• Niki_és_Bunny

  • Beküldte:
  • Niki_és_Bunny reagálása

    Kedves bali!
    Köszönjük a beszámolót!
    Remèljük mihamarabb újra látunk,és sok ilyen randink lesz még!;) Jó pár randit magunk mögött tudhatunk már,ìgy együtt,de telhetetlenek vagyunk..!:D
    Amìg nem tudjuk személyesen átadni,virtuális puszijainkat küldjük!;)
    😘

  • Egyeztetés:

    VTR alapon folyt az egyeztetés. Az első időpont jó volt és minden instrukciót megkaptam.
  • Megközelítés:

    A már jól ismert kelenföldi csomópont. Egy ideje már nem voltam itt, ezért kissé meglepett, hogy mennyit fejlődött az építés alatt álló Plaza. Mindenfajta tömegközlekedéssel megközelíthető és autóval is egyszerű. Bőven van parkolóhely.
  • Helyszín:

    A lakás már ismert volt, mert Kingus is itt fogad vendégeket. A korábbi zsúfoltság eltűnt, legalábbis amit akkor éreztem amikor Kingussal voltam; idén év elején. A szobában kényelmes nagy ágy és kanapé, a fürdőben pedig kád zuhanyfüggönnyel és jó pár tusfürdő. A szájvíz a kis poharakkal szintén megtalálható és minden a megszokott rendszer szerint van.
  • Lány külseje:

    Ennél a résznél van egy kis változás. Ugyanis a két szőkeség helyett; egy barna és egy szőke fogadott. Niki jelenleg barna hajszínnel hódít, míg Bunny maradt szőke. A külsőjükben ennyi változás állt be. Még mindig ugyanaz a két bombanő nagy cicikkel Niki természetesen úton, míg Bunny egy kis segítséggel ért el ilyen tekintetes méreteket. Nőies alkat nagy kerekkel formákkal és brutál jó popsik. Nikiével nem lehet foglalkozni, míg Bunny szereti, ha ott is megdolgozzák. Helyes arcuk és mosolyuk utánozhatatlan. Niki szexi rózsasín ruciban fogadott tanga nélkül. Bunny egy tűzpiros spagettipántos ruciban, aminek az alja egy kivágott tanga rész (ezen ruhák nem kerültek le róluk).
  • Action:

    Megérkezésemkor még maszkban voltam és meg is jegyezték, hogy mennyire ügyelek a földszinten kihelyezett előírások betartására. Miután levettem a maszkot és a cipőimet irány a szoba. Rövid csevegés mellet elkezdtem leöltözni. Elvonultam tusolni és a fürdőből visszatérve az ágyra telepedtem melléjük.Niki elkezdett franciázni és én Bunnyval csókolóztam. Gyors váltás és Bunny franciázott, míg Niki kibújtatta az ikreit a rucijából és én azokkal kezdtem el foglalkozni. Rendesen simogattam és nyalogattam őket és néha csókolóztunk. Váltás Bunnyra, mert ő is előszedte a melleit és azok is kaptak a jóból. Ezután következett a páros francia, mert mindketten lent ténykedtek és én közbe őket simogattam, majd a puncikat simogattam. Elkezdtem ujjazni Bunnyt; puncit és popsit egyidejűleg és közbe a másik kezemmel Niki melleit simogattam. Gumit húztunk és Nikivel kezdtem missziben. Bunny Niki melleit kényeztette én pedig csókolóztam Nikivel. Időnként Bunnyval is váltottam csókokat utána pedig jött a játékosság, amikor Niki füleit próbáltam cirógatni, ami sikerült, de nem sokáig, mert Niki elég csikis azon a területen. Bunny kérte csókoljak bele a nyakába, mert ő azt nagyon szereti, ezért így folytattuk. Majd Nikinél is megpróbáltam ezt, ő ekkor már libabőrös lett.Váltottam Bunnyra szintén missziben. Mikor ráfeküdtem, akkor tovább csókoltam a nyakát és utána Niki mellénk telepedett. Csókolóztam Nikivel és Bunnyval felváltva, majd egy újabb francia következett Elfeküdtem az ágyon és Niki a számra ült, Bunny pedig a velem egykorúval foglalkozott. Újabb gumit húztunk és Bunny nyeregbe pattant. A vágta után az ágy mellé álltam és szólt Bunny, hogy jöjjek hátulról. Ő puncira gondolt, de én elterveztem, hogy most a popsira is sort kerítünk. Mikor ezt jeleztem Bunnynak, akkor az ágyra helyezkedtünk és egy kis síkosítás után kezdődhetett a menet. Bunny hevesen nyögdécselt és eközben Niki a hátamhoz simult. Felhúztam Bunnyt térdelő pozícióba és a folyamatos nyakcsókolgatás mellett fokoztam a tempót. Közeledett a vég, ezért gumi le és egy eléggé különleges befejezés következett. Niki cicijeire kerültek az utódok egyik fele; míg a másik fele Bunny szájában landolt, mert Bunny a szájába vette a velem egykorút, addig amíg teljesen lenyugodtam. Így mindketten kaptak fehérjét valamilyen formában. Még elkezdtünk csevegni részben az év végi gruppenről is; valamint csemegézni Bunny új képeiből, a közelmúltbéli fotózás miatt és utána kezdtem visszaöltözni. Rendeztem a csokrot, utána búcsúcsókok végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem és nem volt vele semmi probléma. Nyilvános adat, már a kezdetek óta és egyáltalán nem meglepő, mert amit kapunk érte az talán még szavakkal sem leírható.
  • Összkép:

    Újabb igazán különleges randin vagyunk túl és lesz még egy pár élményünk, amit majd az idő eldönt, hogy miként alakulnak azok.
Happy Massage