkoljam simogassam csókjaimmal érintsem nemes domborművét. Eközben ő sem tétlenkedett mert rámarkolt merevségemre finom mozdulatokkal juttatva egyre közelebb a végzethez. Ez tovább fokozta vágyam és már mindenhol szerettem volna érinteni. Simogattam hátát lábát, de mindig visszatértem mesés popsijához és egy bódult pillanatban piciny testrészének rózsáját nyelvemmel érintettem mire egy pillanatra megállt és csak annyit mondott itt most csak egy főnök van. Értettem a szóból és a kényeztetés ezen formáját nem folytattam, de nem álltam le simogatásával és a felkínált punci simogatásával, aminek hatására olyan szenvedélyes sóhajok hagyták el ajkát, aminek már nem tudtam ellenállni mert most már az én sóhajaim is felerősödtek és engedtem a gyönyör érzésének szabadjára engedve lávaként kilövő fehér örömcseppjeim és hogy ezek hol végezték nem tudom mert megszűnt körülöttem a világ létezni abban a pillanatban. Kedvesem hagyott lenyugodni majd gyengéden letisztogatott. Kiment egy kis időre és amikor visszajött mellém feküdt gyönyörű olajtól csillogó testével és újfent beszélgettünk egy jót. Férfiemberként természetesen nem tudtam megállni, hogy ne simogassam és viszonozzam a tőle kapott kényeztetést ujjaimmal kezemmel bejárva egész testét, amire hallgatás beleegyezés formájában kaptam megerősítést. Ez a fajta viszonzás Aliznál csak akkor megengedett, ha megvan a kölcsönös bizalom és szimpátia. Erre fel is hívja a figyelmet a beszélgetések során. Minden jónak egyszer vége lesz ezért időm lejártakor engedélyt kértem és kaptam egy gyors zuhanyzásra, aminek végén felöltöztem és két puszi kíséretében mosollyal az arcomon távoztam feltöltődve, kielégülve.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás utólag történt egyszer sem került megemlítésre. Letettem a polcra miután felöltöztem, távozásomig ott is maradt. Picivel az átlag feletti csokorral kell számolni, de extra nincs Aliznál mert az extra az, amit nyújtani tud nekünk.
  • Összkép:

    Alizhoz fogható nő nagyon kevés van a földön. Már a telefonbeszélgetés közben is célirányosan kérdez igyekszik megtudni minden fontos információt arról, hogy megbizonyosodjon arról alkalmasak vagyunk arra, hogy meglátogassuk. Aliz nem ígér semmit mert, mint mondja a kölcsönösségnek ki kell alakulnia kettőnk közt mert ez egy randi, ahol megismerhetjük a másikat. Abban az esetben, ha magadat adod és nem próbálsz mindenáron megfelelni neki garantált a jó randi, aminek örömteli vége lesz. Nagyon jó gondolatai vannak lehet vele mindenről beszélgetni. Nekem olyan élményt adott, amit kevesen tudnak megadni. Ahogy írja magáról, tud hatni a férfiakra és ezzel egyet kell értenem mert rám nagy hatással volt. Olyan együttlétem kevés volt az életben, amikor aktus nem volt a partnerrel mégis sokkal többet kaptam. Nagyon tudja mi kell a férfinak és azt a végletekig megadja olyan gyönyört adva, mintha életed aktusán lennél túl. A tőle kapott élményt szeretném még átélni jó párszor legyen az egy kiadós beszélgetés vagy egy fergeteges végletekig elhúzott erotikus együttlét. Kíváncsi vagyok lehet-e ezt még fokozni ezért, ha Aliz szívesen fogad újból visszamegyek hozzá és feszegetném a határainkat! Aliz (természetesen rövid i-vel) köszönöm a bizalmad a velem eltöltött időt és azt az élményt, amit kaptam tőled. A masszírozás szakszerű, frissítő az együttlétünk felejthetetlen volt. Számomra te egy csodálatos és gyönyörű nő vagy minden elfogultság nélkül.:)
Happy Massage